coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 υπάρχει και αυτό Site: http://www.skroutz.gr/c/113/pc-mickofona.html?from=catspan&keyphrase=%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF+pc">μικροφωνο pc
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Και δεν με λες??Πρεπει να καθομαι σαν το προεδρο της Δημοκρατιας για να μιλησω skype?Κατι με ακουστικα μαζι δεν υπαρχει?Εν τω μεταξυ δεν ξερω πως συνδεονται αυτα αλλα το λαπτοπ μου εχει μονο μια θυρα usb ημαρτον αυτα δεν τα ειδα οταν το πηρα..Ευχαριστω παντως coolerman.
Antwni Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Να μου επιτραπει αλλη μια ερωτηση ωστε να μην ανοιγω θεματα ασκοπα,στο καινουργιο λαπτοπ της υπογραφης μου εχω ενα θεματακι..Εχει μονο μια υποδοχη για τα ακουστικα μονο και οχι και για μικροφωνο,πχ αν θελω να μιλησω στο skype ο συνομιλητης δεν με ακουει καλα και πως να με ακουσει εφοσον υποδοχη για το μικροφωνο δεν υπαρχει..Τι μπορω να κανω εκει?Να αγορασω καποιο εξαρτηματακι που να εχει και τις 2 υποδοχες?Υπαρχει κατι τετοιο? Είναι μια υποδοχή και για τα 2 Εσύ έχεις ακουστικά με μικρόφωνο?Και δεν σε ακούει?
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 τότε δεν θα έχει όμως ακουστικά! τότε κοίτα εδώ Site: http://www.intelcom.gr/VAP%20424">Αντάπτορας ήχου πέσατε όλοι να με φάτε Και δεν με λες??Πρεπει να καθομαι σαν το προεδρο της Δημοκρατιας για να μιλησω skype?Κατι με ακουστικα μαζι δεν υπαρχει?Εν τω μεταξυ δεν ξερω πως συνδεονται αυτα αλλα το λαπτοπ μου εχει μονο μια θυρα usb ημαρτον αυτα δεν τα ειδα οταν το πηρα..Ευχαριστω παντως coolerman. βεβαίως και υπάρχει.. τα usb είναι ποιό ακριβά ακουστικά σίγουρα δέν έχει 2 θύρες ακουστικά & mic;;; είναι με πράσινο και ροζ διακριτικά 1
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Είναι μια υποδοχή και για τα 2 Εσύ έχεις ακουστικά με μικρόφωνο?Και δεν σε ακούει? Οχι για να με ακουσει πρεπει να ειμαι σκυμμενη στο λαπτοπ στο ενσωματωμενο που εχει..Αυχενικο συνδρομο δλδ..Τα ακουστικα παντως δουλευουν. τότε κοίτα εδώ Site: http://www.intelcom.gr/VAP%20424">Αντάπτορας ήχου πέσατε όλοι να με φάτε βεβαίως και υπάρχει.. τα usb είναι ποιό ακριβά ακουστικά σίγουρα δέν έχει 2 θύρες ακουστικά & mic;;; είναι με πράσινο και ροζ διακριτικά Δεν εχει αν και νομιζω μου ελυσες το προβλημα!!Κατι τετοιο ηθελα απλα δεν ηξερα αν υπηρχε..
magdalhnh Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν έχεις κάποιο hands free από κινητό να το δοκιμάσεις? Λογικά θα δουλέψει. 2
Antwni Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ναι αλλά δε κατάλαβα Τα ακουστικά σου έχουν μικρόφωνο? Μια υποδοχή έχει coolerman 1
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν εχει αν και νομιζω μου ελυσες το προβλημα!!Κατι τετοιο ηθελα απλα δεν ηξερα αν υπηρχε.. δοκίμασε με hadsfree που αναφέρει η μαγδαληνή μετά κοιτάς τον αντάπτορα
lexmark Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το 7 Μια υποδοχή είναι όντως οπότε το καλυτερότερο είναι αυτό που είπε η Magdalhnh.
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν έχεις κάποιο hands free από κινητό να το δοκιμάσεις? Λογικά θα δουλέψει. hands.jpg To δοκιμασα Μαγδαληνη οντως δουλεψε αλλα δεν τα μπορω αυτου του τυπου τα ακουστικα πονανε τα αυτια μου.Νομιζω η καλυτερη λυση και πολυ φθηνη θα ελεγα ειναι του cooler man..Eγω θελω να μου καλυπτει ολο το αυτι για να ειμαι ευχαριστημενη ..Mα μια υποδοχη μονο?Φαουλ αυτο.. Ναι αλλά δε κατάλαβα Τα ακουστικά σου έχουν μικρόφωνο? Μια υποδοχή έχει coolerman Εχουν μικροφωνο και 2 βυσματα..Ενα των ακουστικων και ενα του μικροφωνου..Αυτα χρησιμοποιουσα στο toshiba το οποιο ειχε 2 υποδοχες.
Antwni Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Α έχει 2 υποδοχές... Οπότε πάρε το ανταπτοράκι που σου πρότεινε ο coolerman 1
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το όλες πάει σε σένα coolerman Άντε τυχερούλη-ούλα Στην Μαγδαληνη παει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα