anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλησπερα στο φορουμ..Πριν απο εναν μηνα ειχε πεσει μια ωραιοτατη μπυρα στο λαπτοπ μου,δεν εκανα απο αγνοια και πανικο αυτα που επρεπε,δλδ να βγαλω μπαταρια και το τροφοδοτικο παρα μονο σκουπισα απο πανω το χαος!Ειναι σχεδον εναν μηνα κλειστο και σημερα ειπα να το ανοιξω κανει εκκινηση κανονικα αλλα μολις φτανει στην επιφανεια εργασιας αναβοσβηνει η οθονη και κανει γραμμες,εχει μια ροζ θα ελεγα αποχρωση και μετα μαυριλα!Δειχνει ομως να δουλευει!Δεν προκειται για το λαπτοπ της υπογραφης μου αλλα για ενα Toshiba satellite A200 επταετιας..Μηπως καηκε μονο η οθονη? Καποια στιγμη θα το παω σε τεχνικο,οταν θα εχω χρηματα για να δω αν αξιζει να φτιαχτει..Με αυτα που σας παραθετω πιστευετε οτι εχει παθει ανεπανορθωτη ζημια?Και αν ειναι μονο η οθονη το προβλημα θελει πολλα λεφτα για να φτιαχτει?Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το πιο πιθανό ειναι οτι πήγε υγρό μεσα στην κάρτα γραφικών που σε ολα τα laptop ειναι μαζι στην κεντρική πλακέτα και προφανώς εχει παθει ζημιά για αυτο σου βγάζει και τις γραμμές και μετα σβήνει. Το πιθανότερο ειναι αυτο αλλα και η κάρτα γραφικών να μην ειναι μπορεί να εχει παρει υγρασία οπουδήποτε και να προκαλεί το πρόβλημα. Αν εχει καει η οθόνη μονο μπορείς να το δεις και αλλιώς , σύνδεσε μια εξωτερική οθόνη και δες αν ειναι κομπλέ σε αυτην την οθόνη η κανει τα ίδια. Ανάλογα την ζημιά τωρα δεν ξέρεις τι μπορεί να ειναι , δηλαδη και ο τεχνικός δεν μπορεί να κανει πολλά πράγματα αν όντως εχει παρει καπου υγρασία η εχει πειραχτεί η κάρτα γραφικών, δηλαδή αν πεις οτι και καλα το πρόβλημα ειναι στην κάρτα γραφικών η κατι αλλο πρέπει να αλλαχτεί ολη η πλακέτα αφου δεν μπορείς στα laptop να αλλαξεις πράγματα εκτος του δίσκου της ram και αντε του επεξεργαστή. θυμάμαι παλια που ειχει παρόμοιο πρόβλημα ενας φίλος και έπρεπε να αλλάξει ολη την πλακέτα και του ειχαν πει πανω απο 100 euro και τώρα και laptop 7ετιας δεν ξέρω αν υπάρχει ανταλλάκτικο ποσο μπορεί να εχει αν θα ταιριάζει κτλπ 1
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου SPANK!Κοιταξε αν ειναι για τετοιο ποσο της ταξεως των 100 ευρω και ανω,πιστευω αξιζει να φτιαχτει,900 ευρω το ειχα αγορασει..Ηταν ενα πολυ καλο λαπτοπ και ειλικρινα εχω στεναχωρηθει και ας πηρα καινουργιο!Μια διαγνωση σε εναν τεχνικο τι κοστος εχει?Τωρα το ξερω οτι κανω ηλιθιες ερωτησεις αλλα ειναι τα οικονομικα μου δυσκολα τωρα και θελω να ξερω το καθε τι..Και το τελευταιο σεντ!!
lexmark Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Κοιταξε αν ειναι για τετοιο ποσο της ταξεως των 100 ευρω και ανω,πιστευω αξιζει να φτιαχτει,900 ευρω το ειχα αγορασει........ Και... κάπου εκεί, σταμάτησα να διαβάζω. 900€ μπορεί να το πήρες αλλά αυτό ήταν πριν 7 χρόνια. Τώρα πλέον δεν αξίζει ούτε τα 100 που θα χρειαστείς για να το φτιάξεις - αν είναι μόνο τόσα τελικά. Γνώμη μου, κάνε τον δίσκο του εξωτερικό, και τα υπόλοιπα για ανταλλακτικά και πώληση. 1
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Και... κάπου εκεί, σταμάτησα να διαβάζω. 900€ μπορεί να το πήρες αλλά αυτό ήταν πριν 7 χρόνια. Τώρα πλέον δεν αξίζει ούτε τα 100 που θα χρειαστείς για να το φτιάξεις - αν είναι μόνο τόσα τελικά. Γνώμη μου, κάνε τον δίσκο του εξωτερικό, και τα υπόλοιπα για ανταλλακτικά και πώληση. Ειναι καθαρα συναισθηματικο το δεσιμο επισης επαναλαμβανω μπορει να μην αξιζει μια σημερα,αλλα ηταν ενα πολυ δυνατο λαπτοπ..Δεν αξιζει πχ 150 ευρω λεμε αν μου πει τοσα ο τεχνικος? Σε περιπτωση που δεν φτιαχνετε μπορω να ανακτησω τα προγραμματα που ειχα μεσα?Ειχα τα οριτζιναλ 7αρια,τωρα εχω τα 8 και με εχουν πονοκεφαλιασει,ειχα τα office 2007 και πολλες φωτογραφιες.
Peperone Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 τις φωτογραφίες μπορείς να τις πάρεις. τώρα όσον αφορά τα προγράμματα αν δεν είναι εγκαταστημένα μπορείς αν είναι δε γίνεται γιατί πρέπει να τα ξανακάνεις εγκατάσταση.
lexmark Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ειχα τα οριτζιναλ 7αρια,τωρα εχω τα 8 και με εχουν πονοκεφαλιασει,ειχα τα office 2007 και πολλες φωτογραφιες. Τα προσωπικά σου αρχεία, λογικά, μπορείς να τα πάρεις άνετα από εκεί (αυτό θα στο πει ο τεχνικός με περισσότερη σιγουριά). Τα προγράμματα που είχες μπορεί ο τεχνικός να στα βάλει και στα 8. Μπορεί να σου περάσει και τα 7 αν τόσο το θέλεις, αν και θα πρότεινα να του πεις να σου περάσει κάποιο προγραμματάκι όπως το Site: http://startisback.com/">startisback και να δοκιμάσεις να δεις αν σε βολεύει έτσι. Μπορείς επίσης να περιμένεις (όσον αφορά τα Windows) και τον Αύγουστο για να δεις πώς θα είναι με τα 8.1 πάνω - πριν λίγο έσκασε μύτη το νέο.
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 τις φωτογραφίες μπορείς να τις πάρεις. τώρα όσον αφορά τα προγράμματα αν δεν είναι εγκαταστημένα μπορείς αν είναι δε γίνεται γιατί πρέπει να τα ξανακάνεις εγκατάσταση. Ομολογω οτι το δευτερο σκελος δεν το καταλαβα καθολου..
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δυστηχώς ειναι οπως τα λενε τα παιδιά μετα απο 7 χρόνια εχει χάσει την αξία του το laptop οχι μονο για το δικό σου αλλα και γενικότερα. Πιστεύω ο τεχνικός για εναν έλεγχο θα σου πάρει γύρω στα 20 euro , τι να πω αν δεν σε πηράζει να δώσεις τα χρήματα πήγαινε το για να δεις και σίγουρα τι ζημιά ειναι.
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Τα προσωπικά σου αρχεία, λογικά, μπορείς να τα πάρεις άνετα από εκεί (αυτό θα στο πει ο τεχνικός με περισσότερη σιγουριά). Τα προγράμματα που είχες μπορεί ο τεχνικός να στα βάλει και στα 8. Μπορεί να σου περάσει και τα 7 αν τόσο το θέλεις, αν και θα πρότεινα να του πεις να σου περάσει κάποιο προγραμματάκι όπως το Site: http://startisback.com/">startisback και να δοκιμάσεις να δεις αν σε βολεύει έτσι. Μπορείς επίσης να περιμένεις (όσον αφορά τα Windows) και τον Αύγουστο για να δεις πώς θα είναι με τα 8.1 πάνω - πριν λίγο έσκασε μύτη το νέο. Ευχαριστω βρε lexmark..Eνταξει τα 8ρια νομιζω ειναι πολυ πιο γρηγορα απο τα 7,θα δουμε λεω να τα παλεψω λιγο ακομα ωσπου να τα συνηθισω..Φαντασου τον πινακα ελεγχου τον εχω σε συντομευση δεν ξερω να τον βρω!!Για ονομα...Τι πινουν εκει στην microsoft!Ιδωμεν..Ευχαριστω για τα φωτα σου παντως!
lexmark Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πατάς το πλήκτρο με το σηματάκι των Windows στο πληκτρολόγιο σου και πληκτρολογείς τα πρώτα γράμματα («πίνα» π.χ.). Μπορείς να δοκιμάσεις και το Site: http://www.reviversoft.com/start-menu-reviver/">Start Menu Reviver να δεις αν σου κάνει (αυτό το είδα τώρα, και η φωτό του μου άρεσε).
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δυστηχώς ειναι οπως τα λενε τα παιδιά μετα απο 7 χρόνια εχει χάσει την αξία του το laptop οχι μονο για το δικό σου αλλα και γενικότερα. Πιστεύω ο τεχνικός για εναν έλεγχο θα σου πάρει γύρω στα 20 euro , τι να πω αν δεν σε πηράζει να δώσεις τα χρήματα πήγαινε το για να δεις και σίγουρα τι ζημιά ειναι. Ναι θα το κανω..Θεωρω οτι αξιζει και ειλικρινα αν δεν ειχα παραλυτο χερι να πεσει η μπυρα πανω θα αντεχε αλλα τοσα χρονια!Το πιστευω αυτο..Τα παλια τα λαπτοπ ηταν σκυλια!Σε ευχαριστω SPANK. Πατάς το πλήκτρο με το σηματάκι των Windows στο πληκτρολόγιο σου και πληκτρολογείς τα πρώτα γράμματα («πίνα» π.χ.). Μπορείς να δοκιμάσεις και το Site: http://www.reviversoft.com/start-menu-reviver/">Start Menu Reviver να δεις αν σου κάνει (αυτό το είδα τώρα, και η φωτό του μου άρεσε). Οντως το βρηκα πληκτρολογωντας το..Δεν φταινε τα windows τελικα,ειμαι και λιγο στοκιδιον..Θα την δω και αυτη την εφαρμογη οντως τα εχει πιο συμμαζεμενα.
lexmark Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Disclaimer: Την εφαρμογή δεν την έχω δει ακόμα. Όπως είπα είναι νέα. Οπότε, αν έχεις καμία απορία για αυτή δεν θα μπορώ να σε βοηθήσω. Κάποια στιγμή θα τη δοκιμάσω βέβαια, αλλά δεν έχω τον χρόνο τώρα.
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Να μου επιτραπει αλλη μια ερωτηση ωστε να μην ανοιγω θεματα ασκοπα,στο καινουργιο λαπτοπ της υπογραφης μου εχω ενα θεματακι..Εχει μονο μια υποδοχη για τα ακουστικα μονο και οχι και για μικροφωνο,πχ αν θελω να μιλησω στο skype ο συνομιλητης δεν με ακουει καλα και πως να με ακουσει εφοσον υποδοχη για το μικροφωνο δεν υπαρχει..Τι μπορω να κανω εκει?Να αγορασω καποιο εξαρτηματακι που να εχει και τις 2 υποδοχες?Υπαρχει κατι τετοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα