efo355 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε να δώσει το Ζ10 σε πολύ χαμηλή τιμή ( 350 ευρώ αρχική ) για να του δώσει ο κόσμος μια ευκαιρία και να τραβήξει κόσμο στο να γνωρίσει το νέο λειτουργικό. Στα 500 ευρώ λυπάμαι αλλά υπάρχουν πολλά κορυφαία τηλέφωνα που ο κόσμος έχει συνηθίσει τα λειτουργικά τους και με χιλιάδες εφαρμογές. Αυτός που δίνει 500 ευρώ για κινητό δύσκολα θα πάρει blackberry σήμερα.
d4mage Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Παραδέχομαι την συμπάθεια μου προς την Blackberry και είναι κρίμα που αυτή η εταιρεία κάνει λάθη τα οποία στοιχίζουν πολύ την γενική της εικόνα. Πιστεύω πως είναι μπροστά άλλα κάτι δεν κάνει σωστά και δεν μπορεί να τραβήξει κόσμο... ακόμα και αυτοί που μένουν το σκέφτονται αν θα συνεχίσουν ή αν θα πάρουν δεύτερη συσκευή! Ασχολούνται πάντα με λάθος πράγματα και ενώ το ξέρουν δεν κάνουν κάτι για να το ανατρέψουν, λες και το κάνουν επίτηδες!
xaerialtwistx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Είχα για πολλά χρόνια ΒΒ. Πολύ πριν βγουν τα iPhones και τα Android κινητά. Το messaging του BB ήταν ό,τι καλύτερο για επαγγελματίες. Ακαριαίο και πλούσιο. Μπορούσες να στείλεις κείμενο και εικόνα. τα blackberry διαφημιστικανε ως κινητα για επαγγελματιες και σε ολες τις διαφημισεις η RIM έκανε υπνωτισμο και εδινε την εντυπωση πως τα blackberry στελνουνε email ενω τα αλλα οχι. "στειλτε email" λεγανε ολες οι διαφημισεις τις εποχης. έτσι απλα. όχι οτι χρειαζεσαι data plan ας πουμε, το επαιρνες και ως δια μαγειας εστελνες. δεν κρινω το λειτουργικο με το οποιο εχω ασχοληθει πολυ λιγο. ναι ητανε για επαγγελματιες, οπως ομως ητανε και καθε smartphone της εποχης εκεινης. όλα στελνανε email και μηνυματα με εικονα. το θετικο ηταν οτι βγαινανε κυριως με πληρες πληκτρολογιο και εκει ξεχωριζανε. αν δεν το γυρνουσε και η RIM σε touch only συσκευη, πιθανον το z10 να ητανε το κινητο μου αλλά έχασε και την μικρή ταυτότητα που είχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα