Hal9000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Η Blackberry ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ότι η δημοφιλής υπηρεσία BBM, ξεφεύγει από τα στενά όρια των συσκευών της εταιρείας και θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στο iOS και το Android.Αν και η συγκεκριμένη κίνηση φημολογούνταν από καιρό, η Blackberry (RIM) είχε προχωρήσει στη διάψευση της όμως όπως φαίνεται η νέα διοίκηση της εταιρείας έχει διαφορετικά σχέδια με το ερώτημα να παραμένει αν πλέον είναι αργά. Το BBM η αλλιώς BlackBerry Messenger αποτελεί το σύστημα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών BlackBerry συσκευών μέσω γραπτών μηνυμάτων αλλά και video/ηχητικών μηνυμάτων μετά τη τελευταία αναβάθμιση της υπηρεσίας με τη νέα έκδοση της πλατφόρμας. Η υπηρεσία θα είναι προσβάσιμη μέσω εφαρμογών που θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι η BlackBerry οι οποίες θα είναι συμβατές σε όσες Android συσκευές τρέχουν την έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich και άνω καθώς και στο iPhone/iPad με έκδοση iOS 6.0 και άνω. Αρχικά θα υποστηρίζεται μόνο η ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων και τα χαρακτηριστικά ομάδων ενώ η εταιρεία υπόσχεται ότι μέσα στη χρονιά θα δούμε την υποστήριξη ηχητικών μηνυμάτων, βίντεο και screen sharing. Site: engadget.com
nikchris Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Τωρα ειναι αργα.............. Καλο παραδεισο τους ευχομαι. 1
desertman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Στο iOS υπάρχει το iMessage, τι να το κάνεις το BBM? Ποιος έχει Blackberry για να του στείλεις μήνυμα? 1
mants118 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Στο iOS υπάρχει το iMessage, τι να το κάνεις το BBM? Ποιος έχει Blackberry για να του στείλεις μήνυμα? Κι όμως όλοι έχουμε κάποιο φιλαράκι που έχει ξεχαστεί και χρησιμοποιεί κυρίως το BBM για επικοινωνία!!!
nikos1965 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 φιλε μου με το ιός πάρε τους πολλούς χρηστες και πήγαινε σε κανένα καφέ να δείξετε το κινητό σας και αφήστε τους λίγους να χαίρονται αυτά που προσφέρει η bb
desertman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Κανείς δεν υπάρχει με Blackberry. Έχει πεθάνει εδώ και καιρό αυτη η πλατφόρμα. Το iOS είναι πολύ πιο εξελιγμένο.
glamprou Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Είναι αλλά υπαρχει κόσμος ακομη σε αρκετά bbm groups, έχω φίλους που ειναι σε γκρουπ και τους έχω χάσει .... Περιμένω με χαρα να τους βρω παλι μεσα στο bbm ... <br> Αλλα στο θέμα μας η rim δίνει το τελευταίο της χαρτί σε όλες τις πλατφόρμες ... Αυτο λεει ότι τα χαρτιά τελειώσανε και οδεύει προς το τέλος της δυστυχώς .... <br><br> Sent from my iPad using Insomnia Επεξ/σία 15 Μαΐου 2013 από glamprou
haris_led Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 χαχαχαχα, ότι θυμάται χαίρεται και η blackberry! όταν υπάρχει το whatsapp σε όλες τις πλατφόρμες ποιός θα πάει να στείλει με bbm? 3
Razor7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 χαχαχαχα, ότι θυμάται χαίρεται και η blackberry! όταν υπάρχει το whatsapp σε όλες τις πλατφόρμες ποιός θα πάει να στείλει με bbm? κι εγώ what's up έχω.
nikchris Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 χαχαχαχα, ότι θυμάται χαίρεται και η blackberry! όταν υπάρχει το whatsapp σε όλες τις πλατφόρμες ποιός θα πάει να στείλει με bbm? Oι ιδιοι που στελνουν και με το imsessage
basilis5 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μην το συγκρινετε ρε παιδια με imessage, αλλα με αλλες crossplatform εναλλακτικες οπως το whats app, kik etc προσωπικα το βρισκω ενδιαφερον, απο καιρο περιμενω κατι καλυτερο απο το whats app.
apnet Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Προσωπικά με ενδιαφέρον είδα την είδηση και σίγουρα θα το δοκιμάσω. Επιπλέον δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ αν ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για κινητό θα έπαιρνα BB.
alexatreides Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Είχα για πολλά χρόνια ΒΒ. Πολύ πριν βγουν τα iPhones και τα Android κινητά. Το messaging του BB ήταν ό,τι καλύτερο για επαγγελματίες. Ακαριαίο και πλούσιο. Μπορούσες να στείλεις κείμενο και εικόνα. Επίσης, το ΒΒ ήταν ένα πραγματικά αξιόπιστο κινητό με browser και αργότερα και "κάτι σαν" touchscreen. Για την εποχή του ήταν The King. Η RIM δεν αντέδρασε στην επέλαση των iOS και Android. Φτάνει να σας πω ότι μετά την πτώση των Πύργων (11/9/2001) όλα τα δίκτυα στη Νέα Υόρκη είχαν νεκρωθεί ΕΚΤΟΣ από το ΒΒ messaging. Sent from my iPhone using Insomnia 1
keepgoing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το μόνο που μπορεί να σώσει την blackberry (πρώην RIM) είναι να αφήσει το hardware και να επικεντρωθεί στις υπηρεσίες. Και αυτό φαίνεται να προσπαθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα