SeXBOX Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Λίγο δύσκολο να τα φτύσει τόσο εύκολα... έχω σε ένα λάπτοπ μου έναν σκληρό με 58 bad sectors και 37% Health εδώ και 3 χρόνια και έχει λειτουργικό επάνω χωρίς καν να κάνω τόσα χρόνια HDD Regenerator και δουλεύει μια χαρά με win7... το μόνο πρόβλημα είναι λίγο η ταχύτητα του αλλά το έχω "πασάρει" στην αδερφή μου Φυσικά backup κάνουμε κάθε μήνα και χωρίς να έχει πρόβλημα ο σκληρός για παν ενδεχόμενο.
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 OK ναι το ποτε θα τα παίξει και αν ο θεός και η ψυχή του αλλα άμα ποτε τύχη και γράψει σε bad sector προφανώς εκεί θα βγάλει bluescreen το pc, καλo να υπάρχουν bad sectors ειδικά άμα είναι και το μοναδικό σου pc.Σπανια αφήνω bad sectors σε pc και αυτό θα είναι κανένα παλιό που έχω ως 2 και είτε τα φτιάχνω προσωριναμε το HDD Regenerator η άμα γίνετε τα συγκεντρώνω σε ένα partition το οποιο αφήνω RAW, η δεύτερη λύση είναι πολύ καλύτερη
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κοίταξε κάτι blue screen (νομίζω 2 αλλά με μεγάλο χρονικό κενό) μου τα είχε πετάξει. Το ότι ο 2ος σκληρός έχει bad sectors επηρεάζει και τον 1ο? Το RAW τι είναι?Αλλά η ειρωνεία ε? Ο συγκεκριμένος έχει 625137345 sectors και από όλους αυτούς βρέθηκαν 8 για να γονατίσουν το σύστημα...
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ο 2ος HD επηρεάζει λογικα μονο αμα τρεξεις κατι απο αυτον. Raw = αφορμαριστος εγω θα τον εκανα USB
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Θα αλλάξει η ταχύτητα? τρέχω παιχνίδια από αυτόν...
gavros10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 @evoracing ποση ωρα σου εκανε για να σκαναρει και αν "επιδιορθωσει" τα bad sectors? το εβαλα και εγω μπας και φτιαχτει ενας δισκος και εδω και 40 λεπτα και κανει μονο το 0.82%, εχει επαναφερει 3 bad sectors στα 2.5 Gb απο τα 300gb
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αμα λες για το ΗDD Regenerator kανει ποοολλλυυυ ωρα
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μπα σε εμένα τα 300GB τα έκανε σε 2 ωρίτσες έκανε 0,01%/sec
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 εξαρτατε απο το pc και τη ταχυτητα του HD Παντως ο HD πρεπει ν γινει usb και να μην εχει σημαντικα αρχεια μεσα ουτε για παιχνιδια ειναι
gavros10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 εξαρτατε απο το pc και τη ταχυτητα του HD Παντως ο HD πρεπει ν γινει usb και να μην εχει σημαντικα αρχεια μεσα ουτε για παιχνιδια ειναι το pc ειναι καλο, ο δισκος ειναι χαλασμενος σε εξωτερικη θηκη με usb 2.0 τον εχω συνδεσει. εχει καμια 40gb αλλα δεν με νοιαζουν. Στην αρχη παντως εγραφε delay για τον δισκο το hdd regenerator
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέσω WIndows το κάνει ποιο γρήγορα να ξέρετε...
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Mα αυτό θέλουμε να αποφύγουμε τα windows.Τα windows έχουν αστεία utilities που σε καμια περίπτωση δεν φτάνουν το HDD Regenerator
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μα για το HDD Regenerator μιλάω και εγώ απλά το τρέχεις στα Windows και όχι απο bootable usb-cd. Μόνο που αυτό είναι για δίσκους που δεν χρησιμοποιούν Windows, επίσης όταν το έκανα με boot στο πρώτο bad sector αποσυνδεόταν ο δίσκος.
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δεν γίνετε να διόρθωσης σκληρό μέσα από τα windows ενώ χρησιμοποιείτε δεν είναι λογικό. Πρέπει να το κάνεις μακριά από το λειτουργικό σου σε ένα ελεγχόμενο περιβαλον και αυτό ακριβώς σου παρέχει το boot cd
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μα αυτό σου λέω. Να τα πάρουμε απο την αρχή. Έχω 2 σκληρούς ο πρώτος έχει Windows μέσα και ο 2ος απλά αρχεία και παιχνίδια. Ο 2ος μου έβγαλε bad sectors και τον διόρθωσα μέσα από τα Windows με το HDD Regenerator. Απλά τον αποσυνδέει τον 2ο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα