forgotten Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εγω παντως θεωρω αποτυχια την προσπαθεια της nvidia σχεδιαστικα κατα πρωτο και κατα δευτερο τιμολογιακα,ευτυχως που υπαρχουν και ενναλακτικες λιγοτερο τσιμπημενες οι οποιες μια χαρα θα κανουν την δουλεια τους. εγω πηρα ouya τουλαχιστο διοτι δεν τσιμπα ως η nvidia και απο οτι πιστευω θα χει πισω της μεγαλη κοινοτητα open source εφαρμογων ,στην χειροτερη θα γινει media player και ρετρο gaming
Greek souvlaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Θα πουλεισουν πανο απο 100 κομματια? Sent from my iPad using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 πιάσε 2 κιλά μάστορα...
SMoNe Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εμένα πάντως μ'αρέσει σαν project...αν εξαιρέσεις την απλησίαστη τιμή είναι μία πολύ καλή ιδέα...ανοίγει και ορίζοντες για hardcore gaming πάνω στο Android...αν και θέλει αρκετή δουλίτσα ακόμα η φάση.
NickTG Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ps4 δεν παιρνεις με τετοιο hardware το 700αρι ειναι βεβαιο Μη σου πω πως θα κάνει και 1342Ε. 1
serfistas1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εντάξει καλή προσπάθεια αλλά δεν τρελαθήκαμε κιόλας...
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το Shield δε περιορίζεται μόνο στα Android παιχνίδια αφού θα είναι εφικτή η αναπαραγωγή παιχνιδιών μέσω streaming από το PC σας στην οθόνη της κονσόλας κάνοντας χρήση πολύ πιο εξελιγμένων βιντεοπαιχνιδιών φτάνει αυτό να διαθέτει GeForce κάρτα γραφικών. Αυτό από ό,τι καταλαβαίνω το έχουν ως beta και έχει -για την ώρα- αρκετούς περιορισμούς όπως "συμβατή" κάρτα Nvidia στο PC, approved Wi-Fi router (dual-band MIMO), περιορισμένη επιλογή παιχνιδιών που παίζουν "σωστά" (όχι πως μπορώ να φανταστώ πολλές περιπτώσεις που θα το ήθελε κανείς, αλλά πάλι δεν μπορώ να φανταστώ και πολλές περιπτώσεις που κάποιος θα αγόραζε το shield γενικότερα).
voltes5george Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Και γιατί να μη παρω το νοτε 2 με ασύρματο bluetooth controller απο ebay? Που εχει και amoled.
MEGAS3250 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μόλις είδα την τιμή άρχισα να μουτζώνω την οθόνη... 1
polaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Για να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με το PSP ή όπως λέγεται τελοσπάντων καθώς έχω χάσει πάσα εξέλιξη στις φορητές συσκευές απο το 2006 και μετά, θα πρέπει να κοστίζει 100 ευρώ μάξιμουμ και να έχει ήδη την ημέρα κυκλοφορίας τουλάχιστον 100 παιχνίδια...... Άπατο θα πάει!!!
Millennium Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλύτερα να πάρω ένα τέτοιο http://buy.thegameklip.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα