Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως θεωρω αποτυχια την προσπαθεια της nvidia σχεδιαστικα κατα πρωτο και κατα δευτερο τιμολογιακα,ευτυχως που υπαρχουν και ενναλακτικες λιγοτερο τσιμπημενες οι οποιες μια χαρα θα κανουν την δουλεια τους.

εγω πηρα ouya τουλαχιστο διοτι δεν τσιμπα ως η nvidia και απο οτι πιστευω θα χει πισω της μεγαλη κοινοτητα open source εφαρμογων ,στην χειροτερη θα γινει media player και ρετρο gaming

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εμένα πάντως μ'αρέσει σαν project...αν εξαιρέσεις την απλησίαστη τιμή είναι μία πολύ καλή ιδέα...ανοίγει και ορίζοντες για hardcore gaming πάνω στο Android...αν και θέλει αρκετή δουλίτσα ακόμα η φάση.

• Moderators
Δημοσ.

Το Shield δε περιορίζεται μόνο στα Android παιχνίδια αφού θα είναι εφικτή η αναπαραγωγή παιχνιδιών μέσω streaming από το PC σας στην οθόνη της κονσόλας κάνοντας χρήση πολύ πιο εξελιγμένων βιντεοπαιχνιδιών φτάνει αυτό να διαθέτει GeForce κάρτα γραφικών.

Αυτό από ό,τι καταλαβαίνω το έχουν ως beta και έχει -για την ώρα- αρκετούς περιορισμούς όπως "συμβατή" κάρτα Nvidia στο PC, approved Wi-Fi router (dual-band MIMO), περιορισμένη επιλογή παιχνιδιών που παίζουν "σωστά" (όχι πως μπορώ να φανταστώ πολλές περιπτώσεις που θα το ήθελε κανείς, αλλά πάλι δεν μπορώ να φανταστώ και πολλές περιπτώσεις που κάποιος θα αγόραζε το shield γενικότερα). 

Δημοσ.

Για να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με το PSP ή όπως λέγεται τελοσπάντων καθώς έχω χάσει πάσα εξέλιξη στις φορητές συσκευές απο το 2006 και μετά, θα πρέπει να κοστίζει 100 ευρώ μάξιμουμ και να έχει ήδη την ημέρα κυκλοφορίας τουλάχιστον 100 παιχνίδια......

Άπατο θα πάει!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...