Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο skroutz αρχίζουν από 272Ε (~280 με μεταφορικά), οπότε τουλάχιστον για την τιμή, αν στο πλασάρουν για ευκαιρία, δεν είναι.

Τώρα για την συσκευή, δεν σου είναι άγνωστο το λειτουργικό αφού βλέπω ότι έχεις και ipad. Στην ουσία είναι ένα μικρότερο ipad, ή αν θες, ενα iphone χωρίς τις λειτουργίες τηλεφώνου που πολλοί που δεν θέλουν/έχουν να στάξουν τα περισσότερα για το τηλέφωνο, τους ικανοποιεί η λύση του touch και με το παραπάνω(σ'αυτή την περίπτωση ήμουν κι εγώ όταν είχα το 4άρι).

Δημοσ.

Μπορω να κατεβασω τα τραγουδια και της εφαρμογες στο ipod δωρεαν που εχω κατεβασει ηδει στο ipad ?<br><br>

Sent from my iPad using Insomnia

Ναι αν ειναι universal

Δημοσ.

Δηλαδι?

universal ειναι οι εφαρμογές που είναι και για iphone και για ipad. Υπάρχουν μερικές που ειναι μόνο για iphone και μερικές που είναι μόνο για ipad, και υπάρχουν και αυτες που είναι και για τα 2, αν δεις όταν μπείς στο appstore και πας σε μια εφαρμογή, πάνω στο free/τιμή κουμπάκι έχει ένα +, αυτό σημαινει ότι είναι και για τα 2. 

Δημοσ.

Ευχαριστω που μου το εξηγισες για να της κατεβασω δωρεαν πρεπει να βαλω το apple id μου στο ipod ? για τα τραγουδιαου εχω στο ipad μπορω και εκεινα να τα κατεβασω δωρεαν ?

Δημοσ.

Ε ναι πρεπει να βαλεις το apple id σου το οποίο σχετίζεται με τις αγορές/εφαρμογές που εχεις ήδη κατεβάσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...