Greek souvlaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Βρηκα ενα ipod touch 5 για 280€ με 32 gb αξιζει να το αγορασω γιατι εχω φαει κολιμα και θελω ενα ipod η δεν αξιζει? Sent from my iPad using Insomnia 1
scullyist Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Στο skroutz αρχίζουν από 272Ε (~280 με μεταφορικά), οπότε τουλάχιστον για την τιμή, αν στο πλασάρουν για ευκαιρία, δεν είναι. Τώρα για την συσκευή, δεν σου είναι άγνωστο το λειτουργικό αφού βλέπω ότι έχεις και ipad. Στην ουσία είναι ένα μικρότερο ipad, ή αν θες, ενα iphone χωρίς τις λειτουργίες τηλεφώνου που πολλοί που δεν θέλουν/έχουν να στάξουν τα περισσότερα για το τηλέφωνο, τους ικανοποιεί η λύση του touch και με το παραπάνω(σ'αυτή την περίπτωση ήμουν κι εγώ όταν είχα το 4άρι).
Greek souvlaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μπορω να κατεβασω τα τραγουδια και της εφαρμογες στο ipod δωρεαν που εχω κατεβασει ηδει στο ipad ? Sent from my iPad using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μπορω να κατεβασω τα τραγουδια και της εφαρμογες στο ipod δωρεαν που εχω κατεβασει ηδει στο ipad ?<br><br> Sent from my iPad using Insomnia Ναι αν ειναι universal
Greek souvlaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δηλαδι? Sent from my iPad using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δηλαδι? Sent from my iPad using Insomnia universal ειναι οι εφαρμογές που είναι και για iphone και για ipad. Υπάρχουν μερικές που ειναι μόνο για iphone και μερικές που είναι μόνο για ipad, και υπάρχουν και αυτες που είναι και για τα 2, αν δεις όταν μπείς στο appstore και πας σε μια εφαρμογή, πάνω στο free/τιμή κουμπάκι έχει ένα +, αυτό σημαινει ότι είναι και για τα 2.
Greek souvlaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ευχαριστω που μου το εξηγισες για να της κατεβασω δωρεαν πρεπει να βαλω το apple id μου στο ipod ? για τα τραγουδιαου εχω στο ipad μπορω και εκεινα να τα κατεβασω δωρεαν ? Sent from my iPad using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ε ναι πρεπει να βαλεις το apple id σου το οποίο σχετίζεται με τις αγορές/εφαρμογές που εχεις ήδη κατεβάσει
Greek souvlaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ok thnx για την βωιθεια Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα