Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τον επεξεργαστή του φίλου σου,η το αντίθετο και να δείς αν λειτουργεί στην μητρική του/ η την δική σου.

μην περιμένεις να Bootarei απο εξωτερικό δίσκο.

δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται αυτό,ανάλογα την μητρική

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εσυ τον εβαλες το επξεργαστη? Σιγουρα δε στραβωσε κανα πινακιο στη μητρικη?  εεεεε?

Δημοσ.

Εσυ τον εβαλες το επξεργαστη? Σιγουρα δε στραβωσε κανα πινακιο στη μητρικη?  εεεεε?

Το εκανα πολυ προσεκτικα αποκλειετε να στραβωσε.Θα ξανακανω clear cmos και μετα usb bios flashback και θα δουμε τι θα γινει.

Δημοσ.

Μην εισαι τοσο σιγουρος.... για βγαλτον και τσεκαρε μια τα πινακια... και αμα ειναι ολα οκ, τοτε παμε και αλλου.

Δημοσ.

Μην εισαι τοσο σιγουρος.... για βγαλτον και τσεκαρε μια τα πινακια... και αμα ειναι ολα οκ, τοτε παμε και αλλου.

Τα τσεκαρα ειναι ολα μια χαρα.

Δημοσ.

Και εξακολουθεις και δε βλεπεις ποστ? Το τετραπινο τροφοδοσιας της cpu τσεκαρε οτι εχει μπει.

Δημοσ.

Τα τσεκαρα ειναι ολα μια χαρα.

πέρασαν 2 ώρες έκανες τπτ απο αυτά που σου είπαμε;;

έβγαλες άκρη

Δημοσ.

Όταν ανοίγεις το PC περιμένεις αρκετά ή το σβήνεις μετά απο 5-6 δευτερόλεπτα?

Ξέρω οτι ακούγεται λίγο χαζό αυτό που λέω, αλλά ένας φίλος μου με μητρική asus, αφού τα σύνδεσε όλα έπρεπε να περιμένει 20+ δευτερόλεπτα για να ακουστεί το beep και να βγάλει boot screen κλπ.Και youtube σε 2-3 videos που είδα, μερικοί που είχαν Asus είχαν αρκετά αργοπορημένο 1ο boot. (και οχι μόνο 1ο μερικές φορές)

Δημοσ.

Και εξακολουθεις και δε βλεπεις ποστ? Το τετραπινο τροφοδοσιας της cpu τσεκαρε οτι εχει μπει.

Ειναι συνδεδεμενο και δεν ειναι ενα τετραπυνο αλλα 2.

πέρασαν 2 ώρες έκανες τπτ απο αυτά που σου είπαμε;;

έβγαλες άκρη

Περα του οτι κοιμηθηκα εχω αγανακτησει κιολας,δεν βγαζω ακρη.

Όταν ανοίγεις το PC περιμένεις αρκετά ή το σβήνεις μετά απο 5-6 δευτερόλεπτα?

Ξέρω οτι ακούγεται λίγο χαζό αυτό που λέω, αλλά ένας φίλος μου με μητρική asus, αφού τα σύνδεσε όλα έπρεπε να περιμένει 20+ δευτερόλεπτα για να ακουστεί το beep και να βγάλει boot screen κλπ.Και youtube σε 2-3 videos που είδα, μερικοί που είχαν Asus είχαν αρκετά αργοπορημένο 1ο boot. (και οχι μόνο 1ο μερικές φορές)

Περιμενω αρκετη ωρα.

Δημοσ.

Aυτό που πρέπει σίγουρα να κανεις είναι να βάλεις ηχειάκι στο pc.

Το ηχειάκι σε περίπτωση λάθος κάνει μια σειρά από beeps που αντιστοιχούν σε error codes που βρίσκονται στο Manual η στο site τις εταιρίας

Βρες και βάλε pc speaker αλλιώς δεν μπορείς να εχεις error detection,   μπορεί όλα τα components να είναι OK και απλός κάτι να μην πατάει kατι, καλά το beeper θα σου πει.

και τα λέμε πάλι

Δημοσ.

Παιδια εντοπισα το προβλημα,ειναι στην ραμ.Αποσο διαβασα το manual:

http://www.manualowl.com/m/Asus/P9X79-PRO/Manual/263099?page=37

το φωτακι της ραμ ειναι αναμμενο,οταν παταω το memok button,κανει ρεσταρτ μετα αναβοσβηνει κ παραμενει παλι κοκκινο αρα δν μπορει να διαβασει ραμ λογο βιος.πως μπορω να το κανω update?με βιος flashback δν τα καταφερα.Ο μονος τροπος ειναι να μπει αλλος επεξεργαστης επανω?η κατι αλλο?εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα ram modules που ειναι στην λιστα συμβατων της μητρικη και αλλαζα και τα dimm τπτ...

Δημοσ.

Bαλε beeper -

Το beeper δν θα βοηθησει σε κατι,η συγκεκριμενη μητρικη εχει φωτακια που το καθε ενα δειχνει πιο εινια το προβλημα,και στην δικη μου ειναι με τις μνημες και πρεπει να αναβαθμισω τα bios αποσο διαβασα,απλα ρωταω αν ο μονος τροπος ειναι να μπει αλλος επεξεργαστης πανω οπως ο 3960x που δεν εχει προβλημα με τις μνημες η υπαρχει και αλλος τροπος?Γιατι αυτο διαβασα.

Δημοσ.

Το beeper πάντα χρειάζεται να υπάρχει γιατί είναι αναγκαίο για troubleshooting αφού τα beep που κάνει αντιστοιχούν σε error codes.

Κάνετε pc χωρίς Beeper ? και άμα πάει κάτι στραβά τι κάνετε το σταυρο σας ? αφού το beeper λέει μια χαρά τι έχει το pc.

Λες και είναι δύσκολη δουλειά η είναι ακριβό το beeper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...