sdgeod7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 γιατι να εχει σχεση το προιον? το δοκιμασα με διαφορετικα προιοντα μαλιστα (απο κατι καλυματα-υφασματα) μεχρι κατι απλα ηλεκτρονικα γκατζετ. σε ολα μου βγαζει το ιδιο error. ομως δοκιμασα απο το κινητο κι η αγορα εγινε κανονικα!!! αλλα δεχοταν σε $ μονο. καρτα πρεπεηντ πειραιως. εδω και μηνες τη χρησιμοποιουσα στο ali χωρις προβλημα. τι μπορει να εχει συμβει τωρα? τελικα βλεπω οτι κανενας αλλος δεν το εχει συναντησει αυτο????
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 τελικα βλεπω οτι κανενας αλλος δεν το εχει συναντησει αυτο???? To πρόβλημα εχει να κανει αποκλειστικά και μονο με τον υπολογιστή σου
stelios18120 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ακριβώς Σε αυτό το θέμα φταίει το pc σου και τίποτα άλλο.
sdgeod7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ναι ρε παιδια αυτο ρωταω.. τι δηλαδη φταει? ετσι ξαφνικα, τι αλλαξε τωρα στο pc?οκ, τι να κανω στον υπολογιστη? δοκιμασα με chrome παλι δε με αφηνει. τι αλλαγες να κανω?και γιατι στο κινητο με αφηνει μονο σε $? update. δοκιμασα και με αλλο pc και παλι τα ιδια. δε με αφηνει...
stelios18120 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Φτιάξε καινούργιο λόγαριασμο τότε.
sdgeod7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 κι αυτο θα λυσει το προβλημα??? περιεργο... εφαγε κολλημα ο λογαριασμος??
xatzi13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Καλή σας ημέρα, πείτε μου λίγο την γνώμη σας παρακαλώ, έκανα μια αγορά από πωλητή του Ali, ο οποίος έστειλε μήνυμα ότι το κατάστημα κλείνει. Εγώ περιμένω ήδη μια παραγγελία από αυτόν, για την οποία μου έχει δώσει ήδη 2 ψεύτικα tracking και υποτίθεται το τρίτο είναι αληθινό. Να ανοίξω dispute ή να περιμένω μήπως και παραλάβω?
japetus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αν κλείνει το κατάστημά του, σημαίνει γι αυτόν ότι παραιτείται και από τις όποιες τρέχουσες παραγγελίες του. Πληρώνεται μόνο εφόσον επιβεβαιώσεις εσύ ότι παρέλαβες. Για σένα πρακτικά είναι το ίδιο, τα χρήματά σου δεν τα χάνεις, είτε θα έρθει η παραγγελία είτε όχι, μπορείς να τα διεκδικήσεις.. Εφόσον σου έχει στείλει τράκινγκ, δεν μπορείς να ανοίξεις dispute ακόμα δηλώνοντας tracking unavailable, εκτός και αν έχουν περάσει δυο μήνες από τότε που σου έδωσε το τελευταίο τράκιγκ (όχι τη στιγμή παραγγελίας). Στη θέση σου, εφόσον φαίνεται ότι η παραγγελία δρομολογείται κανονικά, θα περίμενα. Αν δεν έρθει, ανοίγεις dispute, ενημερώνει το αλιεξπρες τον πωλητή, δεν το βρίσκει αφού έχει κλείσει το μαγαζί, και παίρνεις άμεσα τα χρήματά σου πίσω. 1
xatzi13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αν κλείνει το κατάστημά του, σημαίνει γι αυτόν ότι παραιτείται και από τις όποιες τρέχουσες παραγγελίες του. Πληρώνεται μόνο εφόσον επιβεβαιώσεις εσύ ότι παρέλαβες. Για σένα πρακτικά είναι το ίδιο, τα χρήματά σου δεν τα χάνεις, είτε θα έρθει η παραγγελία είτε όχι, μπορείς να τα διεκδικήσεις.. Εφόσον σου έχει στείλει τράκινγκ, δεν μπορείς να ανοίξεις dispute ακόμα δηλώνοντας tracking unavailable, εκτός και αν έχουν περάσει δυο μήνες από τότε που σου έδωσε το τελευταίο τράκιγκ (όχι τη στιγμή παραγγελίας). Στη θέση σου, εφόσον φαίνεται ότι η παραγγελία δρομολογείται κανονικά, θα περίμενα. Αν δεν έρθει, ανοίγεις dispute, ενημερώνει το αλιεξπρες τον πωλητή, δεν το βρίσκει αφού έχει κλείσει το μαγαζί, και παίρνεις άμεσα τα χρήματά σου πίσω. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, θα περιμένω, εξάλλου δεν ειναι σημαντικής αξίας προιόν.
np91 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη εληξε η prepaid καρτα που ειχα βαλει στο aliexpres δεν βρισκω πως μπορω να προσθεσω νεα μπορει μηπως καποιος να μου πει
kodorevi8ulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη εληξε η prepaid καρτα που ειχα βαλει στο aliexpres δεν βρισκω πως μπορω να προσθεσω νεα μπορει μηπως καποιος να μου πει δεν μπορείς να κάνεις αγορά και στην πληρωμή αντι για την παλιά να επιλέξεις να βάλεις την νεα ;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη εληξε η prepaid καρτα που ειχα βαλει στο aliexpres δεν βρισκω πως μπορω να προσθεσω νεα μπορει μηπως καποιος να μου πειΑπο υπολογιστη(οχι κινητό) πας κατω κατω στο μενου που λεει alipay και κάνεις add την νέα κάρτα
np91 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Απο υπολογιστη(οχι κινητό) πας κατω κατω στο μενου που λεει alipay και κάνεις add την νέα κάρτα Στο μενου δεξια γραφει my alipay αλλα δεν βλεπω επιλογη για προσθεση καρτας
kodorevi8ulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Στο μενου δεξια γραφει my alipay αλλα δεν βλεπω επιλογη για προσθεση καρτας χρησιμοποιείς alipay ή όχι ; θες να βάλεις την κάρτα στο alipay ή απλά να φαίνεται η κάρτα όταν κάνεις τις αγορές σου ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα