Nikos667 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εγω θα σου έλεγα να την ακυρώσεις...και περίμενε για 2 εβδομάδες...τι έχεις να χάσεις...περίμενε... Η υπομονή ειναι αρετή...
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ρε παιδια τι εχει να χασει να περιμενει καμια βδομαδα? Παω στοιχημα οτι η GTX 760 TI θα ειναι πιο γρηγορη κατα 20-30% και με πιο καλους driver πανω! Υπερ του θα ειναι να εχει και τις καινουριες τεχνολογιες με τη σειρα 7xx Το παιδι μπορει να μην αλλαζει καθε χρονο καρτα 400€ οπως οι περισσοτεροι εδω για πλακα ενω παιζουν σε αναλυσεις 1920χ1080P lol...εσεις αυτον τον χρονο εχετε την HD 6970 και τον επομενο την HD 7970... 1
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ρε παιδια τι εχει να χασει να περιμενει καμια βδομαδα? Παω στοιχημα οτι η GTX 760 TI θα ειναι πιο γρηγορη κατα 20-30% και με πιο καλους driver πανω! Υπερ του θα ειναι να εχει και τις καινουριες τεχνολογιες με τη σειρα 7xx Το παιδι μπορει να μην αλλαζει καθε χρονο καρτα 400€ οπως οι περισσοτεροι εδω για πλακα ενω παιζουν σε αναλυσεις 1920χ1080P lol...εσεις αυτον τον χρονο εχετε την HD 6970 και τον επομενο την HD 7970... κοιταει σε αλλο ευρος τιμων απο τις 660/760 ti αν δε κανω λαθος κοιταει για 200 ευρω καρτα , που κολλαει λοιπον η 760ti που θα παιζει στα 300 μολις ερθει; στη κατηγορια της απλης 660 (οχι ti ) προκειται να βγει κατι κατι ισχυεροτερο;
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 1)Εχω δικιο οτι και να πειτε...οι περισσοτεροι εδω περα ετσι ειναι...την GTX 480/580/680/780/880 ετσι αγοραζουν οι περισσοτεροι την εχουν για ψωμοτυρια...αλλοι ομως μπορει να (βολευονται) κατι που εγω πιστευω ειναι πιο εξυπνοι αντι να πετουν τοσα λεφτα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!! Γιατι ρε φιλε να παρεις HD 7970? Εχεις πανω απο 1 monitor? Τι αναλυση τρεχεις στην τελικη? 2 λογους δικαιολογω... 1)Χρηση gaming σε 3+ monitor 2)Επαγγελματικη χρηση Το γεγονος οτι οι περισσοτεροι κανουν burn money δεν σημαινει οτι πρεπει να παιρνανε και τη δικη τους γνωμη που φερνει αλαζονικα αποτελεσματα... Τι 70 FPS τι 50 FPS το παιζεις το game σου? Ποιος ειναι ο χαζος της υποθεσης? Θα σου πω εγω ο χαζος ειναι αυτος που πληρωσε 400+ για να λεει οτι βγαζει 70 FPS και ο εξυπνος ειναι αυτος που πληρωσε 250-300€ γιατι και οι δυο το ιδιο game θα απολαυσουν με καμια διαφορα...και του αλλου θα του μεινουν και 100€ με τα οποια μπορει να : Πιει καφε,να φαει,να παει cinema, για κανα μηνα... Δεν λεω οτι οσοι πηραν τις υποφενομενες ειναι χαζοι...αλλα σιγουρα δεν ειναι και κερδισμενοι...Δεν θα κανω εγω κουμαντο στα λεφτα του αλλουνου... Δεν τους προσβαλλω γιατι και εγω μπορει αυριο μαθαυριο να εχω μια GTX 680...το θεμα ειναι οτι καποιος που δεν ασχολειται θελει να κανει τη δουλεια του...οι μισοι που το βλεπετε αυτη τη στιγμη ειστε θυμωμενοι και θα με σνομπαρετε στο μελλον...δεν πειραζει ομως...εγω απλα λεω να μην περναμε τη δικη μας γνωμη με βαση τα δικα μας δεδομενα στους αλλους! Το θεμα ειναι 1 και η λυση του 1 ο καθενας το βλεπει απο δικη του πλευρα ομως πρεπει να να το δειτε απο ουδετερη πλευρα ομως για να ανακαλυψετε την αληθινη λυση! Εγω δεν λεω τιποτα αλλο...ο φιλος μπορει να κανει οτι πιστευει εκεινος καλυτερο...οπως ειπα δεν θα του επιβαλλω την γνωμη μου...απλα του λεω τι θα εκανα στη θεση του! Ελεος και εγω που ειμαι μικρος δεν εχω την εμπηρια σας αλλα 1-2 πραγματα τα ξερω... Και μην πειτε οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...ειναι πολυ ξεπερασμενος ορος στον τομεα! 1
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 δεν καταλαβαινω τι ακριβως θες να πεις παντως και με μια καρτα των 400 ευρω δεν ελυσες και το προβλημα της ζωης σου ακομα και σε μια οθονη , φυσικα απο ενα σημειο και μετα το θεμα γινεται overkill (πχ να εχεις 690, titan, 7990 σε μια οθονη ), οπως εως και 680-7970 σε ενα μονιτορ δε λες οτι παει χαμενη η καρτα αναλογα τα οικονομικα του καθενος φυσικα και υπαρχει και ο ορος value for money , αλλα αυτο ειναι προσωπικο ζητημα του καθενος εμενα πχ τα 400-500 ευρω για μια οποιαδηποτε καρτα μου φαινονται πολλα, σε αλλον φαινονται πολλα και τα 300 που εγω τα θεωρω οκ.. αλλα αυτο και ζητημα προσωπικου γουστου στο θεμα μας.. θα βγει νεα γενια και ενταξει ας περιμενει ομως στα χρηματα που κοιταζει θα βγει κατι καλυτερο απο nvidia μερια; δε ξερω μπορει και να βγει και να μου διαφευγει κατι..
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ναι ενταξει συμφωνω... Εαν και εγω GTX 680 θα επαιρνα εαν ετρεχα σε monitor 2560x1440... Εμενα ενας φιλος μου πληρωσε 420€ για να παρει την HD 7970,του κολλαει στο Crysis 3 και δεν το maxed out το game! Επειδη ολο το συστημα σερνεται...αποψη μου...γιατι εκεινος λεει τα αντιθετα!Εχει εναν Qore 2 Quad και 4 GB ram και λεει οτι ειναι καλυτερος απο τον I5 3570K... Του ειχα πει να παρει την HD 7950 και να γλιτωσει 100-150€ αλλα δεν με ακουσε... Βεβαια οπως ειπες ειναι προσωπικο θεμα του καθενος! Λοιπον για να μην κουραζουμε και το παιδι... Απο μερια μου του λεω να περιμενει μπας και δει +20% perfomance...απο εκει και περα οτι μπορει!
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ο φιλος σου δε τα λεει καλα σχετικα με τους επεξεργαστες, παρολα αυτα μια χαρα ειναι ακομα ομως και η 680 για αναλυση ανω του 1080p θα εχει θεματα ειναι δηλαδη η τοπ καρτα για ενα μονιτορ , αλλα οχι για 1440p ή παραπανω εκει θες δυο δυνατες καρτες ή 690 που ειναι 2 καρτες ή τιταν για να πεις οτι δεν κανεις μεγαλες υποχωρησεις δυστυχως ειναι πολυ ακριβο αυτη τη στιγμη να παιζεις σε πανω απο 1080 και οπως ειδες ακομα και με 7970 δεν μπορει να μαξαρει καποια παιχνιδια , το ιδιο προβλημα (εστω και μικροτερο ) θα ειχε και με πιο δυνατο επεξεργαστη γιατι οι μονές καρτες πλην titan ακομα δε τη παλευουν ανετα για παραπανω στα βαρια παιχνιδια
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εαν αγορασω τωρα μια HD 7970 και μου την βαλεις εναντιον της GTX 680 και μου πεις οτι νικαει η 680 θα υπερασπιστω οτι πηρα την 7970 ενω δεν παει ετσι!Του ελεγα για την GTX 780 οτι θα εχει 320 Bit διαυλο και επειδη φοβηθηκε μην τον περναει(να το μοιραιο λαθος) μου ελεγε σιγα μην εχει τοσα 256 θα εχει...και εδω ειναι που χανεις ολο τον ηρμο! Συγγνωμη ρε παιδια αλλα : Γ@μω την @#%$@ δεν αγοραζεις καινουριες καρτες στο τελος της σειρας αλλα περιμενεις για τις καινουριες! Εκτος βεβαια και εαν δεν θα μπορεις οικονομικα η εχεις συγκεκριμενο λογο!!! Αυτος τιποτα απο τα 2 δεν ειχε... Καλα πιστευεις οτι 4 GB RAM ειναι αρκετα? Α και κατι ακομα οταν κανεις install ενα game ο CPU δεν λειτουργει? Γιατι με ελεγε ηλιθιο και οτι δουλευε κατι αλλο δεν θυμαμαι!
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 και βεβαια δουλευει ο επεξεργαστης και μαλιστα σε μερικα παιχνιδια παραδουλευει κιολας , παρε ενα screen απο metro που εχω προχειρα ανεβασμενο οπως βλεπεις μια χαρα ζοριζεται ο επεξεργαστης και αναλογα τον επεξεργαστη μπορει να εχεις διαφορες στις επιδοσεις των παιχνιδιων
Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Οχι λεω οταν το βαζεις για πρωτη φορα το κανεις install!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα