Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η 7870 με την 660τι εχουν 70 ευρω διαφορα ..το ιδιο και με την 670...επειδη ειμαι στο οριο των χρηματων δν θα μπορεσω να παω σε αυτες...οποτε θα καταληξω σε καποια 7870 με 2 φανς αν και ειμαι λατρης της nvidia...

Η πιο φτηνή 7870 (όχι Tahiti le)  κοστίζει 215€, η powercolor (Tahiti le) κοστίζει 227€ και η Sapphire HD7870 2GB XT (Tahiti le) 247€.

Η Asus GTX660 Ti 2GB κάνει 260€ ( με 3 χρόνια εγγύηση και όχι 2 όπως οι amd).

Asus GTX660Ti 260€ - 7870 (όχι Tahiti le)  215€ = 45€

Asus GTX660Ti 260€- powercolor 227€ = 33€

Asus GTX660Ti 260€ - Sapphire HD7870XT 247€ = 13€

Δεν ξέρω πως έβγαλες τα 70€ διαφορά, σέβομαι ότι δεν θες να βάλεις περισσότερα χρήματα αλλά άμα είναι να σκάσεις 2#0€ δεν νομίζω ότι έχουν σημασία λίγα παραπάνω, ειδικά αν μιλάμε για την Sapphire που είναι 13€ πιο φτηνή….

Οι GTX760ti δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για την 7870 tahiti υπαρχει η gtx 660 ti direct cu ii apo asus που την ξεπερναει.το οτι δινει 4 πιαχνιδια δε σημαινει οτι ειναι καλυτερη καρτα.

Δημοσ.

Καλύτερη σαν πρόταση είναι μια 7870 ΧΤ.Η 660 ti είναι ακριβότερη της (στα επίπεδα της 7950 και κλοκάρει και λιγότερο από αυτήν),χειρότερη σε compute και σε αρκετά παιχνίδια πάλι υπολείπεται.

• Like 1
Δημοσ.

τα παιχνιδια της ati τρεχουν καλυτερα σε ατι καρτες και τα παιχνιδια της nvidia τρεχουν καλυτερα σε nvidia καρτες αυτο ειναι γνωστο εδω και πολλα χρονια επισης η nvidia εχει 192bit και ειναι καλυτερη σε ανταγωνισμο σε  πολλες καρτες 256bit poy εχει amd.

Συγκρίνεις OC έκδοση με κανονική.Αν εννοείς 660ti d cu ii και πάλι η 7950 έχει μεγαλύτερο oc headroom.

φυσικα υπαρχει και gtx 660 ti apo msi power ed που παει ακομα ποιο ψηλα απο την πολυ καλη asus.

Δημοσ.

Πέρα από αυτά κοιτάμε και το vfm και μεταξύ τους, στις amd είναι συνήθως καλύτερο.

Ναι φίλε μου υπάρχουν διάφορες OC εκδόσεις που είναι και ακριβότερες από μια 7950 η οποία είναι χρονισμένη συνήθως συντηρητικά.Αν τη κλοκάρεις θα έχεις μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από μια 660 ti πχ την dc u ii

που είναι χρονισμένη ήδη στα 1060 πυρήνα.

Δημοσ.

δε μπορω να κανω copy paste αλλα η καρτα που ειπα ειναι καλυτερη στο review απο μια 7950

Οι μετρήσεις οσο αφορά την 7950 στο συγκεριμένο review ειναι με πολυ πρωιμους drivers. Η 7950 στα περισσοτερα παιχνιδια πλεον είναι μπροστά! 

• Like 1
Δημοσ.

Οι μετρήσεις οσο αφορά την 7950 στο συγκεριμένο review ειναι με πολυ πρωιμους drivers. Η 7950 στα περισσοτερα παιχνιδια πλεον είναι μπροστά! 

μπορουμε να βαλουμε gtx 670 που to περναει το 7950 οτι πληρωσεις παιρνεις η nvidia ειναι ποιο ασφαλης επιλογη διοτι τεχνολογικα ξεπερναει την amd και φαινεταi οτι κανει καλη εκμεταλευση στις καρτες της με 192bit και χτυπαει καρτες amd 256bit.

Δημοσ.

η 670 πώς μπηκε στη κουβεντα; πηγες απο τα 200λιγα στα 360+ ? 

τεχνολογικα για εξηγησε πού ακριβως περναει με τα μπουνια  την amd πλην titan ; 

στις μεσαιες κατηγοριες ειδικα  εχει χειροτερες προτασεις 

Δημοσ.

μπορουμε να βαλουμε gtx 670 που to περναει το 7950 οτι πληρωσεις παιρνεις η nvidia ειναι ποιο ασφαλης επιλογη διοτι τεχνολογικα ξεπερναει την amd και φαινεταi οτι κανει καλη εκμεταλευση στις καρτες της με 192bit και χτυπαει καρτες amd 256bit.

Αρες μαρες κουκουνάρες!! Να ηξερες και τι είναι τα bit που αναφερεις και πως λειτουργούν να πω να παει στο καλο.... τεσπα οτι πεις, με fanboys εχω μαθει να μην τα βάζω πλέον!!

Δημοσ.

to 7870 χτ κανει 247 οταν το gtx660 twinfroz ιιι κανει 209

Αρες μαρες κουκουνάρες!! Να ηξερες και τι είναι τα bit που αναφερεις και πως λειτουργούν να πω να παει στο καλο.... τεσπα οτι πεις, με fanboys εχω μαθει να μην τα βάζω πλέον!!

δεν ειμαι fanboy απλως διαβαζω τα reviews

η 670 πώς μπηκε στη κουβεντα; πηγες απο τα 200λιγα στα 360+ ? 

τεχνολογικα για εξηγησε πού ακριβως περναει με τα μπουνια  την amd πλην titan ; 

στις μεσαιες κατηγοριες ειδικα  εχει χειροτερες προτασεις 

gtx 650 τι boost καλυτερη απο 7790 και 7850 μεσαια κατηγορια ειναι

η 7950  κανει 292

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...