vegeth Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εχω μια lcd samsung tv και δυστυχως ο ηχος ειναι απλα τραγικος και θα ηθελα να βαλω 2 ηχεια για να εχω αξιοπρεπει ηχο,τι προτεινεται?thanks
Demon Lord Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Να προτείνω τη λύση ενός home cinema αν φυσικά το επιτρέπει το budget;
vegeth Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 να παρω τωρα ακριβα ηχεια λιγο δυσκολο,αλλα καθε προταση δεκτη.ισως ενα σύστημα που θα αναβαθμίζεται....
Demon Lord Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ποιο είναι το μοντέλο της τηλεόρασης; Για να δούμε αν με ένα απλό 2,1 σύστημα ηχείων για pc κάνεις τη δουλειά σου...
vegeth Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ποιο είναι το μοντέλο της τηλεόρασης; Για να δούμε αν με ένα απλό 2,1 σύστημα ηχείων για pc κάνεις τη δουλειά σου... ειναι σχετικα παλιο,samsung LE32B650T
vegeth Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις? εξαρταται,εαν αξιζει,ειναι vfm,μεχρι 250-300
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 θελω ακριβως το ιδιο πραμμα....μια προταση για ηχο για ταινιες και gaming για την Site: http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Sharp-LC-32LE340E-LED-TV-32-LC-32LE340E.htm">τηλεοραση μου. Eγω ειδα Site: http://www.plaisio.gr/tv/home-cinema/set/Samsung-HT-F4500-3D-Set-Home-Cinema-5-1.htm">αυτο αλλα δεν γνωριζω αν αξιζει η αν υπαρχει καλυτερη προταση. Ευχαριστω. Αν μπερδευω τον TS με την παρεμβολη μου,θα ανοιξω αλλο θεμα,αλλα οι απαιτησεις ειναι οι ιδιες οπως και το budget.
vegeth Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 θελω ακριβως το ιδιο πραμμα....μια προταση για ηχο για ταινιες και gaming για την Site: http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Sharp-LC-32LE340E-LED-TV-32-LC-32LE340E.htm">τηλεοραση μου. Eγω ειδα Site: http://www.plaisio.gr/tv/home-cinema/set/Samsung-HT-F4500-3D-Set-Home-Cinema-5-1.htm">αυτο αλλα δεν γνωριζω αν αξιζει η αν υπαρχει καλυτερη προταση. Ευχαριστω. Αν μπερδευω τον TS με την παρεμβολη μου,θα ανοιξω αλλο θεμα,αλλα οι απαιτησεις ειναι οι ιδιες οπως και το budget. καλως ηρθες.Το συστημα αυτο το εχω δει και εγω,αλλα εχω ακουσει οτι ειναι προτμοτερο να παω σε ενισχυτη και ξεχωριστα ηχεια,συν της αλλης το BlurayPlayer δεν με ενδιαφερει διοτι εχω PS3.Ετσι περιμενω καμια συμβουλη απο πιο γνωστες του θεματος
graphist83 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Είναι όντως η καλύτερη λυση κάποιος av ενισχυτής με κάποιο σετ ηχείων. Στα λεφτά ομως αυτα ειναι αδύνατον. Το συστηματακι που προαναφέρθηκε είναι πολύ κάλο. Ακριβώς αυτο που ζήτησες VFM. Εαν επιμένεις σαν λύση τοτε μπορείς να πάρεις ενα πολυ απλό σετ ηχείων οπως τα * Yamaha NS-P110 Ειναι πολύ απλά. (2 τέτοια τα εχω βαλει για να παίζω ήχο στο pc του γραφείου, με ενα sub απο philips, αν και τα εχω πειράξει λιγο). Μην περιμένεις χαώδη διάφορα απο το Samsung. Περίπου τα ίδια θα είναι. Ισως λιγο καλύτερα. Και ενα εισαγωγικό AV ενισχυτή όπως: Pioneer VSX-322 Ψιλο ψοφίμι αλλα για αυτά τα ηχεία περισσεύει. Θα εχεις συνολικά σε ποιότητα κατασκευής κατι καλύτερο με περισσότερη συνδεσιμότητα, αλλα πολυ πιο ογκώδες. Τελος το PS3 δεν παιζει και πολλά απο αρχεία στην USB του ενω το samsung σχεδόν τα παντα.
vegeth Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Είναι όντως η καλύτερη λυση κάποιος av ενισχυτής με κάποιο σετ ηχείων. Στα λεφτά ομως αυτα ειναι αδύνατον. Το συστηματακι που προαναφέρθηκε είναι πολύ κάλο. Ακριβώς αυτο που ζήτησες VFM. Εαν επιμένεις σαν λύση τοτε μπορείς να πάρεις ενα πολυ απλό σετ ηχείων οπως τα * Yamaha NS-P110 Ειναι πολύ απλά. (2 τέτοια τα εχω βαλει για να παίζω ήχο στο pc του γραφείου, με ενα sub απο philips, αν και τα εχω πειράξει λιγο). Μην περιμένεις χαώδη διάφορα απο το Samsung. Περίπου τα ίδια θα είναι. Ισως λιγο καλύτερα. Και ενα εισαγωγικό AV ενισχυτή όπως: Pioneer VSX-322 Ψιλο ψοφίμι αλλα για αυτά τα ηχεία περισσεύει. Θα εχεις συνολικά σε ποιότητα κατασκευής κατι καλύτερο με περισσότερη συνδεσιμότητα, αλλα πολυ πιο ογκώδες. Τελος το PS3 δεν παιζει και πολλά απο αρχεία στην USB του ενω το samsung σχεδόν τα παντα. οκ,ενας ενισχυτης που αξιζει τα λεφτα του,ποιος ειναι?
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 καλως ηρθες.Το συστημα αυτο το εχω δει και εγω,αλλα εχω ακουσει οτι ειναι προτμοτερο να παω σε ενισχυτη και ξεχωριστα ηχεια,συν της αλλης το BlurayPlayer δεν με ενδιαφερει διοτι εχω PS3.Ετσι περιμενω καμια συμβουλη απο πιο γνωστες του θεματος Σε ευχαριστω. Εγω επειδη εχω 2.1 καλα για μουσικη θελω τωρα ενα συστημα για την οθονη γιατι τα ηχεια της δεν ειναι και ο,τι καλυτερο.Στην οθονη ειναι συνεδεμενο το pc μου και δεν υπαρχει αλλη πηγη εκτος απο το usb που εχει απο μονη της και το δικτυο DLNA (κατι που δεν εχω θεσει σε λειτουργια ακομα,αλλα θα ενοχλησω το forum αργοτερα για αυτο,αφου ψαχτω λιγο μονος. Αυτα που προτεινα απλα πλησιαζαν στο πιστωτικο που εχω απο το πλαισιο (289 ευρω). Οποτε ο,τι καλυτερο για ταινιες ,σειρες και pro αντε και κανενα dmc (απο gaming) ειναι αυτο που ψαχνω. Είναι όντως η καλύτερη λυση κάποιος av ενισχυτής με κάποιο σετ ηχείων. Στα λεφτά ομως αυτα ειναι αδύνατον. Το συστηματακι που προαναφέρθηκε είναι πολύ κάλο. Ακριβώς αυτο που ζήτησες VFM. Εαν επιμένεις σαν λύση τοτε μπορείς να πάρεις ενα πολυ απλό σετ ηχείων οπως τα * Yamaha NS-P110 Ειναι πολύ απλά. (2 τέτοια τα εχω βαλει για να παίζω ήχο στο pc του γραφείου, με ενα sub απο philips, αν και τα εχω πειράξει λιγο). Μην περιμένεις χαώδη διάφορα απο το Samsung. Περίπου τα ίδια θα είναι. Ισως λιγο καλύτερα. Και ενα εισαγωγικό AV ενισχυτή όπως: Pioneer VSX-322 Ψιλο ψοφίμι αλλα για αυτά τα ηχεία περισσεύει. Θα εχεις συνολικά σε ποιότητα κατασκευής κατι καλύτερο με περισσότερη συνδεσιμότητα, αλλα πολυ πιο ογκώδες. Τελος το PS3 δεν παιζει και πολλά απο αρχεία στην USB του ενω το samsung σχεδόν τα παντα. Αρα να παω για αυτο το συστηματακι? Ποιο πολυ με ενδιαφερει η ποιοτητα και μετα η ενταση.Ειναι λογικο σε αυτα τα λεφτα να μην εχω crystal clear ηχο αλλα να μην δωσω και 300 ευρω απλα για να παρω 5.1 με χαλια ηχο και player. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα