Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα έγχρωμο Kindle, είναι απαίτηση για αρκετά χρόνια από όσους είτε είναι κάτοχοι του πιο δημοφιλούς e-book reader της αγοράς, είτε περιμένουν τη συγκεκριμένη εξέλιξη για να προμηθευτούν ένα.Η Amazon φαίνεται να κινείται προς τη δημιουργία ενός έγχρωμου Kindle αφού προχώρησε σύμφωνα με την ιστοσελίδα CNET, στην εξαγορά της εταιρείας Liquavista η οποία άνηκε μέχρι σήμερα στη Samsung.

Το ενδιαφέρον της Samsung και φυσικά της Amazon προσέλκυσε η τεχνολογία EWD (electrowetting displays) την οποία αναπτύσσει η Liquavista και η οποία αν και έχει το ίδιο refresh rate και ποιότητα χρωμάτων των LCD οθονών, έχει σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας ενώ είναι εξαιρετικά εύκολη η ανάγνωση της οθόνης ακόμα και κάτω από ήλιο.

Η Samsung είχε προχωρήσει στην εξαγορά της εταιρείας το 2011 αν και δεν προχώρησε σε κάποια εκμετάλλευση της τεχνολογίας σε εμπορικά προϊόντα  Σύμφωνα με τις φήμες, το τελικό ποσό εξαγοράς δε ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Link.png Site: engadget.com

Δημοσ.

καλή φάση

εγχρωμα e-readers και αντιο tablets με τις σημερινες οθονες

από την άλλη βεβαια η Samsung προσπαθει να κάνει το ανάποδο με το Note 8που του έχει βάλει mode για διαβασμα βιβλίων 
το οποιο δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει!

Δημοσ.

Το θέμα με τα e-readers είναι ότι το refresh rate δεν είναι καλό
οπότε δεν θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν τα tablets αν θες να δεις κάποιοα ταινία για παράδειγμα, αλλά για διάβασμα είναι πολύ πιο ξεκούραστα.

Δημοσ.

Lord_Vader

σωστό αυτό που λες αλλα,

γνώμη μου είναι ότι αν ρωτηθουν εκατό άτομα θα προτιμούσαν να μπορουν να διαβάζουν ευκολότερα e-books παρα να βλέπουν ταινίες

ας ξυπνήσουν οι κατασκευαστές και να βάλουν ένα HDMI port και να συνδεόνται με την τηλεόραση και όλα κομπλε!!

Δημοσ.

1. Την Amazon πρωταρχικά την ενδιαφέρει να πουλήσει βιβλία. Πολύ αμφιβάλω αν πρόκειται να ασχοληθεί σοβαρά με αναπαραγωγή video, games ή οτιδήποτε σχετικό. Ειδικά όταν η αγορά των ebooks διαρκώς διογκώνεται και πλέον "ένα στα τέσσερα βιβλία που πωλήθηκαν το 2012 ήταν ebook"

2. Όποιος έχει tablet και e-ink reader γνωρίζει ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετικές συσκευές που προορίζονται για διαφορετική χρήση. Βιβλίο σε tablet δεν θα καθόμουν να διαβάσω ποτέ, αφού η LCD οθόνη του είναι εξίσου κουραστική με αυτή ενός laptop. Το μόνο που βοηθάει είναι το μικρότερο μέγεθος.

Αντιθέτως το ereader με οθόνη e-ink δεν έχει τέτοια προβλήματα. Πλέον βρίσκω την ανάγνωση χάρτινου βιβλίου περισσότερο άβολη από την αντίστοιχη σε ereader (το οποιο έχει ενσωματωμένο λεξικό, bookmarks, αναζήτηση λέξεων, σημειώσεις, ενσωματωμένο φως κλπ)

3. Έχω ένα καλό tablet 2ετίας με HDMI. Ζήτημα να το έχω βάλει μία φορά στην TV. Έτσι όπως είναι πλέον οι τεχνολογίες το καλώδιο κοντεύει να καταντήσει περιττό. DLNA (ή άλλου είδους) streaming μέσω wifi και τέλος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...