N3CR4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παίδες έχει κανείς με το παραπάνω ποντίκι πρόβλημα στο Frozen Throne με τα macro; Τα κάνω assign στο logitech gaming software αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν βλέπω να δουλεύουν. Το λογισμικό της Logitech βγάζει μια λίστα με τα profiles των παιχνιδιών, επιλέγω το Frozen Throne, κάνω assign τις εντολές του παιχνιδιού στα κουμπιά του ποντικιού αλλά δεν γίνεται κάτι μετά. Καμιά ιδέα;
Han Solo Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 να το κανεις default μηπως ή καλυτερα να κανεις associate το exe του παιχνιδιου ?
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δεν δουλεύουν τα macro συγκεκριμένα ή δεν αναγνωρίζει καν τα g keys του mouse το game;
N3CR4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 να το κανεις default μηπως ή καλυτερα να κανεις associate το exe του παιχνιδιου ? Το default το έχω αφήσει όπως είναι. Το χειρίζομαι έτσι εκτός παιχνιδιού. Associate το έχω κάνει ήδη, δλδ βρήκε μόνο του το logitech gaming software το παιχνίδι και μου πέταξε τα available commands για να τα αντιστοιχίσω στα g keys του mouse. Αυτά τα έκανα αλλά μέσα στο game όταν τα πατάω δεν γίνεται κάτι. Δεν δουλεύουν τα macro συγκεκριμένα ή δεν αναγνωρίζει καν τα g keys του mouse το game; Δεν ξέρω ποιο από τα 2 συμβαίνει. Αφού όταν πατάω κάποιο g key που έχω αντιστοιχίσει πάνω του macro δεν συμβαίνει τπτ. Αλλά και με απλό g key που του έχω βάλει το windwalk του Blademaster για παράδειγμα δεν το κάνει μέσα στο game.
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δοκίμασε το εξής. Βάλε στο setpoint τα g keys να αντιστοιχούν σε κάποιο συγκεκριμένο πλήκτρο στο keyboard, σε ένα που δεν χρησιμοποιείς ποτέ στο game, π.χ home - end κλπ. Όρισε μετά ingame το "home" ως keybind, και δοκίμασε να πατήσεις το αντίστοιχο gkey όταν παίζεις. Στο WoW τουλάχιστον αυτή την λύση βρήκα για να δουλέψουν.
qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Παίδες έχει κανείς με το παραπάνω ποντίκι πρόβλημα στο Frozen Throne με τα macro; Τα κάνω assign στο logitech gaming software αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν βλέπω να δουλεύουν. Το λογισμικό της Logitech βγάζει μια λίστα με τα profiles των παιχνιδιών, επιλέγω το Frozen Throne, κάνω assign τις εντολές του παιχνιδιού στα κουμπιά του ποντικιού αλλά δεν γίνεται κάτι μετά. Καμιά ιδέα; Βγάλε το gaming software για αρχή και βάλε τη τελευταία έκδοση set point που δούλευε στο ποντίκι μας Το lgs είναι χάλια σε μας. Το set point δουλεύει τέλεια ο,τι και αν του βάλεις να κάνει και ας μην έχει τα έτοιμα προφίλ του lgs Επίσης ότι από τα δύο και αν έχεις αν μιλάμε για profile παιχνιδιού που τρέχει με το exe του παιχνιδιού, τότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείς την onboard μνήμη του ποντικιού , αλλά προφίλ από το pc Έτσι όπως τα κανε η logi με το lgs το g700 συγκεκριμένα γίνεται δύσχρηστο και ενοχλητικό Για αυτό καλύτερα sp που αν και φαινομενικά είναι πιο περίπλοκο δουλεύει τελικά όπως πρέπει
N3CR4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δοκίμασε το εξής. Βάλε στο setpoint τα g keys να αντιστοιχούν σε κάποιο συγκεκριμένο πλήκτρο στο keyboard Βγάλε το gaming software για αρχή και βάλε τη τελευταία έκδοση set point που δούλευε στο ποντίκι μας Λοιπόν παίδες αρχικά έχω κολλήσει στο setpoint. Δεν εντοπίζει το G700 και ψάχνω να βρω ποια έκδοση το εντοπίζει. Έχω βάλει το 6.52 και δεν το βλέπει.
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 6.32 θες, στις επομενες εκδοσεις σταματησε η υποστηριξη απο το setpoint και μας εστειλαν στο lgs και πλεον το επισημο προγραμμα θεωρειται αυτο, αλλα οπως ειπαμε εχει θεματα αν θες κανε λιγη υπομονη να ανεβασω το .exe που το εχω κρατησει στο dropbox μου να σου δωσω λινκ.. σε κανα τεταρτο δηλαδη.. εδιτ λινκ https://dl.dropboxusercontent.com/u/17446443/setpoint632_x64.exe
N3CR4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστώ θερμά qsis! Μόλις είμαι σπίτι θα το δοκιμάσω. Το βραδάκι δλδ.
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 για βαλε και πες εντυπωσεις , εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα με τη συγκεκριμενη εκδοση , το lgs απο την αλλη δυστυχως ειναι απογοητευση , ελπιζω καποια στιγμη να στρωσει , ομως δυστυχως ετσι οπως ειναι δομημενο δεν ακολουθει σωστα τη λογικη και τον τροπο λειτουργιας του ποντικιου μας.. το set point απο την αλλη αν και παλιο κανει αυτα που πρεπει να κανει σωστα αν εχεις καμια απορια με τον τροπο λειτουργιας ρωτα, γιατι μπορει και αυτο αρχικα να θελει καποια εξοικειωση και φυσικα φυλα το .exe για κανα μελλοντικο φορματ γιατι δεν υπαρχει καποιος προφανης τροπος να το κατεβασεις απο το site της εταιρειας, σε στελνει στο lgs..
N3CR4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μόλις το εγκατέστησα. Το αναγνώρισε και όλα μια χαρά μέχρι εδώ. Τώρα πώς θα μου βγάλει την λίστα με τα παιχνίδια για να αντιστοιχίσω τα commands στο κάθε κουμπί του mouse; Ή θα πρέπει να πάω στα macro και να τα βάλω ένα ένα από το keyboard shortcuts στο mouse; Μάλλον το 2ο ε; edit: Βασικά λίστα παιχνιδιών δεν παίζει να βγει. Αλλά το θέμα είναι ότι δημιουργώ ένα macro, μετά πως το βάζω σε κάποιο από τα πλήκτρα του ποντικιού; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2013 από N3CR4
qsis Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 μακροεντολες φτιαχνεις απο το macro manager και τις αποθηκευεις και τις περνας στο ποντικι σου μπορεις να τις περασεις και στην onboard μνημη που αποθηκευει μεχρι 5 προφιλ για να ξεκιναει ενα προφιλ με καθε παιχνιδι πας στο profile manager και επιλεγεις το switch profile automaticaly using application dedection με αυτη την επιλογη δεν εχεις πλεον τα 5 προφιλ του ποντικιου σου, εχεις μονο το "κυριο" προφιλ παλι ως κυριο προφιλ (στα windows ή οπουδηποτε αλλου δεν εχει φτιαξει προφιλ δουλευει αυτο ) και μετα μπορεις να φτιαξεις οσα προφιλ παιχνιδιων θες τα οποια θα ενεργοποιουνται με το .exe του παιχνιδιου ή της εφαρμογης που θες
N3CR4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Λοιπόν δουλεύει ρολόι. Όπως ακριβώς είπες. Σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά κάποιος πρέπει να κράξει την Logitech. Ποντίκι των 80€ και για να δουλέψει ως ποντίκι των 80€ πρέπει να ψαχτείς μόνος σου. 1
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 φταιει και η logitech (κυριως αυτη βεβαια) , αλλα φταινε και πολλοι που τη πιεζαν να κανει το lgs να υποστηριζει το ποντικι και τελικα αυτο που εγινε ειναι πολυ βιαστικη και προχειρη δουλεια το set point ειναι παλιο, παλιοτερης νοοτροπιας, ισως και πιο πολυπλοκο ομως με αυτο το ποντικι δουλευε παντα καλα με το αλλο ακομα δεν το χουν καταφερει να δουλευει αξιοπρεπως και δυστυχως σε υποχρεωνουν να το κατεβασεις, δεν υπαρχει προφανης τροπος να πας στο παλιο και αξιοπιστο set point αναρωτιεμαι τωρα που κυκλοφορει το g700s τι ακριβως θα γινεται με το λογισμικο του που θα ειναι αποκλειστικα και μονο το lgs (και φυσικα αναφερομαι στα προβληματα μεταξυ onboard μνημης, προφιλ στο pc κτλ.. ) αυτο θα δουλευει οπως πρεπει ή θα ειναι σα το δικο μας; γιατι το προβλημα το εχει το lgs, του "κοτσαραν" αυτες τις λειτουργιες καπως ξεμπαρκα, γιατι κανονικα δε τις υποστηριζει κανενα αλλο προιον δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι και το set point που λεμε δεν ειναι ακριβως set point οπως ειναι για τα πιο απλα ποντικια, αλλα ενα πραγμα κομμενο και ραμμενο για το g700 που απλα συνυπαρχει εως τη συγκεκριμενη εκδοση του set point που σου εδωσα Βασικά κάποιος πρέπει να κράξει την Logitech. μην ανησυχεις τη κραζουν στο επισημο φορουμ της (εκει εμαθα κι εγω τι ακριβως παιζει ) , αλλα οπως ειπες πρεπει να καθεσαι να ψαχνεις για ενα πανακριβο προιον που με το lgs αγγιζει το "αχρηστο"
N3CR4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 αναρωτιεμαι τωρα που κυκλοφορει το g700s τι ακριβως θα γινεται με το λογισμικο του μην ανησυχεις τη κραζουν στο επισημο φορουμ της (εκει εμαθα κι εγω τι ακριβως παιζει ) , αλλα οπως ειπες πρεπει να καθεσαι να ψαχνεις για ενα πανακριβο προιον που με το lgs αγγιζει το "αχρηστο" Δεν ήξερα καν ότι κυκλοφορεί το g700s. Μια ματιά που έριξα ωραίο φαίνεται, αλλά μετά πάτησα να δω πόσο έχει και βλέπω 100€. Και μόνο που μου περνάει από το μυαλό ότι στα 100€ ίσως θα πρέπει να φάω καμιά μέρα για να το ρυθμίσω στα μέτρα μου δεν με παροτρύνει να το αγοράσω. Ας φτιάξει πρώτα αυτά που έχουν τα ποντίκια που κυκλοφορούν ήδη και μετά ας βγάλει άλλα. Άλλωστε με αυτήν την εντύπωση είχα μείνει για την logitech ότι έχει καλό after sales service. Γιατί στο παρελθόν με είχε βοηθήσει με κάτι ηχεία φίλου που είχαν πρόβλημα. Υ.Γ. : Καινούρια μόδα αυτή να βγάζει όλα τα προιόντα ξανά λίγο διαφορετικά απλά με ένα s στο τέλος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα