Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζω οτι μεσα στην on create αρχικοποιω την activity μου ,ειναι η βασικη μεθοδος μεσα στην οποια ενωνουμε το αρχειο java με το αρχειο xml για να σχεδιαστουν τα γραφικα. δεν καταλαβαινω καλα γιατι απο κατω καλουμε την superclass της on create... αν ξερει καποιος ας μου πει λιγα λογια.ευχαριστω!

Δημοσ.

ωραια θελω να μου πει καποιος λιγα λογια για την on create και τι ακριβως κανει !γιατι πρεπει να υπαρχει σε καθε προγραμμα αναπτυξης μια εφαρμογης sto eclipse! αυτο. 

p.s γιατι μετα καλουμε την superclass?

Δημοσ.

Η onCreate αρχικοποιεί το Activity σου όπως εσύ θέλεις κάνοντάς την οverride...όμως ένα Activity για να αρχικοποιηθεί πρέπει να εκτελέσει και κάποιο κώδικα τον οποίο δεν έχεις εσύ την ευθύνη να γράψεις, αλλά έχεις την ευθύνη να καλέσεις. Αυτός ο κώδικας βρίσκεται στην onCreate της Activity . Οπότε καλώντας την onCreate της superclass (δηλαδή της Activity), εκτελείς αυτόν τον κώδικα που είναι απαραίτητος για να αρχικοποιηθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Το onCreaty της Activity περιέχει ενέργειες που πρέπει να εκτελούντε όταν γίνετε create μιας οποιασδήποτε Activity.

Είναι περίπου το ίδιο που γινετε με τους constructor. Όταν φτιάχνεις τον constructor μιας class πρέπει να καλείς τον constructor της superclass πριν δημιουργίσεις την δική σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...