breezernik Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, χρειαζομαι τα φωτα σας.Ειμαι πολιτικος μηχανικος και προσφατα αγορασα ενα θηριο λαπτοπ της dell για να μπορω να το εχω μαζι μου και παραλληλα να σηκωνει αρχιτεκτονικα προγραμματα και 3d απεικονιση ευκολα, χρειαζομαι ομως και ενα ταμπλετ δεν θελω να δωσω πανω απο 300 εκτος και αν προκυψει κατι εξαιρετικο η χρηση του θα ειναι αποκλειστικα για παρουσιαση φωτογραφιων,ανοιγμα κειμενων και συγγραφη σημειωσεων και θα ηθελα οπωσδηποτε να εχει wifi επειδη εψαξα λιγο στο νετ και κυριολεκτικα εχασα τη μπαλα καθως οι πιο πολλες μαρκες μου ειναι παντελως αγνωστες θα ηθελα τη βοηθεια σας για κατι αξιοπιστο σκεφτομουν για το nexus 7 http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/nexus-7-from-google-32gb/prod3790963pp/ εκτος και αν προτεινετε καποιο 10'' σε αντιστοιχα χρηματα πανω κατω Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος και ευχαριστω για τον κοπο σας Επεξ/σία 14 Μαΐου 2013 από breezernik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εγώ για προσωπική αγορά κατευθύνομαι σε ipad mini + asus nexus 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GranTzino Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 καλησπέρα για οποιον ενδιαφέρεται πωλείται αυτο -http://www.vodafone....Smart-Tab-II-10..280 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
breezernik Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 τελικα εχουμε αλλαγη πλανου.. τελικα θελω υποχρεωτικα 10 ιντσες γιατι με τα 7αρια δεν εντυπωσιαστηκα μου αρεσε απο αυτα που ειδα το galay note ,το asus αλλα δεν το εψαξα και πολυ γιατι ειμαι παντελως ασχετος με τα ταμπλετ οποτε επειδη θα σκασω πακετακι καλο θα ηθελα τα φωτα σας. Δεν με νοιαζει το κοστος του απλα θελω να εχει πολυ καλη αναλυση και να μην χρειαζεται να το ''σκαλιζω'' και πολυ (root , rom και τετοια) γιατι πραγματικα ουτε εχω ιδεα αλλα και ουτε θελω να ασχοληθω με τα windows tablet τι γινεται?αξιζει τον κοπο? και ενα τελευταιο.χθες αγορασα και το samsung galaxy s3 μια που επεσε και η τιμη του και επειδη σκεφτομαι να παρω και μια καλη smart τηλεοραση 47 samsung μου προτειναν να παρω και ταμπλετ samsung ωστε να μπορω να εκμεταλλευομαι και τις 3 συσκευες παραλληλα αν καταλαβα καλα ευχαριστω για τον χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Για windows 8 tablet με καλες αναλυσεις/επιδοσεις ειναι ακομη τσιμπημενες οι τιμες,οποταν περιοριζεσαι σε android(nexus10,asus transformer infinity και τα πολυ οικονομικα κινεζικα με "retina" display) και ipad3/4! Στο θεμα ρουτ,στα android δεν ειναι κατι το αναγκαίο οποταν αν δε θες να ασχοληθεις,δε θα στεριθεις κ τιποτα πολυ συμαντικο!Αλλα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οσο αφορα τις αναβαθμισεις,θα ηταν καλυτερο να πας σε nexus10 ή ipad3/4! Η συνεργασια μεταξυ smartv κ tablet δε χρειάζεται ντε και καλα το tablet να ειναι απο την samsung! Αν δε θες πολυ ψηλες σναλυσεις και βολευεσαι με hd,θα σου πρότεινα το samsung note 10.1 http://www.samsung.com/global/microsite/galaxynote/note_10.1/mobile/index.html?type=find ,αν οχι τοτε samsung nexus 10! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
breezernik Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) με μια προχειρη ερευνα που εκανα μολις το note το βρισκω στο σκρουτζ στα 400 περιπου οπως και το asus transformer το απλο το i pad στα 530 περιπου οπως και το infinity και στα ιδια το παρακατω asus με windows αλλα χαμηλοτερη αναλυση http://www.skroutz.gr/s/2891460/Asus-VivoTab-RT-TF600T-1B016R-64GB.html και τα 5 μου αρεσουν , το ipad για την οθονη κυριως , το note και το asus για τους επεξεργαστες και το τελευταιο για τα windows 8 και ειναι και τετραπυρηνο.. επειδη το θελω για τη δουλεια μου για να μην κουβαλαω το αλλο το θηριο μαζι μου συνεχεια θελω κατι να με ικανοποιει και οπως προειπα να μην θελει πολυ ''σκαλισμα'' εκτος και αν το κανει καποιο καταστημα , ταινιες σπανια θα βλεπω κυριως σερφαρισμα και εφαρμογες.Επειδη δεν εχω δουλεψει ποτε android (στο κινητο περα απο κλησεις και κανα μηνυμα δεν κανω τπτ αλλο) θα ηθελα να μπορω να εχω office για παραδειγμα πραγμα που δεν γνωριζω εαν γινεται ευκολα με android και για αυτο σκεφτομουν και για windows tablet αλλα οχι να περασω τα 550-600 ελπιζω να μην σας κουρασα η σας μπερδεψα αλλα αλλα λογω αγνοιας μπορει να γραψω και καμμια σαχλαμαρα ευχαριστω και παλι ωστοσο και το nexus 10 to εχουν το μεν 16 gb 2 καταστηματα ενω το 32 gb μολις 5..αυτο τωρα ειναι καλο? ακομη επειδη αυτες τις μερες θα παρω την samsung f 6800 ειτε σε 46 ειτε σε 50'' θα ηθελα να εχει συνεργασια με το ταμπλετ Επεξ/σία 26 Μαΐου 2013 από breezernik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Αυτο που παραθεσες ειναι με windows RT και με arm cpu(οπως ολα τα android και ipad) και οχι windows 8 και x86 cpu! Αυτο σημαίνει οτι δεν υποστηριζει τις εφαρμογες του desktop ui δλδ των windows7 αλλα μονο τις εφαρμογές του metro ui και ο επεξεργαστης αν και τετραπυρινος ειναι arm και πολυ υποδιεστερος των επεξεργαστων που εχουν τα λαπτοπ δλδ οι x86 cpu! Προσεχε πολυ πριν αγοράσεις καποιο windows tablet! Διαλεξε καποιο tablet με windows8 και οχι windows RT! Δευτερο τα windows 8 υπαρχουν αυτα που εχουν atoms cpu(ειναι πολυ αδυνατα,αλλα με μεγαλη αυτονομια) και αυτα που ειναι με i3,i5,i7 που ειναι πολυ ισχυρα,αλλα με μικρη αυτονομια και μεγαλυτερο βαρος)! Το nexus7 που εχω συνεργαζεται μια χαρα με την smarttv της samsung που εχω! Και το app που κανει αυτη τη δουλειά λεγεται imediashare! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 απο το "ανοιγμα κειμενων και σημειωσεις" εως το "office" εχει τεραστια διαφορα. δεν μπορεις με tablet να θες πληρες office. αμα μπεις σε λογικες windows & x86 ξεφευγεις απο τα tablet του σημερα, πας σε netbook, ή περιμενεις αυτους τους καινουργιους AMD APU που εχουν πολυ μεγαλυτερη ισχυ απο atom (σχεδον i3) και πολυ χαμηλη καταναλωση (~atom) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
breezernik Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 απο το "ανοιγμα κειμενων και σημειωσεις" εως το "office" εχει τεραστια διαφορα. δεν μπορεις με tablet να θες πληρες office. αμα μπεις σε λογικες windows & x86 ξεφευγεις απο τα tablet του σημερα, πας σε netbook, ή περιμενεις αυτους τους καινουργιους AMD APU που εχουν πολυ μεγαλυτερη ισχυ απο atom (σχεδον i3) και πολυ χαμηλη καταναλωση (~atom) δεν θελω πληρες office..συγκεκριμμενα ταξιδευω πολυ ανα την Ελλαδα τουλαχιστον μια φορα στις 10 μερες..για λαπτοπ εχω παρει το παρακατω απο media για να σηκωνει ανετα προγραμματα cad,3d studio max και να δουλευω 3d ανετα.. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Alienware-M17x,99452,397551,509083.html?langId=-18 το θεμα ειναι οτι ειναι ογκωδες και ασηκωτο και δεν ειναι βολικο οταν θελω να δειξω μια φωτο ενος προοπτικου η μια προσφορα πχ σε word και για αυτο το λογο θελω να εχω ενα ταμπλετ που να εχει καλη αναλυση για να παρουσιαζω σωστα αυτα που θελω και να μπορω να ανοιγω αρχεια word με πινακες διαγραμματα κλπ..τωρα αν υπαρχει εφαρμογη για αυτο δεν ξερω καθως οπως προειπα ειμαι παντελως ασχετος απο android app store κλπ ..εχει τυχει αρκετες φορες να ειμαι για καφε ειτε σε εστιατοριο και να πρεπει να δειξω στον εκαστοτε πελατη κατι και να πρεπει να κουβαλαω το κτηνος μαζι ενω το ταμπλετ θα μου λυσει λιγο τα χερια και ειναι και πιο κομψο..για αυτο χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατι στα καταστηματα δεν βγαζω ακρη και δεν θελω να δωσω 500-600 ευρω για κατι το οποιο μετα θα παρατησω σε μια γωνια στο σπιτι Αυτο που παραθεσες ειναι με windows RT και με arm cpu(οπως ολα τα android και ipad) και οχι windows 8 και x86 cpu! Αυτο σημαίνει οτι δεν υποστηριζει τις εφαρμογες του desktop ui δλδ των windows7 αλλα μονο τις εφαρμογές του metro ui και ο επεξεργαστης αν και τετραπυρινος ειναι arm και πολυ υποδιεστερος των επεξεργαστων που εχουν τα λαπτοπ δλδ οι x86 cpu! Προσεχε πολυ πριν αγοράσεις καποιο windows tablet! Διαλεξε καποιο tablet με windows8 και οχι windows RT! Δευτερο τα windows 8 υπαρχουν αυτα που εχουν atoms cpu(ειναι πολυ αδυνατα,αλλα με μεγαλη αυτονομια) και αυτα που ειναι με i3,i5,i7 που ειναι πολυ ισχυρα,αλλα με μικρη αυτονομια και μεγαλυτερο βαρος)! Το nexus7 που εχω συνεργαζεται μια χαρα με την smarttv της samsung που εχω! Και το app που κανει αυτη τη δουλειά λεγεται imediashare! ξανα στο square one που λενε και οι γιαπηδες λοιπον.. Αρα στο διαταυτα για να μην σας κουραζω και εσας και ευχαριστω και παλι για το χρονο σας, να παω σε κατι οπως ipad γιατι μεσα στο φορουμ παρατηρησα η οτι θα το λατρευουν ειτε θα το κοροιδευουν η να προτιμησω galaxy note,nexus 10, η το asus infinity? παντως φιλε μου εχεις δικιο ..απ'οτι ειδα για να παω σε windows tablet θα ξεπερασω τα 800 ευρω και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefPRO Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν βλέπεις το Asus Vivo Rt? http://www.skroutz.gr/s/2891460/Asus-VivoTab-RT-TF600T-1B016R-64GB.html Απλά κορυφαίο!!!! Επεξ/σία 31 Μαΐου 2013 από StefPRO 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Το μέχρι 300€ δεν έχει σημασία; Προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό εδώ: http://e-smartbuy.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2078&category_id=357&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=77 Η εταιρία είναι πολύ καλή με καλή υποστήριξη και ρίξε μια ματιά και σε αυτό εδώ http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/387665/oi-kinezoi-shediazoun-smartphones-ton-50-dolarion/?iframe=true&width=100%&height=100% Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως η Zenithink, Κινέζικη εταιρία που ειδικεύεται στην παραγωγή tablets με κόστος χαμηλότερο των $300, ήρθε δεύτερη σε πρόσφατη έρευνα για την ικανοποίηση των πελατών της με βαθμολογία 8.75/10, πολύ κοντά στην Apple ή οποία βαθμολογήθηκε με 8.8/10! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από fmarkos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Το μέχρι 300€ δεν έχει σημασία; Προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό εδώ: http://e-smartbuy.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2078&category_id=357&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=77 Η εταιρία είναι πολύ καλή με καλή υποστήριξη και ρίξε μια ματιά και σε αυτό εδώ http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/387665/oi-kinezoi-shediazoun-smartphones-ton-50-dolarion/?iframe=true&width=100%&height=100% Αυτό βλέπω έχει και GPS σε σχέση με τις κλασικές κινεζιές... αλλά η ανάλυση της οθόνης του είναι μέτρια, πράγμα σημαντικό σε ένα τάμπλετ που κατά μεγάλο ποσοστό θα το ήθελα για διάβασμα βιβλίων, net κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα