Wizard! Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα. Ειπα σημερα να κανω update το firmware του router μου αλλα ενω το κατεβαζω απο Site: εδω και μου βγαζει αυτο το error: The file is illegal, please to upload again!! Sorry που το ξεθάβω, αλλά έχω αντίστοιχο πρόβλημα και δε μπορώ να βάλω το firmware. Τελικά το έβαλες κι αν ναι, πως;
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Sorry που το ξεθάβω, αλλά έχω αντίστοιχο πρόβλημα και δε μπορώ να βάλω το firmware. Τελικά το έβαλες κι αν ναι, πως; το Update το κανεις με ethernet Καλωδιο και β.αλλο αρχειο για adsl over pstn(pots)(annex a) και αλλο firmware για adsl over isdn (annex
Wizard! Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 το Update το κανεις με ethernet Καλωδιο και β.αλλο αρχειο για adsl over pstn(pots)(annex a) και αλλο firmware για adsl over isdn (annex Με καλώδιο το κάνω (υπάρχει άλλος τρόπος...; ) Όσον αφορά την έκδοση, δοκίμασα και τα δύο, κατεβασμένα από το site του ΟΤΕ, αλλά βγάζει το ίδιο πρόβλημα και στα δύο
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Με καλώδιο το κάνω (υπάρχει άλλος τρόπος...; ) Όσον αφορά την έκδοση, δοκίμασα και τα δύο, κατεβασμένα από το site του ΟΤΕ, αλλά βγάζει το ίδιο πρόβλημα και στα δύο θα σου λεγα μιλα με οτε.σιγουρα το αρχειο κατεβαινει σωστα?αλλιως μιλα με οτε να σου πει αν θελει κατι συγκεκριμενο
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Και ναι καποιοι προσπαθουν να κανουν τα Updates διαμεσω wireless.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 κεραυνός μου έκαψε το αγαπημένο huaweii, και μου δώσαν αυτό το router. έχω το ίδιο πρόβλημα με samsung, lenovo και wireless, σε S3,S3mini και Α850. "Παρουσιάστηκε σφάλμα πιστοποίησης"αν κολλήσω το κινητό στο router συνδέεται, αλλά browsing δεν παίζει. σαν να μην έχεις internet. Ενσύρματα όλα παίζουν καλά. όποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω ας πει. Με το huaweii δεν είχα προβλήματα.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 κεραυνός μου έκαψε το αγαπημένο huaweii, και μου δώσαν αυτό το router. έχω το ίδιο πρόβλημα με samsung, lenovo και wireless, σε S3,S3mini και Α850. "Παρουσιάστηκε σφάλμα πιστοποίησης" αν κολλήσω το κινητό στο router συνδέεται, αλλά browsing δεν παίζει. σαν να μην έχεις internet. Ενσύρματα όλα παίζουν καλά. όποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω ας πει. Με το huaweii δεν είχα προβλήματα. α.το πετας και παιρνεις κατι αλλο. β.δες για firmware update αν το κρατησεις. γ.αλλαξε καναλι ,αλλαξε κλειδωμα. δ.ξαναδιαβασε το α. ε.κανε το α. στ.go to a. και το error αυτο που στο βγαζει?παιρνεις ip και δεν ανοιγει σελιδες?δεν συνδεεται στο wireless?δεν πιανει καλα το ασυρματο?συνδεεται αλλα πας να ανοιξεις σελιδα και βγαζει αυτο το μυνημα?γιατι δεν βλεπω καποιον να αναφερει σε αυτο το θεμα το προβλημα που λες/εχεις. καποιοι ειχαν θεμα στο obtaining ip με samsung Κινητο(τοπικ σταρτερ)και δεν μπορουσε να περασει αλλο firmware.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Λέω όλη την ιστορία για να βοηθήσω και σένα που το διάβασες, και ευχαριστώ για το χρόνο σου. Η γραμμή μου εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζει πολλά FEC errors (download) και είναι γενικά ασταθής πάνω από τα 8Mbit. Είχα πει στον ΟΤΕ να κλειδώνω εκεί γύρω (7.9 - 8.3) και με είχαν σε 8άρι προφίλ για να μην πηγαίνω παραπάνω. Όσο ήμουν έτσι, όλα μια χαρά, είχα ξεχάσει ακόμα και τον κωδικό του router να καταλάβεις, καθώς δεν χρειαζόταν να μπαίνω, μηδενικά προβλήματα. Πριν ένα μήνα παρατήρησα κολλήματα, αποσυνδέσεις, αργό φόρτωμα σελίδων κλπ, και μπήκα στο router να δω τι γίνεται. Πλέον κλείδωνα στα 9.6Mbit, με χιλιάδες FEC errors κλπ (η γνωστή συμπεριφορά της γραμμής μου πάνω από τα 8). Δήλωσα βλάβη, τους είπα να κλειδώσω παρακάτω αλλά δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα. Οι τεχνικοί (πριν 2 βδομάδες), κατέληξαν στο ότι είναι θέμα router και μου δώσαν το εν λόγω router. Το έβαλα, και παρατήρησα το πρόβλημα με το wireless. Τι έκανε: a) σήμα full wireless στο κινητό (Α850,S3,S3mini) ή στο netbook (lenovo s10-3) β)Πατάς να συνδεθείς, ζητάει κωδικό c) Βάζεις τον κωδικό d) Στα κινητά λέει " Παρουσιάστηκε Σφάλμα πιστοποίησης" και δεν συνδέεται. Το μήνυμα που θα έπρεπε να εμφανίζεται είναι "Συνδέθηκε". Μιλάω για την οθόνη με την λίστα των διαθέσιμων ασύρματων δικτύων, εκεί το γράφει. Τι έκανα τότε εγώ: a) Έψαξα στο net, και είδα εδώ αλλά και στο adslgr παρόμοια θέματα με το router, αλλά και τις λύσεις που πρότεινες. β)Δοκίμασα να αλλάξω κανάλια, κλείδωμα, δοκίμασα όλα τα διαθέσιμα g+n, n, g κλπ, καρφωτές ip. Γενικά δοκίμασα όλα τα προφανή. Σε κάποιους συνδυασμούς συνδέθηκε, αλλά αλλάζοντας δωμάτιο έκανε αποσύνδεση και δεν ξανασυνδεόταν με τίποτα. Το έβαλα στο κουτί και ξαναέβαλα το huaweii περιμένοντας να με ρίξουν σε 8άρι προφίλ. Κεραυνός, χωρίς internet για 2 μέρες το σπίτι. Ήρθε τεχνικός, πήρε το huaweii και άφησε άλλο ένα H108NS. Έχω δυο τώρα δηλαδή. Έβαλα το νέο, παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά ακριβώς. Να κάτσω να ξαναδοκιμάσω τα ίδια; Δεν μου φαίνεται ότι θα γίνει δουλειά. Θα ψάξω για firmware, στον ΟΤΕ δεν βρήκα τίποτα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 τελικά έπαιξε με firmware update _h108nsv1_0_6x_ZRD_GR2_A68 και αυτά
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 με 802.11b δε θα χεις σήμα ούτε στα 5 μέτρα δεν ισχυει αυτο οσο ξερω.οτι θα παιζει στα 11 Mbit δεν σημαινει οτι θα παιζει πιο κοντα και δεν θα εχει εμβελεια σε σχεση με το 802.11g..ισα που πολλες φορες βλεπεις ειτε πιο καλο σημα ειτε πιο σταθερη συνδεση σε 802.11b απο οτι σε g.εξαρτατε και τι mw βγαζει στο b.γιατι νομιζω οτι καποιες καρτες κτλ εχουν διαφορετικη ισχυ σε g διαφορετικη σε b.
poihths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 σε ξενοδοχείο που ειχα βαλέι g δεν επιανε ανω απο 10m οταν εβαλα ίδιας εταιρείας n η εμβέλεια αυξηθηκε τρομερά. το n εχει περίπου 7 φορες παραπανω εμβελεια απο g ποσο μαλλον απο b http://www.cisco1900router.com/wp-content/uploads/2013/08/802-11-protocols.png
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 σε ξενοδοχείο που ειχα βαλέι g δεν επιανε ανω απο 10m οταν εβαλα ίδιας εταιρείας n η εμβέλεια αυξηθηκε τρομερά. το n εχει περίπου 7 φορες παραπανω εμβελεια απο g ποσο μαλλον απο b http://www.cisco1900router.com/wp-content/uploads/2013/08/802-11-protocols.png οπως θα δεις στον πινακα το b και το g εχουν ιδια εμβελεια οποτε ειτε συγκρινεις N με b ειτε με g το ιδιο θα ειναι.εκτος απο διαφορα router που βλεπεις και λενε mimo g και μεγαλυτερο coverage το οποιο δεν ξερω κατα ποσο αληθευει.πιο καλο coverage ναι πιο μεγαλο δεν ξερω αν ισχυει..οποτε ο φιλος μας αν αντι για g εβαλε b δεν θα τον επηρεασει σε κατι.ισα που ισως παιξει πιο σταθερα. για n που λες εσυ δεν ξερω αν εχει n η συσκευη που χρησιμοποιει ο φιλος μας γιανα αξιοποιησει το N. αν και να πω την αληθεια το zte δεν το θεωρω ρουτερ για να παιξει ουτε σε b σωστα αλλα οκ.αλλο τοσο να παιξει σε n σωστα. επισης μπορει πχ να βαλεις ενα access point που να ειναι g και να μην ειναι 100mw και να βαλεις ενα που να ειναι N και να ειναι 100mw οποτε εκει ισως δεις ακομα μεγαλυτερες διαφορες οπως στην περιπτωση σου που ειδες πολυ μεγαλη διαφορα .σε b πολλες φορες σταθεροποιεις ασταθεις συνδεσεις.σε ατομα δηλαδη που εβλεπαν το g να πηγαινει μια 54Mbps μια 11 mbps μια 24 σε b επαιξαν καλυτερα.το καλυτερα δεν εννοοω πιο γρηγορα αλλα πιο σταθερα.και νομιζω ειχα δει και access point της cisco που σε g δεν επαιζαν καν 100mw που ειναι το max νομιμο.εχεις δοκιμασει σε access point που ειναι N να το γυρισεις σε g να δεις αν θα εχεις ΜΕΓΑΛΗ διαφορα?λογικα θα εχεις αλλα οχι 7 φορες παραπανω. αλλα σε ιδιο access point να γινει οχι σε αλλο μοντελο που μπορει να αλλαζει chipset να αλλαζει τα db της κεραιας κτλ. παντως το b με το g το δινει τα ιδια μετρα.για να σου εδωσε 7 φορες παραπανω εσενα και οχι απλα λιγα μετρα παραπανω που γραφει ο πινακας μαλλον ηταν και αλλα πραγματα που εκαναν τοσο μεγαλη την διαφορα.καλυτερο μοντελο,περισσοτερα Db κεραια . τωρα ο φιλος μας αν θελει ας δοκιμασει και N αν και σε αυτον το προβλημα δεν ηταν η αποσταση αλλα το να μην παιρνει ip.γενικοτερα τα zte ειναι για πεταμα.τωρα αν στον φιλο μας εφταιγαν οι ρυθμισεις ή το παλιο firmware δεν ξερω.μπορει να το γυρισει παλι σε b/g/n και να δει αν θα του βγαλει προβλημα.κανονικα θα πρεπει να παιξει οκ. επισης ασχετο με το θεμα αλλα στο N στα 5 ghz οσο ξερω μπορεις να παιξεις μεχρι 500mw νομιζω αντι για 100 που ειναι τα 2,4 ghz. οποτε παρολο που με τα 5 ghz δεν φτανεις τοσο μακρυα οσο με τα 2,4 στα ιδια mw με τα 500mw θα φτασεις πιο μακρυα. Οπως και σε διαφορετικα ρουτερ βλεπεις τρoμερες διαφορες στην εμβελεια παρολο που παιζουν στα ιδια πρωτοκολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα