3leven Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλησπερα. Ειπα σημερα να κανω update το firmware του router μου αλλα ενω το κατεβαζω απο Site: εδω και μου βγαζει αυτο το error:The file is illegal, please to upload again!!
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μήπως εχεις κατεβάσει λάθος firmware ? Στο λεω γιατι εχει αλλο για isdn και αλλο για pstn
3leven Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το δοκιμασα και στο pstn μου πεταει κατευθειαν error οτι βαζω λαθος file....Θα δω καμια διαφορα με το νεο firmware? Το θελω πιο πολυ παντως μηπως καταφερω και συνδεθω με το S3 γιατι εχω δοκιμασει του κοσμου τα solutions και ακομα δεν εχω βρει λυση,,,
3leven Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Κλασσικα τα Galaxy S3 εχουν ενα θεμα με τα wi-fi.. Εγω πχ στο router μου δεν μπορω να συνδεθω μιας και κολαει στο "Obtaining IP address" και ειπα να κανω ενα upgrade το firmware μιας και τα Factory Reset , οι αλλαγες Channel , οι στατικες IP , η συνδεση με WPS δεν δουλεψαν..
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Κοιτα με το firmware update συνήθως δεν αλλάζουν και τοσα πολλά οσο αφορά την γραμμή, τωρα ισως για την δικιά σου περίπτωση μπορει να σε βοηθήσει, βασικά ομως περίμενε να το δει και κανενας αλλο που θα εχει πρόβλημα με το Galaxy και ισως σε βοηθήσει αφου οπως λες ειναι γενικό πρόβλημα των Galaxy
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 δοκιμασες καρφωτη ip στο κινητο και ουτε ετσι? επισης δοκιμασε να πας στο αμεσως επομενο firmware πριν πας στο τελευταιο απευθειας μηπως ετσι παιξει και σιγουρεψου οτι α.ειναι για το σωστο annex β.για το σωστο ρουτερ/μοντελο και γ.για το σωστο version σε περιπτωση που υπαρχει πχ v1 v2 v3 Κτλ.
3leven Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ναι δοκιμασα. Πως θα βρω το προηγουμενο version? Μετα απο καμια ωρα googlαρισματος μονο στον ΟΤΕ βρηκα download links και εχει μονο την 1.0.6x...Δεν εχει να επιλεξω αναμεσα σε Annex A/B.. Με λιγα λογια εχει να επιλεξω μονο αναμεσα σε ISDN και PSTN..
3leven Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τελικα βρηκα λυση.. Αν και το ειχα ξαναδοκιμασει προχτες χωρις επιτυχια , αλλαξα ξανα το σε 802.11b απο 802.11b/g/n και ολα μελι γαλα. Ευχαριστω παντως guys!
SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τελικα βρηκα λυση.. Αν και το ειχα ξαναδοκιμασει προχτες χωρις επιτυχια , αλλαξα ξανα το σε 802.11b απο 802.11b/g/n και ολα μελι γαλα. Ευχαριστω παντως guys! Οποτε μαλλον αυτην ειναι η λύση για τα Galaxy
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ναι δοκιμασα. Πως θα βρω το προηγουμενο version? Μετα απο καμια ωρα googlαρισματος μονο στον ΟΤΕ βρηκα download links και εχει μονο την 1.0.6x... Δεν εχει να επιλεξω αναμεσα σε Annex A/B.. Με λιγα λογια εχει να επιλεξω μονο αναμεσα σε ISDN και PSTN.. to annex a ειναι το Pstn το annex b ειναι το isdn.τωρα γιατι δεν στο περναει δεν μπορω να σκεφτω .με καλωδιο πρεπει να το κανεις. Τελικα βρηκα λυση.. Αν και το ειχα ξαναδοκιμασει προχτες χωρις επιτυχια , αλλαξα ξανα το σε 802.11b απο 802.11b/g/n και ολα μελι γαλα. Ευχαριστω παντως guys! δοκιμασε και 802.11b/g χωρις n να δεις.επισης αν μπορεις αλλαξε το αυτο στο κινητο μονο και οχι στο ρουτερ διοτι αμα το αλλαξεις στο ρουτερ θα επηρεασει ολες τις συσκευες σου.
3leven Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Σημερα για ενα περιεργο λογο το περασε το bin και μπηκε η 1.0.6x.Ευχαριστω Super Goofy. Οποτε μαλλον αυτην ειναι η λύση για τα Galaxy Στη δικια μου περιπτωση ναι , στο internet που ειναι γεματο απο τετοιου ειδους ερωτησεις , ο ενας το εφτιαξε με restart router , ο αλλος με reset , ο παραλλος με καρφωτη IP , και ουτω καθεξης. Οποτε η μοναδικη λυση ειναι να ασχοληθει η Samsung δοκιμασε και 802.11b/g χωρις n να δεις.επισης αν μπορεις αλλαξε το αυτο στο κινητο μονο και οχι στο ρουτερ διοτι αμα το αλλαξεις στο ρουτερ θα επηρεασει ολες τις συσκευες σου. Ποια η διαφορα μεταξυ του καθε τυπου?
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Σημερα για ενα περιεργο λογο το περασε το bin και μπηκε η 1.0.6x. Ευχαριστω Super Goofy. Στη δικια μου περιπτωση ναι , στο internet που ειναι γεματο απο τετοιου ειδους ερωτησεις , ο ενας το εφτιαξε με restart router , ο αλλος με reset , ο παραλλος με καρφωτη IP , και ουτω καθεξης. Οποτε η μοναδικη λυση ειναι να ασχοληθει η Samsung Ποια η διαφορα μεταξυ του καθε τυπου? μηπως ειχες κανα firewall ανοιχτο η ηθελε κανα reboot για να το παρει το firmware επειδη ειχε φαει κανα σκαλωμα?δοκιμασε να το βαλεις παλι b/g/n να δεις αν θα συνδεθει τωρα με το νεο firmware. 802.11b=11 mbps. 802.11g = 54 mbps. 802.11n = 150 η 300 ,600 ktl mbps.
3leven Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μετα το upgrade δεν το βλεπει καθολου το SSID στα δικτυα... Ουτε απο xperia που δοκιμασα.. Απο laptop μπαινω κανονικα..Αφου το ειχα φτιαξει , τι ηθελα και το σκαλισα?
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μετα το upgrade δεν το βλεπει καθολου το SSID στα δικτυα... Ουτε απο xperia που δοκιμασα.. Απο laptop μπαινω κανονικα.. Αφου το ειχα φτιαξει , τι ηθελα και το σκαλισα? αλλαξε καναλι στο wireless.και προσεχε να μην ειναι Hidden to ssid.βαλε καναλι 1-11.οχι 12 οχι 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα