Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να κάνω και ένα format στο pc μετά από χρόνια αλλά επειδή δεν μπορούν να bootάρουν τα windows από pc, έκανα την διαδικασία για να τα εγκαταστήσω μέσω usb. Στην αρχή που με λέει αν θέλω το partition των windows να είναι NTFS ή FAT32 ,οποιοδήποτε και αν πατήσω, με λέει ότι setup cannot continue επειδή το W: is corrupted press f3(νομίζω) για restart.Τι κάνουμε τώρα;

Δημοσ.

Πριν αρχίσεις το φόρματ πρέπει να κάνεις φόρματ το φλασάκι σου σε ntfs... Να σημειώσω ότι πρέπει να είναι άδειο πριν το φόρματ τού... Μετά αφού το κάνεις σε ντφς περνάς τα windows στο φλασάκι σου και μετά ψάχνεις για έναν φάκελο εκεί μέσα που λεγετε bootsect...εκεί θα βρεις ένα αρχείο το bootsect.exe το ανοίγεις και προσπάθησε να το ξανάμπουταρεις

Δημοσ.

Θέλω να εγκαταστήσω windows xp οπότε θέλει μία διαδικασία για να γίνει εφικτό το boot από usb. Δεν είναι όπως τα vista ή τα 7. Την λύση δίνει η WinToFlash της Novicorp. Το φλασάκι το έκανα ήδη φορμάτ έτσι όπως με είπες. Είναι σε NTFS. Το πρόγραμμα που προανέφερα λέει ότι θα κάνει φορμάτ το φλασάκι σε FAT32 LBA. Από δω και πέρα τι κάνω; 

Ααα και δίνει επιλογή για boot loader: Standard ή GRUB; 

Δημοσ.

Δοκίμασες να το ξανά φτιάξεις;;;Μπας και παίχτηκε κάτι την πρώτη φορά;;

Δοκίμασε και με το flashboot που είναι ποιο επαγγελματικό.

Αν έχεις usb3 θύρες,φρόντισε να το βάλεις σε usb2 θύρα αφού οι usb3 δεν φαίνονται σε αυτήν την φάση της εγκατάστασης του λειτουργικού.

Και αν μπορείς ανέβασε μια φωτογραφία με το μήνυμα να δούμε τι ακριβός λέει.

Δημοσ.

Βασικά με το flashboot δεν βγάζει έρρορ.

Do you want to use large disk (FAT32) support (Y/N); Μου έχει εμφανίσει αυτό. Τι συμφέρει περισσότερο να κάνω; ΦΑΤ32 Ή ΝΤΦΣ;

Πάτησα N τελικά. 

1.Delete Primary DOS Partition
2.Delete Extended DOS Partition
3.Delete Logical DOS Drive(s) in the Extended DOS Partition
4.Delete Non-DOS Partition 

Τι από αυτά;

Δημοσ.
1.Delete Primary DOS Partition

2.Delete Extended DOS Partition

3.Delete Logical DOS Drive(s) in the Extended DOS Partition

4.Delete Non-DOS Partition 

Τι από αυτά;

Που σου τα βγάζει αυτά;;Γιατί μέρος της κανονικής διαδικασίας εγκατάστασης τον xp δεν είναι.

Δημοσ.

Για να κάνω install τα windows, πρέπει πρώτα να κάνω edit/delete τα partitions. Εκεί μου τα βγάζει αυτά. 
Τέσπα έκανα τα partitions που ήθελα και πάω να κάνω install.

Με γράφει:

Setup was unable to install Windows Boot Loader

Ensure that your C: drive is formatted and that the drive is not damaged.

Setup cannot  continue. Press ENTER to exit.

Φςςςςςς

Βασικά διάβασα ότι παίζει και να μην μπορεί να διαβάσει το FAT32.

Δημοσ.

Μπαίνεις δηλαδή στο fdisk (μέσου της κονσόλας αποκατάστασης;;; ), για να φτιάξεις διαμερίσματα;;;;;; 0_0

Μόνο σβήσε όλα τα διαμερίσματα,τα πάντα,και φτιάξε τα νέα διαμερίσματα που θες μέσα από της επιλογές της εγκατάστασης...

Και καλύτερα με κάποιο πρόγραμμα της προκοπής π.χ. το bootable iso από εδώ(το οποίο μπορείς να το βάλεις και αυτό σε usb) EaseUS Partition Master Home Edition

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...