NickTG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Ήρθε επιτέλους η καινούρια κονσόλα! Είσοδος στη νέα γενιά και με colour screen! 5
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, NickTG είπε Ήρθε επιτέλους η καινούρια κονσόλα! Είσοδος στη νέα γενιά και με colour screen! Μην το γελάς καθόλου. Όλοι περιμένουν το Playstation 5, εγώ περιμένω αυτό.
NickTG Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 4 minutes ago, xaerialtwistx said: Μην το γελάς καθόλου. Όλοι περιμένουν το Playstation 5, εγώ περιμένω αυτό. Ωραίο αλλά δεν ξέρω αν θα έδινα τόσα, αν και τα χαρακτηριστικά είναι ενδιαφέροντα. Αργότερα όμως σκέφτομαι να χτυπήσω αυτό: https://www.evercade.co.uk/
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, NickTG είπε Ωραίο αλλά δεν ξέρω αν θα έδινα τόσα, αν και τα χαρακτηριστικά είναι ενδιαφέροντα. Αργότερα όμως σκέφτομαι να χτυπήσω αυτό: https://www.evercade.co.uk/ Ναι το γνωριζω και το Evercade Ηταν ενδιαφερον για συλλογη των cartridge αλλά ειπα να μην προσθεσω μια παραπανω σκοτουρα στις συλλογες μου.
NickTG Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 2 minutes ago, xaerialtwistx said: Ναι το γνωριζω και το Evercade Ηταν ενδιαφερον για συλλογη των cartridge αλλά ειπα να μην προσθεσω μια παραπανω σκοτουρα στις συλλογες μου. Κυρίως για τα cartridges το θέλω!
NickTG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 3 patches μετά ήρθε και το παιχνίδι. Μέχρι να κατέβει με τη σύνδεση που έχω θα έχουν βγάλει και άλλα 2-3 patches. 5
thomason993 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Ολοκληρώθηκε το άρμεγμα απ την Activision με επίκληση στο συναίσθημα και τις παιδικές μας αναμνήσεις 😅 6
NickTG Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Ανέβασμα του topic γιατί έπεσε πίσω! Οι τελευταίες προσθήκες στο backlog: 9
NickTG Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή πάλι έπεσε το θέμα ας βάλω μερικά ακόμα! Εννοείται από την από πάνω φωτογραφία έχω τελειώσει μόνο το Mutant και αυτό γιατί το είχα ήδη παίξει στο Xbox! Όχι τόσο καλή η φωτογραφία αλλά δυστυχώς ήδη κάποιες από τις γάτες μου με είχαν πάρει χαμπάρι οπότε και τελείωσε ο χρόνος που είχαν να μείνουν όρθια! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από NickTG 7
NickTG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ας βάλω και κάτι που δεν πλήρωσα. Δώρο από τη γυναίκα μου: Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από NickTG 10
NickTG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μετακόμιση παιχνιδιών Switch για το καινούριο gaming room + μια πρόχειρη φώτο από την τηλεόραση. 9
SabotazNic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Αν ειχα τον χωρο, θα ειχα παρει ολη την συγκεκριμενη σειρα επιπλων απο ΙΚΕΑ. Ειδικα η "βιτρινα" (με τις πορτες) ειναι μια χαρα για τις συλλεκτικες
NickTG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Επίσης είναι αρκετά γερό να χρησιμοποιηθεί και για παγκάκι. 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα