JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αντε να δουμε τιποτα καλο να μας ανοιξει το ματι. Ελπίζω να έμεινες ικανοποιημένος. υγ : δυστυχώς λείπουν κάποια καλούδια, όπως artbook απο το Gears1 και σημαία απο το Gears3 4
kjtzemis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Πολυ ωραιες συλλεκτικες Γιαννη, να τις χερεσε. Αποτι βλεπω τελικα το 4ο κομματι που περιμενες δεν το πηρες ακομα ε?Δεν πηραζει την επομενη φορα ξες φωτο.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Thanks! Ήρθε χθές, απλά έφυγα απο Θεσ/νικη και δεν πρόλαβα να τo πάρω..
JohnVani18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ο τυπάς στα δεξιά είναι σημερινή αγορά (sealed). Το αριστερό το έχω κάτι μέρες.
naruto14 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ο τυπάς στα δεξιά είναι σημερινή αγορά (sealed). Το αριστερό το έχω κάτι μέρες. Ο κεφάλας πόσο και από που? Να τις χαίρεσαι!
JohnVani18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσουξε λίγο (fiddy , pl......io) αλλά είναι άψογο, όχι σαν στο ebay που έχουν σπάσει χέρια. Και γι' αυτό και δεν το πήρα και απο amazon, γιατί στη μεταφορά μπορεί να πάθαινε κάτι. Danke!
hollow_83 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσο σου πηγε ρε συ ? Εμενα απο αμαζον οταν βγηκε ηρθε σε νορμαλ τιμη και τα στελνουν και πολυ καλα πακεταρισμενα. Ασε που η συγκεκριμενη ειναι και ανθεκτικη.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως λέει και στο South Park, three-fiddy, εμένα πήγε σκέτο fiddy. 50 πήγε (γιεπ, έτσουξε, αλλά ευτυχώς για ακόμα μια φορά βοήθησε ο bro). Δεν ξέρω, πολύ φοβήθηκα με αυτά που είδα στο ebay, σπασμένα όπλα, χέρια, κεφάλι.. Δεν διαφωνώ, πάντως ήθελα να είμαι σίγουρος. υγ : ακόμα να με κάνεις confirm στο skype
naruto14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 50 πήγε (γιεπ, έτσουξε, αλλά ευτυχώς για ακόμα μια φορά βοήθησε ο bro). Και στο ebw εδώ έχει γύρω στα 25 αλλά πιο πολύ εμπιστεύομαι το amazon παρά αυτό
JohnVani18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αν το έβλεπα με τα μάτια μου, ηταν σφραγισμένο και δεν είχε σπάσει, θα το χτυπούσα.
kjtzemis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Η αληθεια ειναι πως η καραφλα του agent47 ειναι και παρα ειναι ευαισθητη, μια πτωση αν κανει απο κανα ραφακι θα σπασει σαν αυγο ή καλυτερα θανοιξει σαν καρπουζι. Μεγειες Γιανναρα, και εμενα τοσο πηγε μαζι με τα μεταφορικα (απο καταστημα του τσιφουτη) για το 360. Οσο για το ebw δεν υπηρχε φοβος, την ειχα κανει και απο εκει παραγγελια μιας και ηταν τα μισα λεφτα αλλα ηθελε απο 6-12 ημερες να δωθει στην μεταφορικη και λεω μεχρι τοτε θα ταχω φαει τα λεφτα οποτε παρτην τωρα και ας ειναι και διπλασια τιμη.
panther_512 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτήσω για τους φίλους που έχουν συλλεκτικές φιγούρες και κουτιά εκτεθημένα σε ανοιχτά ράφια: Το ξεσκόνισμα ποιός το κάνει κάθε εβδομάδα? 1
kjtzemis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτήσω για τους φίλους που έχουν συλλεκτικές φιγούρες και κουτιά εκτεθημένα σε ανοιχτά ράφια: Το ξεσκόνισμα ποιός το κάνει κάθε εβδομάδα? Καθε ποσο? Τα δικα μου ραφια με τις φιγουρες ξεσκονιζοντε μια φορα το μηνα και αν. Τα κουτια εκει που τα εχω δεν σκονιζοντε πολυ.
JohnVani18 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτήσω για τους φίλους που έχουν συλλεκτικές φιγούρες και κουτιά εκτεθημένα σε ανοιχτά ράφια: Το ξεσκόνισμα ποιός το κάνει κάθε εβδομάδα? No need to. Την τραβάει η οθόνη, το PS3 (και το Wii). Μόνο το κράνος/κεφάλι του Helghan απο KZ3 θέλει ξεσκόνισμα γιατί το έχω πάνω στο PC. υγ : thx kj!
kjtzemis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 No need to. Την τραβάει η οθόνη, το PS3 (και το Wii). Μόνο το κράνος/κεφάλι του Helghan απο KZ3 θέλει ξεσκόνισμα γιατί το έχω πάνω στο PC. υγ : thx kj! Και αυτο επειδη ειναι ευκολο στο ξεσκονισμα αλλιωωωως.χεχεχεε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα