NickTG Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Τελευταίες προσθήκες. Τα 2DS XL, Nier και Grand Theft Auto V είναι και οι αγορές της Black Friday, μαζί με ένα μπουφάν μηχανής ξεκάθαρα πιο ακριβό αλλά δεν ταιριάζει με το θέμα. 5
WizNick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Εφτασε χτες απο Ιαπωνια μια 2Β που ειχε παραγγειλει η γυναικα μου και κοστισε με τους φορους τελωνειου .....1100 ευρω! Ενας 9S θα ειναι εδω συντομα, αυτος κοστισε λιγο κατω απο 1000... Ειναι limited edition εκδοσεις απο μια εταιρεια που κατασκευαζει κουκλες: https://www.volks.co.jp/nierautomata/en/ 3 2
doa5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, WizNick είπε Εφτασε χτες απο Ιαπωνια μια 2Β που ειχε παραγγειλει η γυναικα μου και κοστισε με τους φορους τελωνειου .....1100 ευρω! Ενας 9S θα ειναι εδω συντομα, αυτος κοστισε λιγο κατω απο 1000... Ειναι limited edition εκδοσεις απο μια εταιρεια που κατασκευαζει κουκλες: https://www.volks.co.jp/nierautomata/en/ Απο 700κατι ευρω σου βγηκε 1100? Τι λες τωρα!! Προτιμοτερο να πηγαινατε Japan και να την αγοραζατε απο εκει απο το να τα δωσετε σε φορους!!! (το γραφω χωρις ΚΑΜΜΙΑ δοση ειρωνειας)
firepc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, doa5 είπε Προτιμοτερο να πηγαινατε Japan και να την αγοραζατε απο εκει Βασικα και γω αυτο θα εκανα Θα το συνδυαζα με ενα ωραιο ταξιδακι 👍
WizNick Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, doa5 είπε Απο 700κατι ευρω σου βγηκε 1100? Τι λες τωρα!! Προτιμοτερο να πηγαινατε Japan και να την αγοραζατε απο εκει απο το να τα δωσετε σε φορους!!! (το γραφω χωρις ΚΑΜΜΙΑ δοση ειρωνειας) 6 ώρες πριν, firepc είπε Βασικα και γω αυτο θα εκανα Θα το συνδυαζα με ενα ωραιο ταξιδακι 👍 Μονο με pre-order μπορουσες να αγορασεις τις συγκεκριμενες limited edition, δεν ηταν διαθεσιμες σε καταστηματα! Τωρα υπαρχουν και μερικες στο ebay σε τιμες ακομα υψηλοτερες... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από WizNick 1
NickTG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Ξεκίνησα για ένα ηχείο των 40€ και τελικά έδωσα άλλα 80€ έξτρα. Για αυτό πρέπει να ψωνίζω με αποστολή στο σπίτι μόνο! 6
Grim Ripper Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, NickTG είπε Ξεκίνησα για ένα ηχείο των 40€ και τελικά έδωσα άλλα 80€ έξτρα. Για αυτό πρέπει να ψωνίζω με αποστολή στο σπίτι μόνο! Ναι επειδή αν κάνεις online την αγορά δεν παίζει να βρεις τίποτα άλλο να πάρεις. 😛
NickTG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 5 minutes ago, Grim Ripper said: Ναι επειδή αν κάνεις online την αγορά δεν παίζει να βρεις τίποτα άλλο να πάρεις. 😛 Δεν υπήρχε στη σελίδα τους το Shenmue!
Grim Ripper Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν υπήρχε στη σελίδα τους το Shenmue! Τότε τυχερός. 😛 Δεν ξέρω από πού το πήρες αλλά πάλι καλά που δεν το τσίμπησε κανείς από τους υπαλλήλους. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από Grim Ripper
NickTG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, Grim Ripper said: Τότε τυχερός. 😛 Δεν ξέρω από πού το πήρες αλλά πάλι καλά που δεν το τσίμπησε κάνεις από τους υπαλλήλους. MediaMarkt στο Ρέντη. Φέρνει κάτι τέτοια που και που! 1
NickTG Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Άργησαν λίγο αλλά κατάφεραν και την έστειλαν! 15
heavyrain Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Τ ανεβάζω λίγο αργοπορημένα, αγορά dayone εννοείται και εννοείται το χω τερματίσει ήδη! 1
NickTG Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Η παρέα μεγαλώνει. Πλέον έχω πάρει απόφαση πως ο μόνος τρόπος να παίξω ότι έχω είναι να μεταφέρω το μυαλό μου σε μια μηχανή. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα