EverythingYouBelieve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Μου τον έκαναν δώρο πριν το καλοκαίρι, είναι ωραία φάση, βλέπω υπάρχει και στα 50: Darth Vader Να πω ότι στην αφή μου έβγαλε λίγο αίσθηση "πλαστικατζούρας" αλλά on display δεν φαίνεται αυτό. Επίσης, επέζησε χωρίς κανένα σπάσιμο/ράγισμα πτώση από τα 2 μέτρα από βιβλιοθήκη στο σεισμό του Ιούλη οπότε μια χαρά κατασκευή είναι! 1
heavyrain Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσθήκη αυτού Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από heavyrain 6
NickTG Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Φρέσκα παιχνίδια! Μπορεί να μην προλάβω να τα παίξω αλλά τα ήθελα από όταν είχαν βγει και τα βρήκα κάτω από 8€ και τα 2 μαζί. 4
georget35 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Πρέπει να βρω πιο μεγάλο τοίχο.. 🤔 18 3 2
Locke_John Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας, Αν κ δεν υπήρξα ποτέ "σοβαρός" gamer, θα χαιρομουν αν τυχόν 2 τηλεοράσεις που έχω αξιοποιηθούν από κάποιον εδώ. Ενας φίλος μου φτιαχνει κονσόλες με παλιές οθόνες αλλά βρίσκεται Πάτρα, ενώ εγώ τις έχω Αθήνα και δεν ξέρω πότε θα ξαναπάω Πάτρα. Είναι οι εξής, μια 14αρα philips(με ραγισματα στα εμπρός πλαστικά της ) και μια 28αρα Telefunken (χωρίς τηλεκοντρόλ της). Η 28άρα είναι αρκετά βαριά (μπορώ να βοηθήσω μέχρι την έξοδο πολυκατοικίας μου). Παραλαβή από κέντρο Αθήνας (Γκύζη). Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από Locke_John
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σημερινά Για το Shen Mue III τα λόγια είναι περιττά, ειδικά όταν είσαι από αυτούς που έζησαν τη σειρά στο ξεκίνημα της (από τα λίγα παιχνίδια που τεχνολογικά έκανε σκόνη τα PC της εποχής). Η Collectors δεν είναι η κλασσική του διαδικτύου αλλά μια ακόμα σπανιότερη που περιλαμβάνει και θήκη τύπου Sega Dreamcast. Και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδια για το... Sega Mega Drive : )) του οποίου η ανάπτυξη ματαιώθηκε πολλά χρόνια πριν αλλά κατάφερε να ολοκληρωθεί και να βρει το δρόμο της σε 999 σπίτια 25 χρόνια μετά. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από xaerialtwistx 10 2
kiko33gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Πραγματικά συγχαρητήρια για τη συλλογή σου και για το μεράκι σου! Έχω δει και άλλες φωτογραφίες σου και είναι αξιοζήλευτη! Μία διόρθωση όμως: 31 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδια για το... Sega Mega Drive : )) του οποίου η ανάπτυξη ματαιώθηκε πολλά χρόνια πριν αλλά κατάφερε να ολοκληρωθεί και να βρει το δρόμο της σε 999 σπίτια 25 χρόνια μετά. Τα σπίτια απ'ότι βλέπω θα είναι 998 το πολύ!
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kiko33gr είπε Πραγματικά συγχαρητήρια για τη συλλογή σου και για το μεράκι σου! Έχω δει και άλλες φωτογραφίες σου και είναι αξιοζήλευτη! Μία διόρθωση όμως: Τα σπίτια απ'ότι βλέπω θα είναι 998 το πολύ! Ναι το σκεφτηκα για το 998 και είπα να το αλλάξω σε 'αντίτυπα' αλλά εντάξει Ευχαριστω πολυ! Και τα βιντεοπαιχνίδια δεν είναι καν η μεγαλύτερη μου συλλογή, η μεγαλύτερη μου είναι τα περιοδικά (βιντεοπαιχνιδιών 😛) αφού έχω full set σε αμέτρητους 90s τίτλους και μπόλικα ξένα. Επίσης ήθελα να ασχοληθώ με soundtracks βιντεοπαιχνιδιών αλλά ξεφεύγει και η τιμή και το ψάξιμο που πρέπει να ρίξεις, με τους περισσότερους διανομείς να μην είναι καθόλου shipping cost friendly. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από xaerialtwistx 1 1
pollop Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Ναι το σκεφτηκα για το 998 και είπα να το αλλάξω σε 'αντίτυπα' αλλά εντάξει Ευχαριστω πολυ! Και τα βιντεοπαιχνίδια δεν είναι καν η μεγαλύτερη μου συλλογή, η μεγαλύτερη μου είναι τα περιοδικά (βιντεοπαιχνιδιών 😛) αφού έχω full set σε αμέτρητους 90s τίτλους και μπόλικα ξένα. Επίσης ήθελα να ασχοληθώ με soundtracks βιντεοπαιχνιδιών αλλά ξεφεύγει και η τιμή και το ψάξιμο που πρέπει να ρίξεις, με τους περισσότερους διανομείς να μην είναι καθόλου shipping cost friendly. Κ συλλέκτης σχολικών βιβλιων οπως βλεπω στο μπακγκραουντ;😂 1
xaerialtwistx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, pollop είπε Κ συλλέκτης σχολικών βιβλιων οπως βλεπω στο μπακγκραουντ;😂 Που να έβλεπες και το back background
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 ξεχασα να βαλω και αυτο στη παραπανω φωτο. Και εγω τα επαιξα οταν πρωτοβγηκαν και μου άλλαξαν τη ζωή ως gamer (πρώτα βεβαια ηταν το FF7), ηταν κατι τοσο μαγικο εκειστο μακρυνο 1999... 2
dalain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μπορει να μην εναι συλλογη αλλα απο καπου ξεκιναμε ολοι! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα