Snolly Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 13 minutes ago, svartevarg said: Δηλαδή η ποιότητα κατασκευής (πλαστικό) είναι κάκιστη τελικά; Φαντάζομαι δεν περιόρισε τις πωλησεις / πελατη γιατί ήθελε να κονομήσει γερά και άμεσα. Και είχε δημιουργήσει και hype γύρω από αυτό. Gιατί όλοι λίγο πολύ έχουν μια κάβλα για gameboy είτε γιατί μεγάλωσαν με αυτό είτε γιατί έχουν συγγενείς που τους "έψησαν" να δοκιμάσουν. μια χαρα ειναι η ποιοτητα κατασκευης. πολυ κακο release εννοω ο τροπος με τον οποιο το διαθετουν στην αγορα και δεν υπαρχει σχεδον ποτε στοκ 1
Getta Robo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 14 minutes ago, svartevarg said: Δηλαδή η ποιότητα κατασκευής (πλαστικό) είναι κάκιστη τελικά; Φαντάζομαι δεν περιόρισε τις πωλησεις / πελατη γιατί ήθελε να κονομήσει γερά και άμεσα. Και είχε δημιουργήσει και hype γύρω από αυτό. Gιατί όλοι λίγο πολύ έχουν μια κάβλα για gameboy είτε γιατί μεγάλωσαν με αυτό είτε γιατί έχουν συγγενείς που τους "έψησαν" να δοκιμάσουν. Η ποιοτητα δεν ειναι κακη, οχι ομως για τα χρηματα του. Το ειδα σε φιλο που το πηρε στην αρχικη του τιμη, δεν ειναι κακο, παντως η εξομοιωση σε τοσο μικρη οθονη ειναι προβληματικη για εμενα. Για κλασικα φορητα και πολυ παλια μηχανηματα ειναι ενταξει, αλλα οχι πχ για MAME/SNES κτλ που ειδα. 1
Snolly Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 42 minutes ago, Getta Robo said: Η ποιοτητα δεν ειναι κακη, οχι ομως για τα χρηματα του. Το ειδα σε φιλο που το πηρε στην αρχικη του τιμη, δεν ειναι κακο, παντως η εξομοιωση σε τοσο μικρη οθονη ειναι προβληματικη για εμενα. Για κλασικα φορητα και πολυ παλια μηχανηματα ειναι ενταξει, αλλα οχι πχ για MAME/SNES κτλ που ειδα. για μενα μεχρι και SNES/Mega Drive ειναι μια χαρα για το χερι. αν και πλεον που εχτισα το 3DS μου με ολα αυτα πανω δεν ξερω αν θα το ξανακουμπήσω.
Getta Robo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 11 minutes ago, Snolly said: για μενα μεχρι και SNES/Mega Drive ειναι μια χαρα για το χερι. αν και πλεον που εχτισα το 3DS μου με ολα αυτα πανω δεν ξερω αν θα το ξανακουμπήσω. Εβαλα Alien vs Predator και Yoshi, δεν ξερω αν ειμαι παραξενος η ξεσυνηθισα, δεν μπορω τοσο μικρη οθονη, ουτε το κρατημα του GB. Καποτε το θεωρουσα αυτονοητο, οχι ομως πλεον. 2
Bourdoulas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε Εβαλα Alien vs Predator και Yoshi, δεν ξερω αν ειμαι παραξενος η ξεσυνηθισα, δεν μπορω τοσο μικρη οθονη, ουτε το κρατημα του GB. Καποτε το θεωρουσα αυτονοητο, οχι ομως πλεον. Μεγαλώνουμε 😝 Το ίδιο ισχύει και σε μένα
Grim Ripper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δύο πραγματάκια που μου ήρθαν πριν λίγο καιρό και ξέχασα να τα βάλω, σε λίγο καιρό θα έρθει και το steelbook από το Detective Pikachu. 2
Snolly Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Έγινε αυτό το μήνα μια ζημιά με Amiibo. Ευτυχώς πήρα όσα ήθελα να πάρω και τέλειωσα. Περιμένω και άπαντα από BOTW. 13
najinblue3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Snolly είπε Έγινε αυτό το μήνα μια ζημιά με Amiibo. Ευτυχώς πήρα όσα ήθελα να πάρω και τέλειωσα. Περιμένω και άπαντα από BOTW. απο που πηρες τον Vader? Τιμουλα?
Snolly Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 17 minutes ago, najinblue3 said: απο που πηρες τον Vader? Τιμουλα? και τους 2 απο amazon.co.uk την εποχή του force awakens και δεν ηταν ακριβοι γυρω στις 30 λιρες εκαστος https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00XOUBB2E/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/Star-Wars-Darth-Vader-Figure/dp/B00BL8O8SA 2
najinblue3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Snolly είπε και τους 2 απο amazon.co.uk την εποχή του force awakens και δεν ηταν ακριβοι γυρω στις 30 λιρες εκαστος https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00XOUBB2E/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.co.uk/Star-Wars-Darth-Vader-Figure/dp/B00BL8O8SA Τα χριστουγεννα που κατεβηκα Ελλαδα, πετυχα τον Vader στο cosmos στο village διπλα που πουλαει πραγματακια απο ταινιες κτλπ. Δε θυμαμαι τιμη αλλα ηταν ιδιος ακριβως. Νομιζω 60-70 μου ειχε πει η κοπελια
tsofras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, JohnVani18 είπε Καλοκαιρινές αγορές. Απόκρυψη περιεχομένων Πολύ ωραία η μπλούζα 👍 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Τα χριστουγεννα που κατεβηκα Ελλαδα, πετυχα τον Vader στο cosmos στο village διπλα που πουλαει πραγματακια απο ταινιες κτλπ. Δε θυμαμαι τιμη αλλα ηταν ιδιος ακριβως. Νομιζω 60-70 μου ειχε πει η κοπελια Μου τον έκαναν δώρο πριν το καλοκαίρι, είναι ωραία φάση, βλέπω υπάρχει και στα 50: Darth Vader 1
Snolly Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 12 minutes ago, EverythingYouBelieve said: Μου τον έκαναν δώρο πριν το καλοκαίρι, είναι ωραία φάση, βλέπω υπάρχει και στα 50: Darth Vader και ο storm trooper 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα