georget35 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε Άψογο αλλά χαμηλό ταβάνι πολύ. Δεν σε πιάνει κλειστοφοβία; Ευχαριστώ? Δεν έχω πρόβλημα είναι 3 μετρα περίπου. 🙂 5
EverythingYouBelieve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, georget35 είπε My Nintendo Room Update!! Άψογο! Παιχνίδια του N64 όμως δε βλέπω στο ράφι!! 1
georget35 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Άψογο! Παιχνίδια του N64 όμως δε βλέπω στο ράφι!! Ναι πολύ λίγα έχω. Σκέφτομαι να αρχίσω να μαζεύω πάλι αλλα από την μια οι πολύ ψιλές τιμές τους και από την άλλη τα πολύ ξεπερασμένα γραφικά τους με κάνουν να σκέφτομαι αν αξίζει. 🙂
EverythingYouBelieve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, georget35 είπε Ναι πολύ λίγα έχω. Σκέφτομαι να αρχίσω να μαζεύω πάλι αλλα από την μια οι πολύ ψιλές τιμές τους και από την άλλη τα πολύ ξεπερασμένα γραφικά τους με κάνουν να σκέφτομαι αν αξίζει. 🙂 Το πρόβλημα δεν είναι τα γραφικά, μια σωστή παλιά οθόνη θες και είσαι good to go! Το πρόβλημα είναι τα λεφτά με κάποιους τίτλους να έχουν εκτιναχθεί, ευτυχώς όμως όχι όλοι οι καλοί. Αν ψάξεις σκέτες κασέτες και εκτυπώσεις κάπου τα κουτιά είναι πιο εφικτό.
georget35 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε Το πρόβλημα δεν είναι τα γραφικά, μια σωστή παλιά οθόνη θες και είσαι good to go! Το πρόβλημα είναι τα λεφτά με κάποιους τίτλους να έχουν εκτιναχθεί, ευτυχώς όμως όχι όλοι οι καλοί. Αν ψάξεις σκέτες κασέτες και εκτυπώσεις κάπου τα κουτιά είναι πιο εφικτό. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι η μονη επιλογή καλωδίου είναι το composite. Αυτή την στιγμή το N64 είναι συνδεδεμένο στην 42άρα LCD που βλέπετε στα αριστερά και η εικόνα είναι χαλια. Το ένα Wii το έχω συνδεδεμένο με HDMI adaptor στην 65άρα LG OLED που βλέπετε στο κέντρο και η εικόνα είναι απίστευτη ακόμα και σε Gamecube παιχνίδια.
georget35 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με τις μπαταρίες παλιών κονσολών/μοχλών κλπ. Έχω ένα Wii U καινούργιο στο κουτί του. Τι γίνετε με την μπαταρία του Gamepad για να διατηρηθεί? Την φορτίζω και την αφήνω? Την φορτίζω κατά διαστήματα. Τι κάνουμε σε έτσι περπτώσεις που δεν τα χρησιμοποιούμε?
Grim Ripper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στα laptop την φορτίζει και χρησιμοποιείς (έστω και για λίγο) ανά διαστήματα. Έστω 1 φορά τον μήνα ας πούμε. Οπότε το ίδιο θα ισχύει και για τις κονσόλες. 1
jay_D Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μιας και διαβάζω σε ξένα φόρουμ τέτοια θέματα έπεσε το μάτι μου σε αυτό και χάρηκα που υπάρχουν Ελληνες που έχουν την ίδια λόξα με μένα (αν και πλέον προσπαθώ να αγοράζω λίγα λόγο περιορισμένου χώρου και χρόνου) Ήρθε λοιπόν η σειρά μου να σας δείξω τις τελευταίες μου προσθήκες. (Όλες είναι του Οκτωβρίου καθώς αυτό το μήνα ήδη έχω πάρει κάποια ακόμα). Κάποια από αυτά τα ήθελα χρόνια τώρα. Υγ. Λυπάμαι που σκέφτομαι οτι θα υπάρξει ένα μέλλον χωρίς retail εκδόσεις παιχνιδιών....όπως και οτι πλέον οι απλές εκδόσεις είναι τελείως άψυχες. 8 1
Bourdoulas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Θεωρώ ότι πάντα θα υπάρχουν collector's editions. Δεν πρόκειται να καταργηθούν ποτέ. Αλλά το βάρος θα το ρίξουν στα ψηφιακά. 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 To dead cells τι παιχνιδαρα ειναι, επικο. Εχει καλουδια η signature μεσα? 1
Getta Robo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 10 hours ago, jay_D said: Υγ. Λυπάμαι που σκέφτομαι οτι θα υπάρξει ένα μέλλον χωρίς retail εκδόσεις παιχνιδιών....όπως και οτι πλέον οι απλές εκδόσεις είναι τελείως άψυχες. Το πραγματικα λυπηρο ειναι, πως υπηρεσιες τυπου Steam δεν σου πουλανε, αλλα ενοικιαζουν. Οσοι εχουν "αγορασει" παιχνιδια απο εκει, στη πραγματικοτητα ειναι μακροπροθεσμοι ενοικιαστες, και οχι αγοραστες. Ωραιος για την συλλογη σου, το Deception σου ηρθε και σε πολυ καλη κατασταση. 1
Silenzio Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Getta Robo είπε Το πραγματικα λυπηρο ειναι, πως υπηρεσιες τυπου Steam δεν σου πουλανε, αλλα ενοικιαζουν. Οσοι εχουν "αγορασει" παιχνιδια απο εκει, στη πραγματικοτητα ειναι μακροπροθεσμοι ενοικιαστες, και οχι αγοραστες. το λες αυτό σε περίπτωση που κλείσει το steam ότι θα χάσουμε ότι κλειδιά έχουμε αγοράσει ? όντως παίζει αυτή η πιθανότητα ?
jay_D Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε To dead cells τι παιχνιδαρα ειναι, επικο. Εχει καλουδια η signature μεσα? Ναι είχε φουλ πράμα και το αστείο είναι οτι έχει artbook και το παιχνίδι απο την βασική έκδοση και έχει και η signature edition (πιο μεγάλο φυσικά). Κάτω δεξιά είναι διπλό soundtrack. 3 λεπτά πριν, Silenzio είπε το λες αυτό σε περίπτωση που κλείσει το steam ότι θα χάσουμε ότι κλειδιά έχουμε αγοράσει ? όντως παίζει αυτή η πιθανότητα ? Δύσκολο αλλά ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος με κάτι που δεν το έχεις χειροπιαστά δικό σου. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από jay_D 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα