Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε

Άψογο αλλά χαμηλό ταβάνι πολύ. Δεν σε πιάνει κλειστοφοβία;

Ευχαριστώ? Δεν έχω πρόβλημα είναι 3 μετρα περίπου. 🙂

333.jpg

• Like 5
  • Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Άψογο! Παιχνίδια του N64 όμως δε βλέπω στο ράφι!!

Ναι πολύ λίγα έχω. Σκέφτομαι να αρχίσω να μαζεύω πάλι αλλα από την μια οι πολύ ψιλές τιμές τους και από την άλλη τα πολύ ξεπερασμένα γραφικά τους με κάνουν να σκέφτομαι αν αξίζει. 🙂

Δημοσ.
4 ώρες πριν, georget35 είπε

Ναι πολύ λίγα έχω. Σκέφτομαι να αρχίσω να μαζεύω πάλι αλλα από την μια οι πολύ ψιλές τιμές τους και από την άλλη τα πολύ ξεπερασμένα γραφικά τους με κάνουν να σκέφτομαι αν αξίζει. 🙂

Το πρόβλημα δεν είναι τα γραφικά, μια σωστή παλιά οθόνη θες και είσαι good to go!

Το πρόβλημα είναι τα λεφτά με κάποιους τίτλους να έχουν εκτιναχθεί, ευτυχώς όμως όχι όλοι οι καλοί.

Αν ψάξεις σκέτες κασέτες και εκτυπώσεις κάπου τα κουτιά είναι πιο εφικτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε

Το πρόβλημα δεν είναι τα γραφικά, μια σωστή παλιά οθόνη θες και είσαι good to go!

Το πρόβλημα είναι τα λεφτά με κάποιους τίτλους να έχουν εκτιναχθεί, ευτυχώς όμως όχι όλοι οι καλοί.

Αν ψάξεις σκέτες κασέτες και εκτυπώσεις κάπου τα κουτιά είναι πιο εφικτό.

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι η μονη επιλογή καλωδίου είναι το composite. Αυτή την στιγμή το N64 είναι συνδεδεμένο στην 42άρα LCD που βλέπετε στα αριστερά και η εικόνα είναι χαλια. Το ένα Wii το έχω συνδεδεμένο με HDMI adaptor στην 65άρα LG OLED που βλέπετε στο κέντρο και η εικόνα είναι απίστευτη ακόμα και σε Gamecube παιχνίδια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με τις μπαταρίες παλιών κονσολών/μοχλών κλπ. Έχω ένα Wii U καινούργιο στο κουτί του. Τι γίνετε με την μπαταρία του Gamepad για να διατηρηθεί? Την φορτίζω και την αφήνω? Την φορτίζω κατά διαστήματα. Τι κάνουμε σε έτσι περπτώσεις που δεν τα χρησιμοποιούμε?

Δημοσ.

Στα laptop την φορτίζει και χρησιμοποιείς (έστω και για λίγο) ανά διαστήματα. Έστω 1 φορά τον μήνα ας πούμε. Οπότε το ίδιο θα ισχύει και για τις κονσόλες.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και διαβάζω σε ξένα φόρουμ τέτοια θέματα έπεσε το μάτι μου σε αυτό και χάρηκα που υπάρχουν Ελληνες που έχουν την ίδια λόξα με μένα (αν και πλέον προσπαθώ να αγοράζω λίγα λόγο περιορισμένου χώρου και χρόνου)

Ήρθε λοιπόν η σειρά μου να σας δείξω τις τελευταίες μου προσθήκες. (Όλες είναι του Οκτωβρίου καθώς αυτό το μήνα ήδη έχω πάρει κάποια ακόμα). 

Κάποια από αυτά τα ήθελα χρόνια τώρα.

45160702_892509297626036_1852468838428311552_o.jpg.69cbd400e09b28567b80613d90761081.jpg

Υγ. Λυπάμαι που σκέφτομαι οτι θα υπάρξει ένα μέλλον χωρίς retail εκδόσεις παιχνιδιών....όπως και οτι πλέον οι απλές εκδόσεις είναι τελείως άψυχες.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 hours ago, jay_D said:

Υγ. Λυπάμαι που σκέφτομαι οτι θα υπάρξει ένα μέλλον χωρίς retail εκδόσεις παιχνιδιών....όπως και οτι πλέον οι απλές εκδόσεις είναι τελείως άψυχες.

Το πραγματικα λυπηρο ειναι, πως υπηρεσιες τυπου Steam δεν σου πουλανε, αλλα ενοικιαζουν. Οσοι εχουν "αγορασει" παιχνιδια απο εκει, στη πραγματικοτητα ειναι μακροπροθεσμοι ενοικιαστες, και οχι αγοραστες.

Ωραιος για την συλλογη σου, το Deception σου ηρθε και σε πολυ καλη κατασταση.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Το πραγματικα λυπηρο ειναι, πως υπηρεσιες τυπου Steam δεν σου πουλανε, αλλα ενοικιαζουν. Οσοι εχουν "αγορασει" παιχνιδια απο εκει, στη πραγματικοτητα ειναι μακροπροθεσμοι ενοικιαστες, και οχι αγοραστες.

το λες αυτό σε περίπτωση που κλείσει το steam ότι θα χάσουμε ότι κλειδιά έχουμε αγοράσει ? όντως παίζει αυτή η πιθανότητα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

To dead cells τι παιχνιδαρα ειναι, επικο. Εχει καλουδια η signature μεσα?

Ναι είχε φουλ πράμα και το αστείο είναι οτι έχει artbook και το παιχνίδι απο την βασική έκδοση και έχει και η signature edition (πιο μεγάλο φυσικά). Κάτω δεξιά είναι διπλό soundtrack.

43737395_881690028707963_4208925803842371584_n.jpg

3 λεπτά πριν, Silenzio είπε

το λες αυτό σε περίπτωση που κλείσει το steam ότι θα χάσουμε ότι κλειδιά έχουμε αγοράσει ? όντως παίζει αυτή η πιθανότητα ?

Δύσκολο αλλά ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος με κάτι που δεν το έχεις χειροπιαστά δικό σου.

Επεξ/σία από jay_D
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...