Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/8/2018 στις 7:48 ΜΜ, NickTG είπε

Ήρθε και η φιγούρα σήμερα. 

Μαζί με τη μπλούζα στις 25 λίρες. 

PicShop-1D99287EA6E16742304E378576067711.png

Από που αν επιτρέπεται;

Επεξ/σία από shodan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας βάλω την συλλογή μου από 360 games. Ανανεώνεται συνέχεια.. :P To κινητό μου που έβγαλα την φώτο είναι ελεεινό αλλά τεσπα..

IMG_20180917_195324.jpg

Επεξ/σία από Nintendo1889
  • Like 3
Δημοσ.

Νέες πρωινές (και εξαιρετικά σπάνιες) παραλαβές για την καλύτερη κονσόλα του κόσμου ;)

5.JPG?dl=1

14 ώρες πριν, najinblue3 είπε

@heavyrain To shadow warrior ειναι επικο, GG 

Εγώ έχω το 2 το οποίο βγήκε σε 1000 αντίτυπα μόνο (και έχει και 2ο δισκάκι μέσα με το πρώτο παιχνίδι).

Το αστείο είναι που σε ένα άλλο forum επειδή είμαι γνωστός συλλέκτης, ένας ήθελε να κάνει τον έξυπνο και να μου λέει ότι το έχει και αυτός και δεν είναι σπάνιο και το πήρε day one από τα Public και άλλα τέτοια. Εντω μεταξύ το παιχνίδι κάτω αριστερά όχι μόνο δεν εχει barcode αλλά γράφει και πως απαγορευεται η μεταπωληση ενω στα δεξια αναγράφει ποια κόπια από τις 1000 είναι. Μόλις ανέβασα φωτογραφία, ο τύπος έφυγε από τη συζήτηση. 😅

Spoiler

2.JPG?dl=1

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2018 στις 7:44 ΜΜ, Nintendo1889 είπε

Ας βάλω την συλλογή μου από 360 games. Ανανεώνετε συνέχεια.. :P To κινητό μου που έβγαλα την φώτο είναι ελεεινό αλλά τεσπα..

IMG_20180917_195324.jpg

Εμείς δεν ανανεώνουμε τίποτα. Εσύ ό,τι αγοράσεις. :)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Βλέπω έχεις και το Alan Wake! Μόλις πέρσι το τερμάτισα. Είναι από τους λόγους που αγόρασα Χ360.

Κρίμα που δεν διαφαίνεται sequel στον ορίζοντα. Πολύ αδικημένος τίτλος (από την ίδια την MS)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε

Βλέπω έχεις και το Alan Wake! Μόλις πέρσι το τερμάτισα. Είναι από τους λόγους που αγόρασα Χ360.

Κρίμα που δεν διαφαίνεται sequel στον ορίζοντα. Πολύ αδικημένος τίτλος (από την ίδια την MS)

Το sequel ποιο είναι φίλε; Το Borderlands;

Θέλω κάποια στιγμή να πάρω το NFS Most Wanted το πρώτο που μου άρεσε πολύ όπως και το. Leaft for Dead.

Κάποτε ήταν τσιπαρισμενη η κονσόλα μου και αυτά τα 2 τα είχα λιώσει.

Επεξ/σία από Nintendo1889
Δημοσ.

Άψογο αλλά χαμηλό ταβάνι πολύ. Δεν σε πιάνει κλειστοφοβία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...