Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, heavyrain είπε

Καλοκαιρινες προσθηκες.

Η alexa ειναι φοβερη! Ελεγχει τα παντα!!!

downloadbcb2f15d__2fstorage_2femulated_2f0_2fDCIM_2fCamera_2f20180810_165407.jpg

20180810_171911.jpg

20180809_081343.jpg

Σαν τι ελέγχει δηλαδή; το κάτω κάτω τι είναι;

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελεγχει κονσολες, τηλεοραση, ενισχυτη, φωτα, πριζες, διακοπτες, κλιματιστικα και οτιδηποτε αλλο της βαλεις.

Logitech harmony ultimate ειναι το αλλο.

Το προγραμματιζεις πχ και αναβει κονσολα, ενισχυτη, τηλεοραση πατωντας ενα κουμπι η φωνητικα με την alexa και απειρα αλλα πραματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αρκετό καιρό να βάλω φωτογραφία από πραγματάκια οπότε επιστρέφω με κάτι πολύ σπέσιαλ.

Η πλήρης συλλογή της SLG (εις διπλούν), ένας εκδότης που παίρνει παιχνίδια που υπάρχουν μόνο σε ψηφιακή μορφή (PSN) και τα βγάζει σε τραγικά μικρό αριθμό αντιτυπων (999 έως 3.000).

1.jpg?dl=1

Τα παιχνίδια είναι αριθμημένα στα πλάγια ώστε να βοηθάει τους συλλέκτες στην ταξινόμηση ενώ από πίσω εμφανίζεται ο αριθμός της κόπιας από τις διαθέσιμες που βγήκαν (πχ 500/1000).

2.jpg?dl=1

Η αξία αυτών των παιχνιδιών δε θέλει ανάλυση (η αξία του Gryphon Knight Epic έχει φτάσει στα 250 ευρώ αυτήν τη στιγμή και ανεβαίνει).

3.jpg?dl=1

4.jpg?dl=1

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 3
Δημοσ.
38 minutes ago, NickTG said:

Ράφια, ντουλάπες, μπαουλακι που χρησιμεύει και ως σκαμπό. :D

Παντού γενικά. :P

Είχα ένα mental image με κουτιά παιχνιδιών στην τουαλέτα, στο μπαλκόνι, μέσα στο ψυγείο... :P 

Δημοσ.

IMG_0017.jpg

IMG_0018.jpg

Εδω ειμαι κ εγω με το σαλονακι μου.

Λοιπον εχουμε xbox one x και samsung qled q7f 55 inch

Tωρα το καλοκαιρι δεν εχω πολυ χρονο με τη δουλεια αλλα το χειμωνα κατι γινεται οταν ειναι κ τα παιδια στο σχολειο !!!!!!

Πως σας φαινεται ? 😃

• Like 16
Δημοσ.
Στις 17/8/2018 στις 6:04 ΜΜ, malias4 είπε

IMG_0017.jpg

IMG_0018.jpg

Εδω ειμαι κ εγω με το σαλονακι μου.

Λοιπον εχουμε xbox one x και samsung qled q7f 55 inch

Tωρα το καλοκαιρι δεν εχω πολυ χρονο με τη δουλεια αλλα το χειμωνα κατι γινεται οταν ειναι κ τα παιδια στο σχολειο !!!!!!

Πως σας φαινεται ? 😃

Εξαιρετικό setup, δε θα μπορούσε άλλωστε μιας κι έχουμε το ίδιο, χαχα 55QEQ7F με One X.

20180822_073347.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ναι πολυ καλο !!

πιστευω η συγκεκριμενη tv “τα δινει ολα” σε συνεργασια με το one x και τα enhanced one x games !!

Ειναι πολυ καλη επιλογη !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...