Greygore Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εν το μεταξύ, βλέπω πως είναι out of stock στο GAME και αρχίζω να ψήνω να (πρό)παραγγείλω και τα άλλα με τον (νέο) Kratos και Atreus, μπας και δεν προλάβω κομμάτια... (έχει νομίζω και απο GameStop US, αλλά αμφιβάλω αν κάνουν ship εκτός US). Edit: Για όποιον ενδιαφέρεται, η σειρά ονομάζεται TOTAKU και την market-άρουν ώς το Sony equivalent των Amiibo (χωρίς όμως το NFC functionality, είναι "απλά" figurines). Σχετικό link, αν έχει σε κανένα μήνα ακόμα stock το ψήνω και για Heihachi/Jin, φαίνονται αρκετά detailed για την τιμή τους. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Greygore
Ευλογητός Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, Greygore είπε Μικρό νέο απόκτημα, αλλά αρκετά όμορφο για την τιμή του - βγήκε κάπου στα €15 απο GAME.co.uk: Πολύ δυνατό.Αυτός ο hunter πόσο φωτογένεια έχει ρε φίλε.Ότι πρεπει για φιγουρες κ αγάλματα ειναι.
Greygore Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά επειδή δεν φαίνεται πρόσωπο, ακόμα και στα low-quality merchandise δείχνει ωραίος (παραδοσιακά στο πρόσωπο του χαρακτήρα βλέπεις την διαφορά στην ποιότητα) Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Greygore
Ευλογητός Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, Greygore είπε Βασικά επειδή δεν φαίνεται πρόσωπο, ακόμα και στα low-quality merchandise δείχνει ωραίος (παραδοσιακά στο πρόσωπο του χαρακτήρα βλέπεις την διαφορά στην ποιότητα) Εγώ έχω κάνει preorder αυτόν. 4
Greygore Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Τα Gecco πέφτουν λίγο εκτός budget προς το παρόν, αν και απο λεπτομέρεια σκίζουν Πάντως και η Doll δίπλα δεν είναι καθόλου άσχημη...
najinblue3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Στις 4/17/2018 στις 1:49 ΜΜ, Greygore είπε Μικρό νέο απόκτημα, αλλά αρκετά όμορφο για την τιμή του - βγήκε κάπου στα €15 απο GAME.co.uk: Σημερα βολτα μετα τη σχολη στο gamestop, πρωτη μουρη στις φιγουρες, το τσιμπησα χωρις δευτερη σκεψη 1
Greygore Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 2 hours ago, najinblue3 said: Σημερα βολτα μετα τη σχολη στο gamestop, πρωτη μουρη στις φιγουρες, το τσιμπησα χωρις δευτερη σκεψη Απο πού αν επιτρέπεται (αν είναι απο UK να κοιτάξω αν κάνουν ship προς εδώ μεριές); Αν σε ενδιαφέρει, στην ίδια σειρά κυκλοφόρησε σήμερα και το "δίδυμο" Kratos / Atreus απο το GoW 4.
najinblue3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Greygore είπε Απο πού αν επιτρέπεται (αν είναι απο UK να κοιτάξω αν κάνουν ship προς εδώ μεριές); Αν σε ενδιαφέρει, στην ίδια σειρά κυκλοφόρησε σήμερα και το "δίδυμο" Kratos / Atreus απο το GoW 4. gamestop sverige, το ειχα δει στο site απο χθες και ειπα να περασω μια βολτα, gamestop.se To gow δεν μου αρεσε ποτε ιδιαιτερα, δε σκεφτομαι καν να το παρω τωρα, θα περιμενω σιγουρα για γερη εκπτωση, και με το mhw o gaming χρονος ειναι πολυ περιορισμενος Ειχε εναν τεραστιο Rathalos, αλλα το budget ξεφευγε επικινδυνα, κοντα στα 400 εουρος (4000 κορωνες) Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από najinblue3 1
vrwmiaris Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Ρε σεις θέλω να παραγγείλω έναν hunter, το gamestop όμως δεν στέλνει Ελλάδα.από που τα πήρατε;
Bourdoulas Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Game.co.uk. O najinblue3 αφού πέρασε από το Σουηδικό Gamestop, ε τότε μένει εκεί.
Greygore Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 17 hours ago, vrwmiaris said: Ρε σεις θέλω να παραγγείλω έναν hunter, το gamestop όμως δεν στέλνει Ελλάδα.από που τα πήρατε; Είναι back in stock στο GAME.co.uk οπότε νομίζω προλαβαίνεις (η πρώτη παρτίδα είχε βγει εκτός stock απο το pre-order)
theoritikos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μεγάλος πειρασμός ο Hunter.. Τι ύψος έχει η φιγούρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα