Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, kiko33gr είπε

Να σε ρωτήσω - σε ποιό stock house εννοείς; Κοίταξα λίγο το site αλλά τα έχει σε κανονική τιμή.

Στου Ρέντη. Εγώ δεν κοιτάζω ποτέ το site, πάω στα τυφλά.

DSC_0424.JPG?dl=1

11 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε

Χαχα, ίσως να σε ξενερώσω λίγο, αλλά το έχω κάπου έναν μήνα τώρα, απλά νόμιζα πως το είχα ποστάρει.. :P

Καλά και την απλή έκδοση 8 ευρώ την είχα πάρει από τα μεταχειρισμένα στα Public, γιατί να ξενερώσω; ;P

Πάντως ποτέ δεν παίρνω κάτι στην κανονική του αξία, ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένω πολύ, θα το βρω φθηνά στο τέλος.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα το γραφειο με τα pc, ας προσθεσω μια φωτο απ τον χωρο (το σαλονι) το "ναο" μου δηλαδη :P που εχω τις κονσολες τη τηλεοραση, το ηχοσυστημα κτλ Θ ακολουθησει πληρης εικονα του χωρου και τις συλλογης κονσολων  μολις ερθει και στηθει το καινουριο συνθετο που περιμενω μες τη βδομαδα!!

downloadda1dc2f9_2femulated_2f0_2fPictures_2fImage_20Editor_2f20180310_213047.jpg

• Like 10
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Nistisimos είπε

Detolf είναι αυτό ε;

Επίσης τι έχεις βάλει σαν βάση για να στέκονται έτσι ωραία οι κονσόλες;

Ναι, σημερα το πηρα! Λιγο χαρτονι για βαση ωστε να εχουν μια μικρη κλιση. Το μονο κακο ειναι οτι δεν φτανει το φως κατω κατω. Θα βαλω καποια ασπρη κατω κατω ωστε να φαινεται καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τις κονσολες δεν τις χρησιμοποιεις? γιατι φανταζομαι θα ειναι λιγο θεμα αν θες να παιξεις να βγαζεις και να βαζεις παλι

Επεξ/σία από pollop
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, pollop είπε

τις κονσολες δεν τις χρησιμοποιεις? γιατι φανταζομαι θα ειναι λιγο θεμα αν θες να παιξεις να βγαζεις και να βαζεις παλι

Τις παλιες παρα πολυ σπανια. Εχω το ps4pro μονιμα πανω στη τηλεοραση που παιζω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, heavyrain είπε

Μετα το γραφειο με τα pc, ας προσθεσω μια φωτο απ τον χωρο (το σαλονι) το "ναο" μου δηλαδη :P που εχω τις κονσολες τη τηλεοραση, το ηχοσυστημα κτλ Θ ακολουθησει πληρης εικονα του χωρου και τις συλλογης κονσολων  μολις ερθει και στηθει το καινουριο συνθετο που περιμενω μες τη βδομαδα!!

downloadda1dc2f9_2femulated_2f0_2fPictures_2fImage_20Editor_2f20180310_213047.jpg

Καλημέρα φίλε. Την βιτρίνα την αγόρασες όπως είναι ή έβαλες έξτρα φωτισμό;

Δημοσ.
Στις 9/3/2018 στις 7:31 ΜΜ, xaerialtwistx είπε

Στου Ρέντη. Εγώ δεν κοιτάζω ποτέ το site, πάω στα τυφλά.

DSC_0424.JPG?dl=1

Καλά και την απλή έκδοση 8 ευρώ την είχα πάρει από τα μεταχειρισμένα στα Public, γιατί να ξενερώσω; ;P

Πάντως ποτέ δεν παίρνω κάτι στην κανονική του αξία, ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένω πολύ, θα το βρω φθηνά στο τέλος.

Να'σαι καλά φίλε μου! Το πήρα και εγώ (από άλλο Κωτσόλοβο), φοβερή τιμή! Είχε πλάκα που δίπλα είχε το απλό παιχνίδι στα 40.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα πρόβλημα, έκανα άλλη μια βόλτα σήμερα να δω τι καινούργιο παίζει και είδα πως δεν υπήρχε και τόσο ενδιαφέρον για την ενημέρωση μου οπότε το πήρα και μια 2η φορά να υπάρχει :P

1.JPG?dl=1

Επίσης βρήκα και το Attack On Titan: Wings Of Freedom (PS4) στα 10 ευρώ.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...