Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

37782900356_c52c7fea1c_h.jpgP71019-205617 by nc.m.n., on Flickr

Ψιλό άθλια φωτογραφία λόγω φωτισμού αλλά κάτι φαίνεται. 

Εχω μόνο μια Sony 50W808C όπου έχω πάνω τις κονσόλες και τον υπολογιστή. 

Κάποια στιγμή θέλω να πάρω και μια CRT από τις τελευταίες που είναι μικρότερες πίσω αλλά έχω ένα θέμα με το χώρο. 

Επίσης τα παλιότερα παιχνίδια τα παίζω σε emulators κυρίως οπότε μέχρι τώρα δεν μου έχει λείψει. 

Ίσως αργότερα πάρω και μια Ultra Wide για το PC. 

• Like 4
  • Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό ήρθε σήμερα από Ιαπωνία. :D
Είναι το first edition του Kingdom Hearts 2 Final Mix+ περιέχει το KH2 Final Mix και το Re: Chain of Memories καθώς και ένα περιοδικό/manga.

ei3ksgV.jpg

• Like 7
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχει σταματησει να παραγεται η συγκεκριμενη εδω και ποσο καιρο(εκδοση του 2015 γαρ),αρα μονο απο αγγελιες αν βρεις κατι ή απο ebay.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ευλογητός είπε

Ναι ξερω οτι εχει σταματησει προφανως.Εννοουσα αν υπαρχει καποιος που την εχει και την πουλαει.

Ναι ακομα και να την εχει και να την πουλαει θα την βαλει στο αναλογο μερος που μπαινουν ολες οι συλλεκτικες προς πωληση,δηλαδη στις αγγελιες του forum.

Δημοσ.

Μπορει να μην έχει στο μυαλο του να την πουλήσει και βλέποντας αυτο το σχόλιο να ενδιαφερθει οπως εχω κανει εγω σε καποιες συλλεκτικες που δεν τις ειχα σε αγγελία.

Δημοσ.

Σημερινή παραλαβή και από εμένα, το σπανιότερο παιχνιδάκι του PS Vita (x2) και άλλες 2 φορές για το PS4 (1000 και 1400 αντίτυπα παγκοσμίως αντίστοιχα).

DSC_0837.JPG?dl=1

• Like 4
Δημοσ.

Παράξενο που αναφέρεις το The Last Guardian γιατί πριν λίγο γύρισα σπίτι με αυτό :P

DSC_0419.JPG?dl=1

Έχω βέβαια και την απλή έκδοση αλλά στο stock house του Κωτσόβολου το είχε 20 ευρώ (και το Gravity Rush 2 στα 10 ευρώ, όποιος ενδιαφέρεται τρέχει αν έμεινε τίποτα)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Παράξενο που αναφέρεις το The Last Guardian γιατί πριν λίγο γύρισα σπίτι με αυτό :P

DSC_0419.JPG?dl=1

Έχω βέβαια και την απλή έκδοση αλλά στο stock house του Κωτσόβολου το είχε 20 ευρώ (και το Gravity Rush 2 στα 10 ευρώ, όποιος ενδιαφέρεται τρέχει αν έμεινε τίποτα)

Να σε ρωτήσω - σε ποιό stock house εννοείς; Κοίταξα λίγο το site αλλά τα έχει σε κανονική τιμή.

Επεξ/σία από kiko33gr
Δημοσ.

Χαχα, ίσως να σε ξενερώσω λίγο, αλλά το έχω κάπου έναν μήνα τώρα, απλά νόμιζα πως το είχα ποστάρει.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...