xaerialtwistx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα και το πακετάκι με τα πολλά παιχνίδια (τελικά ήταν 10 αλλά έχω και άλλο στο ταχυδρομείο ). Η αξία κάποιων έχει φτάσει τα 3 ψηφία λόγο σπανιότητας (Night Trap, Oceanhorn, Wonderboy, Shadow Warrior 2) 2
sintalkas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 να σε ρωτήσω xaerialtwistxπως καταλαβαίνεις ότι κάποια είναι πολύ σπάνια και τα τσιμπάς ,πως βρίσκεις πόσο πρέπει να δώσεις και να αγοράσεις το καθένα ,υπάρχουν τίποτα ειδικά sites & forums που βλέπεις. Παιδιά σύντομα θα σας βάλω και εγώ φωτογραφίες από μέρος της συλλογής μου.
NEKROMA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εδω ειμαι και εγω, κυρίως pc games και λιγο απο ολα απο κονσολες. Το σταθερό pc εφαγε πούλημα και εχει απομείνει η 6770, master system/mega drive ειναι τα παλιότερα μου απο το 90-92 6
xaerialtwistx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 να σε ρωτήσω xaerialtwistxπως καταλαβαίνεις ότι κάποια είναι πολύ σπάνια και τα τσιμπάς ,πως βρίσκεις πόσο πρέπει να δώσεις και να αγοράσεις το καθένα ,υπάρχουν τίποτα ειδικά sites & forums που βλέπεις. Παιδιά σύντομα θα σας βάλω και εγώ φωτογραφίες από μέρος της συλλογής μου. Πολλές εταιρείες βγάζουν παιχνίδια σε ελάχιστα αντίτυπα μιας και η νέα γενιά το έχει ρίξει στα ψηφιακά. Τα αντίτυπα συνήθως ανακοινώνονται στο site / Twitter / forum της εκάστοτε εταιρείας. Καταλαβαίνεις και την σπανιότητα από την κονσόλα στην οποία απευθύνεται σε συνάρτηση με την ιστορία του τίτλου αλλά και την ιδιαιτερότητα του. Πχ το Shovel Knight μεταχειρισμένο για το PS4 μπορεί να αξίζει ένα 10ρικο, για το PSVita που είναι πιο αδικημένη κονσόλα αξίζει ένα 60αρι. Αν είσαι παλιός gamer ή γνώστης του αντικειμένου, έβαζες το χέρι σου στην φωτιά για την αξία που θα αποκτήσει ένας τίτλος σαν το Wonderboy και το Night Trap, 2 τίτλοι που πάνε πίσω στις εποχές του Master System και Sega CD. (το "with password save" στο εξώφυλλο του Wonderboy μιλάει από μόνο του εξάλλου). Τις τιμές της καθορίζει ως ένα σημείο το eBay. Προσωπικά δεν πουλάω τίποτα σπάνιο αν δεν το έχω και 2η φορά τουλαχιστον, όλα αυτά πάνε στην συλλογή μου. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Έλαβα και το τελευταίο παιχνιδάκι από το ταχυδρομείο, επίσης μια σπάνια φυσική έκδοση. 2
sintalkas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πολλές εταιρείες βγάζουν παιχνίδια σε ελάχιστα αντίτυπα μιας και η νέα γενιά το έχει ρίξει στα ψηφιακά. Τα αντίτυπα συνήθως ανακοινώνονται στο site / Twitter / forum της εκάστοτε εταιρείας. Καταλαβαίνεις και την σπανιότητα από την κονσόλα στην οποία απευθύνεται σε συνάρτηση με την ιστορία του τίτλου αλλά και την ιδιαιτερότητα του. Πχ το Shovel Knight μεταχειρισμένο για το PS4 μπορεί να αξίζει ένα 10ρικο, για το PSVita που είναι πιο αδικημένη κονσόλα αξίζει ένα 60αρι. Αν είσαι παλιός gamer ή γνώστης του αντικειμένου, έβαζες το χέρι σου στην φωτιά για την αξία που θα αποκτήσει ένας τίτλος σαν το Wonderboy και το Night Trap, 2 τίτλοι που πάνε πίσω στις εποχές του Master System και Sega CD. (το "with password save" στο εξώφυλλο του Wonderboy μιλάει από μόνο του εξάλλου). Τις τιμές της καθορίζει ως ένα σημείο το eBay. Προσωπικά δεν πουλάω τίποτα σπάνιο αν δεν το έχω και 2η φορά τουλαχιστον, όλα αυτά πάνε στην συλλογή μου. ok να ρωτήσω όμως υπάρχει κανα site που να ασχολείται με παιχνίδια retro όπως nintendo 64,dreamcast ,psone ?θελω να δω αν κάποια παιχνίδια που έχω στην συλλογή μου είναι σπάνια και ακριβά.
Bourdoulas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μια γρήγορη λύση είναι το ebay. Βλέπεις σε τι τιμές πωλείται το κάθε παιχνίδι από τους υπόλοιπους.
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 ok να ρωτήσω όμως υπάρχει κανα site που να ασχολείται με παιχνίδια retro όπως nintendo 64,dreamcast ,psone ?θελω να δω αν κάποια παιχνίδια που έχω στην συλλογή μου είναι σπάνια και ακριβά. Όχι, μπορεις να βρεις λιστες με τα σπανιοτερα παιχνιδια αλλά δεν νομιζω να υπαρχει site που να κοστολογεί το κάθε παιχνίδι, θα πρέπει να κανεις χειροκινητη αναζητηση στο ebay για αυτά που έχεις. Ως επι το πλειστον, οι ακριβοτεροι τιτλοι καταληγουν να ειναι τα shoot em ups και τα puzzles και κατά κανόνα ουτε λόγος για AAA τίτλους εκτός και αν έχεις κάποιον σχετικά άγνωστο / υποτιμημένο.
Fulgore Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ανοίγω αυτό το topic για να ποστάρει ο καθένας τη δικιά του συλλογή Δεν ειναι θεμα που ανοιχτηκε για να διαφημιζουμε την συλλογη του καθε youtuber ή τελος παντων 3ου οπως λεει και το αρχικο post. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το Love, Peace & Happiness (18ο λεπτό) το έχω και εγώ. Ήταν δώρο με το ελληνικό περιοδικό Nintendo World κάπου στο 2000. Έχω και τα Nintendo World!! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα πρωτοτυπήσω λίγο και θα ανεβάσω το setup μου. Ή καλύτερα, τις τηλεοράσεις με τις οποίες αυτή την εποχή παίζω ή βλέπω ταινίες ή youtube (τηλεόραση δεν παρακολουθώ εδώ και κάνα χρόνο την "έκοψα"). Λοιπόν, ξεκινάω με την κύρια τηλεόραση στην οποία βλέπω blu ray, youtube, ταινίες από το USB και παίζω Χ360, PS3 και PS4. Είναι η 50", 1080p Plasma, LG 50pb5600 μοντέλο του 2014. Νομίζω ήταν η τελευταία σειρά Plasma της LG. Υπέρ-ευχαριστημένος από τα χρώματα, την απόκριση (lag) και την κατασκευή της (δεν τρίζει ούτε για αστείο από αυξομειώσεις θερμοκρασίας και έχει φουλ μεταλλική πλάτη). Ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν τέλεια από το USB, πολύ καλός ήχος (αν και έχω συνδέσει ηχεία). Τραγική η μία θύρα HDMI όμως. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνεχίζω με την Sharp Aquos LC 32P50E. Είναι 32 ιντσών , μοντέλο του 2005 και την έχω για ταινίες DVD, PS3, PS2, PSX και SNES ενίοτε (εν και έχω τις αγαπημένες μου crt για το τελευταίο). Έχει πολύ καλή εικόνα για τα χρόνια της και με έχει βολέψει αφάνταστα το γεγονός ότι ενώ έχει μία θύρα HDMI, η ανάλυση της είναι στα 960χ540 pixel. Είναι στο sweetspot για gaming σε 720 κονσόλες αλλά και σε SD κονσόλες. Συνεχίζω με τις crt που έχω αυτή την περίοδο. Τις αγόρασα και τις τρεις για τις παλαιότερες κονσόλες (psx, snes κλπ). Οι δύο από τις τρεις (Trinitron 21 ιντσών και η Panasonic 14 ιντσών) έχουν εξαιρετική εικόνα και η Sony φοβερό ήχο συν τοις άλλοις. Η Sony είναι του 2003-2004. Η Panasonic δεν ξέρω. Κάπου μπρος τα τέλη 90s εικάζω. Η Thomson (μοντέλο 1998) την πήρα γιατί πάντα ήθελα μια πολύ πολύ μικρή crt (είναι 10 ιντσών) και η συγκεκριμένη είναι και πολύ όμορφη. Δεν είναι όμως κάτι φοβερό από θέμα εικόνας. Γενικά έχω ένα θέμα με τις crt. Είχα και μεγαλύτερες (29άρες) αλλά τις χάρισα μέσω του ινσόμνια. Πιστεύω πως 21''-25'' είναι το ιδανικό. Παιδιά, ελπίζω να ανεβάσετε και εσείς το δικό σας setup γιατί γουστάρω τρελά να συζητάμε για τις τηλεοράσεις στις οποίες παίζουμε. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα