Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε σε καταλαβαίνω. (Και παύω, μην χαλάω το νήμα) Απλα κριμα κριμα που ενα βιομηχανικο προϊον καθοριζει την επιτυχια του με βαση την διαθεσιμοτητα του και οχι την ποιοτητα του.

Ναι αλλα την αξια την καθοριζουν οι συλλέκτες και οι indie gamers όχι οι 'απλοί' gamers γιατι οι 2οι δεν προκειται να νοιαστούν, βολευονται με τις κλασσικές σειρές και νέα ΑΑΑ ονόματα κάθε χρόνο.

Δεν καθορίζει την επιτυχία του με αυτό τον τρόπο, αφού απ αυτά που λέτε ως παιχνίδι απέτυχε  

Σπάνιο είπα ότι είναι, όχι επιτυχημενο.

Πολλοι επιτυχημενοι ψηφιακοι τιτλοι βγαινουν σε λιγοτερα απο 5000 αντιτυπα παγκοσμιως γιατι απευθυνονται σε συλλεκτες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την day one του WoFF την βρήκα και εγώ αλλά την θέλω για το ps4 και δεν την βρήκα σε κάποιο από τα μεγάλα μαγαζιά.

Μόνο την limited edition βρήκα αλλά δεν την έχουν βάλει σε έκπτωση. :(

Δημοσ.

Μάπα ειναι το παιχνίδι έτσι και αλλιώς.. Το πήρα μόνο και μόνο επειδή μαζεύω τα πάντα για το PS Vita.

Από ότι πήρα λόγο black friday μόνο το Wipeout με ενδιεφερε πραγματικά, που είναι ουσιαστικά και το παιχνίδι που με κάνει να αγοράζω κάθε νέα Playstation κονσόλα (μαζί και το PS Vita).

Εντω μεταξύ σήμερα μου ήρθε στα ΕΛΤΑ κάτι πολύ special αλλά δεν πρόλαβα να πάω να το παραλάβω (1 παιχνίδι). Περιμένω και δεύτερο δέμα που μόλις βγήκε από το τελωνείο και το περιμένω Τρίτη - Τετάρτη (12 παιχνίδια!!), θα ανεβάσω φωτογραφία προσεχώς (μιας και ανεφερα το PS Vita, έχει μπόλικα καλούδια μέσα για αυτό).

• Like 1
Δημοσ.

Εντω μεταξύ σήμερα μου ήρθε στα ΕΛΤΑ κάτι πολύ special αλλά δεν πρόλαβα να πάω να το παραλάβω (1 παιχνίδι). Περιμένω και δεύτερο δέμα που μόλις βγήκε από το τελωνείο και το περιμένω Τρίτη - Τετάρτη (12 παιχνίδια!!), θα ανεβάσω φωτογραφία προσεχώς (μιας και ανεφερα το PS Vita, έχει μπόλικα καλούδια μέσα για αυτό).

Έχει γίνει ένα μπάχαλο με αυτα που περιμένω.

Τα 12 παιχνίδια που περιμένω είναι... 1 (μου τα εστειλαν ξεχωριστά προφανώς λογο ογκου του ενός) και το άλλο που ήρθε πρώτο δεν πήγα να το παραλάβω ακόμα, αφήνω όμως μια φωτογραφία από αυτό που παρέλαβα και οι φίλοι των RPG (και του PS Vita) ζηλέψτε ελεύθερα :P

1.JPG?dl=1

Το κουτί εντω μεταξύ είναι τεράστιο.

• Like 2
Δημοσ.

Μπανάνα δε διαθέτει το κατάστημα.

Μπορώ όμως να το συγκρίνω με άλλα παιχνίδια του PS Vita.

1.JPG?dl=1

Σε ύψος είναι όσο 21 ξαπλωμένα PS Vita παιχνίδια.

2.JPG?dl=1

Και εδώ μια σύγκριση με ένα κανονικό Collectors Edition και παιχνίδι.

3.JPG?dl=1

Βρήκα και την γερμανική έκδοση του Tearaway... στα μεταχειρισμένα στα Public!

• Like 2
Δημοσ.

Το X2 μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια:
post-332201-0-47571100-1512216065_thumb.jpg

Εκτός απροόπτου και η τελευταία αγορά φέτος για το NSW.

* To κακό της συγκεκριμένης συλλεκτικής είναι πως δεν χωράει όρθια στα ράφια μου :(. Τα σπάει όμως από πλευρά περιεχομένου και πακέτου.

• Like 5
Δημοσ.

Στο πάτωμα τα έχεις τοποθετήσει; :P

Το θέμα του χώρου σηκώνει μεγάλη συζήτηση.

Εγώ τα βάζω προσωρινά σε ένα γραφείο (έχω 3 στο δωμάτιο μου, ένα για βιβλία, ένα για βιντεοπαιχνίδια και ένα κενό στο οποίο συνήθως διαβαζω) και μόλις γεμίσει των βιντεοπαιχνιδιών πάνε σε κούτα και από εκεί σε ντουλάπα, μέχρι να ξαναγεμίσει το γραφείο και να πάμε σε επόμενη κούτα. Δυστυχώς τα παιχνίδια τα αγοράζω με τέτοιο ρυθμό που πολλά μένουν σφραγισμένα (και είχα να αγγίξω 3 μήνες κονσόλα κάτι που δεν βοηθάει καθόλου, τώρα ξεκίνησα το God Eater 2).

Εννοείται πως τα Collectors δεν είναι για γραφείο όσο ωραία και αν φαίνονται και περιμένω να μου έρθει ένα (ονόματα δεν λέω, είναι στην 11αδα που περιμένω, θα ανεβάσω σε 2-3 εβδομάδες.)

Το Switch το σκέφτομαι σαν αντικαταστάτη του PS Vita αλλά με τέτοια τιμή δεν παίζει ακόμα. Και θέλω να δω και τι παίζει και από indie γιατί τα AAA πλέον τα βαριέμαι. Πάντως έχει τα πιο όμορφα κουτάκια από εποχής PSP, σε κάνουν να θες να τα αγοράζεις.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...