Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ φιγούρες εκτός από κάτι 90s Mortal Kombat και Sonic.

Τα Amiibo ειναι πορωση για συλλογη, το οτι εχω να αγορασω κονσολα της Nintendo απο το N64 δεν βοηθαει βεβαια.

Δεν έχεις όμως την Legless Peach :P

Ναι! Δυστυχώς είναι πώρωση που στοιχίζει! :)

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, η καλύτερη εφαρμογή για συλλέκτες βιντεοπαιχνιδιών.

Περιλαμβάνει και τα Amiibo.

ΥΓ) @georget35 Τώρα πρόσεξα ότι είπες για Xiaomi.. Και εγώ την φωτογραφία με τα 3 SNES Mini Classic με Xiaomi την τραβηξα, με διαφορά η χειρότερη φωτογραφία που έχω ανεβάσει :P Συνήθως τις τραβάω με μια compact 4 ετών και είναι κατά πολύ καλύτερη.

• Like 3
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, η καλύτερη εφαρμογή για συλλέκτες βιντεοπαιχνιδιών.

Περιλαμβάνει και τα Amiibo.

ΥΓ) @georget35 Τώρα πρόσεξα ότι είπες για Xiaomi.. Και εγώ την φωτογραφία με τα 3 SNES Mini Classic με Xiaomi την τραβηξα, με διαφορά η χειρότερη φωτογραφία που έχω ανεβάσει :P Συνήθως τις τραβάω με μια compact 4 ετών και είναι κατά πολύ καλύτερη.

Εμ δε, αλλο πραγμα η εξειδικευση, η σωστη συσκευη, κατι σαν την Τουλα που παντρευεται κανεις, καλη μεν, αλλα Svetlana η Oxana που μετραει με το μισαωρο δεν ειναι....

Δημοσ.

Ένα μικρό update.

Σε 2 εβδομαδες περιμένω δώδεκα (ναι, 12!) παιχνίδια από Αμερική, όλα limited, και θα κάνω και άλλο update.

1.JPG?dl=1

Γιατι εχεις Χ2 mortal combat και X2 gravity rush ?

Εκει κολλησα εγω :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πολλα διπλά, αν βρω κατι πολυ φθηνα και μου αρεσει μπορει να το παρω 2 φορές (ειδικα αν το βρω στα μεταχειρισμενα 'τσάμπα'). Συνηθως το ένα παει για ανταλλαγη ή μπορει να το παρω επειδη κάτι μου λεει πως μελλοντικα θα είναι συλλεκτική μια σφραγισμένη του έκδοση.

Τα 2 Matterfall και 3 Invizimals δεν τα είδες; :P

Το γραφείο είναι ο προσωρινος αποθηκευτικος μου χωρος. Μολις το γραφειο γεμισει, μπαινουν σε μια κουτα και πανε σε ντουλαπα. Όπως μπορει να μαντεψει καποιος με τον ρυθμο που postάρω νεες αγορές, το γραφειο έχει γεμισει μπολικες φορες.

Η μονη κονσολα της οποιας ολα τα παιχνιδια ειναι στο γραφειο και δεν λειπει κανενα σε κουτα ειναι του PS4 που ασχολουμαι μονο ενα χρονο (και ουσιαστικα το τελευταιο 2μηνο παιρνω παιχνιδια που δεν ανηκουν σε σπανιες εκδοσεις, πριν 2 μηνες ειχα 8 PS4 παιχνιδια (αυτα που ειναι κάτω - κάτω, όλα ultra rare)).

Για το PSVita λειπουν 17 τιτλοι σε κούτα, ενας εκ των οποιων ειναι και το Breach & Clear που θεωρειται ο πιο σπανιος και η τιμη του εχει παει στα 250 ευρώ (και ανεβαινει). Το παιχνίδι βέβαια τρελή μάπα και buggy.

Επίσης αυτά είναι σημερινά:

1.JPG?dl=1

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει χρειαστει να πληρώσω ποτέ τελωνειο, αφου αναρωτιεμαι αν οντως υπαρχει τετοιο πραγμα... Πλεον βεβαια αγοράζω μονο βιντεοπαιχνιδια από έξω αλλά μέχρι και πριν 3-4 χρονια που επαιρνα μπολικα gadget δεν μου έτυχε ποτέ τίποτα.

Παντως αυτά που περιμενω τωρα δεν περνανε 100% γιατι είναι προπληρωμένα στην τιμή των μεταφορικών (το ξεκαθαρίζει το site) η οποία τιμή και πάλι ήταν πολύ χαμηλή (έδωσα λιγότερο από 20 ευρώ μεταφορικά για 12 παιχνιδια, τα 3 σε ιδιαιτερα βαρια εκδοση αφου ειναι collectors edition)

• Like 1
Δημοσ.

Γίνομαι κουραστικός, το ξέρω...

Αλλά περνούσα από τα Public πριν το κλείσιμο και μια φωνή μου έλεγε να μπω μέσα.

2.JPG?dl=1

Πιο πολύ ενθουσιασμένος είμαι για το Bit.Trip που δεν ήξερα καν ότι υπήρχε στο 3DS.

Θα ανεβάσω από την επόμενη εβδομάδα πάλι για να μη βάζω συνέχεια updates.  :-D

Σκέφτομαι σύντομα να κάνω ένα δωμάτιο σαν αυτό για αλλαγή.

3.jpg?dl=1

• Like 1
Δημοσ.

Μία ερώτηση, περνάνε από τελωνείο ότι φέρνεις από Αμερική/εκτός ΕΕ; (περιμένω κάτι manga από Ιαπωνία :P )

Ναι πλεον πεφτει τελωνειο,γιαυτο και βλεπεις τα κινεζομαγαζα και στελνουν τα πραγματα μεσω τριγωνου ασιας,ευρωπης και μετα ελλαδας.

Και το newegg πχ στελνει πλεον Ελλαδα αλλα φυσικα με τελωνειο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι πλεον πεφτει τελωνειο,γιαυτο και βλεπεις τα κινεζομαγαζα και στελνουν τα πραγματα μεσω τριγωνου ασιας,ευρωπης και μετα ελλαδας.

Και το newegg πχ στελνει πλεον Ελλαδα αλλα φυσικα με τελωνειο.

Οταν τα δημοσιονομικα δεν λεν, τα τελωνια λεν....

Για το PSVita λειπουν 17 τιτλοι σε κούτα, ενας εκ των οποιων ειναι και το Breach & Clear που θεωρειται ο πιο σπανιος και η τιμη του εχει παει στα 250 ευρώ (και ανεβαινει). Το παιχνίδι βέβαια τρελή μάπα και buggy.

Για ενα σκουπιδι; ε ρε o tempora o mores.

Δημοσ.

Οταν τα δημοσιονομικα δεν λεν, τα τελωνια λεν....

Για ενα σκουπιδι; ε ρε o tempora o mores.

Η αξία ενός παιχνιδιού συνηθως καθοριζεται από την ευκολία που έχει στο να το εντοπίσεις και να το προσθέσεις στην συλλογή σου. Με 1,500 αντιτυπα παγκοσμιως, θα ελεγα πως είναι πολυ δύσκολο. :P

Δημοσ.

Η αξία ενός παιχνιδιού συνηθως καθοριζεται από την ευκολία που έχει στο να το εντοπίσεις και να το προσθέσεις στην συλλογή σου. Με 1,500 αντιτυπα παγκοσμιως, θα ελεγα πως είναι πολυ δύσκολο. :P

Βρε σε καταλαβαίνω. (Και παύω, μην χαλάω το νήμα) Απλα κριμα κριμα που ενα βιομηχανικο προϊον καθοριζει την επιτυχια του με βαση την διαθεσιμοτητα του και οχι την ποιοτητα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...