Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πχ αγοράσω έναν σπάνιο τίτλο από 2 φορές (πχ μια φυσική έκδοση ενός digital τίτλου που βγαινει σε λίγα αντίτυπα), θα σκάσω κοντά στα 45 ευρώ. Το ένα μετά το πουλάω 50 και παίρνω πίσω τα λεφτά μου τα οποία τα αποταμιεύω για επόμενο τίτλο που θα μου

Θα δώσεις 45 ευρώ και θα το πουλήσεις 50. Το κέρδος σου θα είναι 5 ευρώ.

Λαθος υπολογισμους εκανες Socratis_g, μια χαρα κερδος εχει ο xaerialtwistx

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως και να χει είναι κάτι που θέλει να ασχολείσαι αρκετά σε βάθος χρόνου.

Και αυτό που αναφέρθηκε είναι ότι όταν δουλεύεις και έχεις λίγο διαθέσιμο χρόνο για τα παιχνίδια αυτά καθαυτά που να βρεις χρόνο και όρεξη να ασχολείσαι και με αγοραπωλησίες μέσω αγγελιών και ebay,κάτι που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Δημοσ.

Καινούργιες παραλαβές!  :-D

1.jpg?dl=1

Τα Super Nintendo έγιναν τρία και περιμένω και 2 Αμερικάνικα. Θα προσπαθήσω να βρω και Ιαπωνικό αν και αυτό παίζει να με πονέσει, ένα φιλαράκι παίζει να με βοηθήσει βέβαια.

Από τα παιχνίδια τώρα, το Yesterday Origins από την περιγραφή στο κουτί μου θύμισε μια από τις αγαπημένες μου ταινίες και για αυτό το τσίμπησα. Δεν ασχολήθηκα ακόμα αλλά έχει αρκετά καλές κριτικές. Το God of War III το είχα πάρει από τα Public στα 15 ευρώ καινουργιο πριν πάνω από ένα χρόνο αλλά λίγο μετά το έκανα ανταλλαγή. Μετά είδε μια ξαφνικη αυξηση της τιμής στα 30 - 40 ευρώ από την οποια δεν λέει να ξεκολλήσει σε όλα τα μαγαζιά.. Τελικά το βρήκα μεταχειρισμένο στα 10 και το ξαναπήρα :D

Επίσης πήρα το πρώτο Limited παιχνίδι του Switch, το κλασσικό indie Retro City Rampage (3,000 αντίτυπα παγκοσμίως, εξαντλήθηκε σε 12 ώρες και η απλή και η συλλεκτικά έκδοση).

2.jpg?dl=1

RCR.jpg?dl=1

Το ειρωνικό είναι πως ενώ πρόκειται για παιχνίδι του NINTENDO Switch, το εξώφυλλο του παιχνιδιού είναι Reversible και από την άλλη μεριά θυμίζει τα εξώφυλλα των παιχνιδιών του Master System.  :-D

rcrdx_switch_reversible2_large.png?v=150

• Like 4
Δημοσ.

Ωραίο το Retro City.

Αν ήξερα ότι θα το βγάλουν θα προσπαθούσα να πάρω ένα κομμάτι από κάθε έκδοση.

Το είχα χάσει για το PS Vita.

Τελικά έκανα ανταλλαγή με ένα παιδί που το είχε πριν λίγους μήνες δίνοντας 2 σπάνια παιχνίδια (τα καλά του να έχεις διπλούς τίτλους).

Έχασα και την έκδοση του PS4 παρότι ήμουν παρών στο site όταν μπήκε online αλλά είπα "αν υπάρχει σε 2-3 μέρες θα το σκεφτώ". Τελικά δεν υπήρχε.  :-D Δε με πείραξε και ιδιαίτερα μιας και το PS4 δεν είναι στις προτεραιότητες μου.

• Like 1
Δημοσ.

My Game Room!!

Το δικο μου δωμάτιο είναι μπάχαλο, θυμιζει κάτι απο το γεφυρι της Άρτας.

Πρέπει να αγοράσω κάποια επιπλα, τα γραφεια δεν φαίνονται από τα βιβλια, οι ντουλαπες μου αντι για ρουχα εχουν κουτες με βιντεοπαιχνίδια και 90s περιοδικα.

Η φωτο εντω μεταξυ φαινεται καπως παραξενη, η αναλογια των αντικειμενων δηλαδη. Ολα μοιαζουν μικροσκοπικα :P

• Like 1
Δημοσ.

Το δικο μου δωμάτιο είναι μπάχαλο, θυμιζει κάτι απο το γεφυρι της Άρτας.

Πρέπει να αγοράσω κάποια επιπλα, τα γραφεια δεν φαίνονται από τα βιβλια, οι ντουλαπες μου αντι για ρουχα εχουν κουτες με βιντεοπαιχνίδια και 90s περιοδικα.

Η φωτο εντω μεταξυ φαινεται καπως παραξενη, η αναλογια των αντικειμενων δηλαδη. Ολα μοιαζουν μικροσκοπικα :P

Δυστυχώς η camera του Xiaomi δεν είναι και η καλύτερη. :)

post-460292-0-24426700-1507913174_thumb.jpg

post-460292-0-48815400-1507913198_thumb.jpg

post-460292-0-16743300-1507913227_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ φιγούρες εκτός από κάτι 90s Mortal Kombat και Sonic.

Τα Amiibo ειναι πορωση για συλλογη, το οτι εχω να αγορασω κονσολα της Nintendo απο το N64 δεν βοηθαει βεβαια.

Δεν έχεις όμως την Legless Peach :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...