Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι ο ενθουσιασμος του shopping therapy.. εχει συμβει σε ολους μας.. Μωρε ισχυει δεν αντιλεγω αλλα παραμενουν ασχετα με το θεμα,απλα το ανεφερα. Βεβαια η φωτο του Fallout τα σπαει
Galaxy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μωρε ισχυει δεν αντιλεγω αλλα παραμενουν ασχετα με το θεμα,απλα το ανεφερα. Βεβαια η φωτο του Fallout τα σπαει Λύσαξες βρε , τα έσβυσα και να το έχεις τύψεις στη συνείδησή σου , μέρες που είναι !!! :-D Ήρθε και το κουτάκι για ένα project που θα πάρει καιρό ..... 2
NickTG Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τα τελευταία για τη χρονιά: Τα ηχεία μπήκαν μέσα γιατί τα πήρα κυρίως για gaming και επειδή ήθελα να ακουμπήσω κάπου τα πράγματα. Οι φιγούρες πιάνονται ως gaming γιατί εμφανίζονται και σε παιχνίδια. 6
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Τα ηχεια δεν εχουν σχεση με το gaming προφανως αλλα απο την στιγμη που χρησιμοποιηθηκαν εξυπνα σαν βαση για τα υπολοιπα πραγματα ειναι μια χαρα.Οσο για τις φιγουρες,βλεπω Samus μεσα αρα τα σχολια ειναι λιγα!! Παντως η Complete edition του DarkSiders με εκανε και την εψαξα μιας και θυμομουν που την ειχαμε και στο σκρουτζ πιο παλια στα 20ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα αλλα δεν την ειχα ψαξει γιατι τα ειχα ηδη τα παιχνιδια.Ωραια mini καλουδια το κουτι της,αν και σιγουρα μου εκαναν εντυπωση τα 3cd για Soundtrack απο το DS2.... 1
NickTG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πέρα από την πλάκα τα ηχεία όντως για βάση τα έβαλα. Τα Darksiders τα είχα και εγώ. Το 2 μάλιστα το είχα ήδη 3 φορές αλλά την βρήκα στα 12€ οπότε δεν μπορούσα να την αφήσω. Γενικά όλα ήταν σε αρκετά καλές τιμές.
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Πέρα από την πλάκα τα ηχεία όντως για βάση τα έβαλα. Τα Darksiders τα είχα και εγώ. Το 2 μάλιστα το είχα ήδη 3 φορές αλλά την βρήκα στα 12€ οπότε δεν μπορούσα να την αφήσω. Γενικά όλα ήταν σε αρκετά καλές τιμές. Γιατι 3 φορες?
NickTG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί το αγόρασα 1 φορά κανονικά και μετά άλλες 2 μέσα σε πακέτα. Και άλλη μια τώρα 4 φορές.
isspro98 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 παντα μου αρεσει να μπαινω σε αυτο το topic...απο τα αγαπημενα μου! καλη χρονια σε ολους. 5
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ειναι ωραιο να χαζευεις καλουδια ισχυει! Σε βαζει βεβαια σε τρυπακι να θες ν'αγορασεις κι εσυ καινουργια πραγματακια.. Καλη χρονια και σε σενα! 1
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οταν έχει φτάσει 2017, και η πρώτη αγορά του έτους είναι για το PS3... Η εορταστική καρτούλα απο την ελληνική PS community (ναί, το ξέρω πως δεν είναι αγορά ). Και ένα update σε φιγούρες, steelbooks και PC games (sorry for crappy quality). 5
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Στάλθηκε σε όλα τα μέλη της ελληνικής PlayStation κοινότητας (επίσημο PS forum).
optimus_crime Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Στάλθηκε σε όλα τα μέλη της ελληνικής PlayStation κοινότητας (επίσημο PS forum). Μπράβο εξελίξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα