JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Yeap, ξεστόκαραν πολύ πράγμα μια μέρα. 3 ώρες κράτησε η προσφορά. Είχανε βγάλει ένα σκασμό συλλεκτικές στην τιμή των απλών εκδόσεων.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Yeap, ξεστόκαραν πολύ πράγμα μια μέρα. 3 ώρες κράτησε η προσφορά. Είχανε βγάλει ένα σκασμό συλλεκτικές στην τιμή των απλών εκδόσεων. Να φανταστώ για να το μαθεις έπρεπε να το πετύχεις ε;
NickTG Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Το είχαν βάλει και στο Facebook αλλά άργησα να το δω.
NickTG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ετοιμάζεται σιγά σιγά! Δεν είναι το μόνιμο αλλά προχωράει. 4
spartan29gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ετοιμάζεται σιγά σιγά! Δεν είναι το μόνιμο αλλά προχωράει. Πολυ ωραιο το setup σου φιλε μου.Αν στην πορεια αλλαξεις και το τραπεζακι σε κατι που να ειναι πιο μεγαλο και πιο ευρυχωρο,θα εισαι αρχοντας μετα.(Σου συνιστω να κοιταξεις προς ικεα μερια) 1
NickTG Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Η σκέψη είναι να μπει η τηλεόραση στον τοίχο και τα άλλα σε ράφια. Γενικά είναι σε αρχική φάση ακόμα. 1
GjokerR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) PC games Xbox PS3 PSP GameBoy ps2.1: μόλις ανακάλυψα οτι εκτός απ την silver και η crystal μα άφησε χρόνια (η μπαταρία τους τουλάχιστον) και λίγα διάφορα μιας και είναι της μόδας με το go και κάτι ποιο παλιό απ τα αλλα με τετρις/ "f1" ps: λείπουν μερικά pc games, το gameboy advance και 2-3 παιχνίδια του και οτι άλλο πιθανών δεν βρήκα ps2: τα παιχνίδια του xbox δεν τα εχω παίξει ολα γιατί πάνω απ τα μισά μου τα έδωσε ο ξάδερφος μου και πλέον κανένας απ τους 2 μας δεν έχει xbox Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2016 από GjokerR 3
NickTG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Είναι λίγο χτυπημενο το κουτί αλλά στα 12€ είπα να το πάρω. Το Rare Replay απαραίτητη συλλογή για μένα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Χρόνια πολλά Samus. Φοβερή φιγούρα (και πανάκριβη xD)
JohnVani18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτέλους τέλος το καλοκαίρι. Μερικές προσθήκες που έγιναν στην πορεία. Also σε ψηφιακή μορφή : rain + Killzone HD + inFamous: Festival of Blood (PS3), DOOM + Enslaved + Spec Ops The Line + The Walking Dead Michonne + BioShock 1/2 Remastered τα οποία ξεκλειδώθηκαν πριν λίγο (PC). Καθώς και Until Dawn, Enslaved Collector's για Χ360, Ryse Son of Rome για PC, NintendoLand και το γαλλικό Mass Effect 3 steelbook με την female Shepard. Δυστυχώς δεν έχω εύκαιρες εικόνες απο τα συγκεκριμένα.. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καθάριζα χθες τα παιχνίδια του vita και είπα να βγάλω μια φωτογραφία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα