Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε η Witcher3 συλλογή μου με Collector's, 3 steelbooks, 2 retail expansions, 2 shirts, key ring + pin badge.

Θα κοιτάξω να ανεβάσω και μια οικογενιακή όσο περιμένουμε για GOTY/Enhanced (και ελπίζω να περιλαμβάνει τον υφασμάτινο χάρτι που είχε μόνο η συλλεκτική του ΟΝΕ). :)

Να δώ πότε θα το ξεκινήσω επιτέλους.. Ελπίζω να βολέψει μετά την E3!

Επίσης προστέθηκαν τα Teslagrad και Homefront The Revolution στη ψηφιακή συλλογή του Steam.

Τέλος, με περιμένει ένα special επετειακό steelbook στο πατρικό μου (πήγε κάπου το μυαλό σας? ;) ), θα ανεβάσω φώτο το συντομότερο δυνατόν! :D

2e53z94.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις να φρεναρεις λιγο τις αγορες γιατι ηδη πρεπει να σου εχουν μαζευτει τοσα παιχνιδια που ουτε μεχρι το Δεκεμβρη παιζει να μην εχεις τελειωσει :P

Δημοσ.

Τον Δεκέμβρη του '17 (ίσως και '18) φαντάζομαι εννοείς, έτσι? :P

Ισχύει πάντως, τελευταία έχω κάποια θέματα και δεν έχω την ψυχολογία να ασχοληθώ με κάτι..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ήρθε αρκετά νωρίτερα από ότι έλεγε το Amazon!

13415590_983847865063002_886716255126882

Πάντως ήταν λίγο ακριβούτσικη για special edition. Σχεδόν η ίδια τιμή με την take your heart edition του persona 5.
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι όντως λίγο ακριβή αλλά πουλάει exclusivity! :P

Ναι, καλά δεν διαφωνω, μόνο και μόνο που έχει το revelation στο ίδιο cartridge, αξίζει να την πάρεις!

Αυτό που μου την χάλασε μόνο και όταν ανακοινώθηκε είναι η συσκευασία :/.

Από την άλλη μου αρέσει που είναι με την εικόνα με το nohr και με το hoshido.

Υ.Σ Για όποιον ενδιαφέρεται η συλλεκτική του persona 5 έχει ανέβει στο Άμαζον αμερικής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ευρωπαϊκό release date.

Δημοσ.

Ώρα να ξεκινήσω να μαζεύω τίτλους και για το One, μιας και στις αγγελίες άρχησαν να εμφανίζονται κονσόλες σε τιμές χώμα..!!

Όπως επίσης και τα αρχικά exclusives βρίσκονται σε τιμές >20€.

zji16g.jpg

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκα αυτά πριν μερικές μέρες.. Και αναμένω με αγωνία την αντίστοιχη Forza συλλογή! :D

rj2xab.jpg

Επίσης έβγαλα σωστή φώτο τη συλλεκτική του Halo 5 (δεν έχω χώρο για τη φιγούρα.... -_-).

2wqybcz.jpg

Και τέλος, αν και δεν είμαι fan του Pokemon TCG, μου άρεσε πολύ ο Ancient Mew που έδιναν στην προβολή της 2ης ταινίας.

1zvxs3b.jpg

k3pk4.jpg

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...