JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Και έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε η Witcher3 συλλογή μου με Collector's, 3 steelbooks, 2 retail expansions, 2 shirts, key ring + pin badge. Θα κοιτάξω να ανεβάσω και μια οικογενιακή όσο περιμένουμε για GOTY/Enhanced (και ελπίζω να περιλαμβάνει τον υφασμάτινο χάρτι που είχε μόνο η συλλεκτική του ΟΝΕ). Να δώ πότε θα το ξεκινήσω επιτέλους.. Ελπίζω να βολέψει μετά την E3! Επίσης προστέθηκαν τα Teslagrad και Homefront The Revolution στη ψηφιακή συλλογή του Steam. Τέλος, με περιμένει ένα special επετειακό steelbook στο πατρικό μου (πήγε κάπου το μυαλό σας? ), θα ανεβάσω φώτο το συντομότερο δυνατόν! 6
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις να φρεναρεις λιγο τις αγορες γιατι ηδη πρεπει να σου εχουν μαζευτει τοσα παιχνιδια που ουτε μεχρι το Δεκεμβρη παιζει να μην εχεις τελειωσει
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Τον Δεκέμβρη του '17 (ίσως και '18) φαντάζομαι εννοείς, έτσι? Ισχύει πάντως, τελευταία έχω κάποια θέματα και δεν έχω την ψυχολογία να ασχοληθώ με κάτι..
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Νέα καλούδια..!! Και απο την προσφορά/σκότωμα των public. Τώρα μένει να πάρω και ένα One.. 8
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ήρθε αρκετά νωρίτερα από ότι έλεγε το Amazon! Πάντως ήταν λίγο ακριβούτσικη για special edition. Σχεδόν η ίδια τιμή με την take your heart edition του persona 5.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Είναι όντως λίγο ακριβή αλλά πουλάει exclusivity! Ναι, καλά δεν διαφωνω, μόνο και μόνο που έχει το revelation στο ίδιο cartridge, αξίζει να την πάρεις!Αυτό που μου την χάλασε μόνο και όταν ανακοινώθηκε είναι η συσκευασία :/. Από την άλλη μου αρέσει που είναι με την εικόνα με το nohr και με το hoshido. Υ.Σ Για όποιον ενδιαφέρεται η συλλεκτική του persona 5 έχει ανέβει στο Άμαζον αμερικής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ευρωπαϊκό release date.
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ώρα να ξεκινήσω να μαζεύω τίτλους και για το One, μιας και στις αγγελίες άρχησαν να εμφανίζονται κονσόλες σε τιμές χώμα..!! Όπως επίσης και τα αρχικά exclusives βρίσκονται σε τιμές >20€. 4
NickTG Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το πήρα και εγώ από Public στα 15€. Για το Rare Replay πήγαινα αλλά και αυτό μια χαρά ήταν. 2
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Βρήκα αυτά πριν μερικές μέρες.. Και αναμένω με αγωνία την αντίστοιχη Forza συλλογή! Επίσης έβγαλα σωστή φώτο τη συλλεκτική του Halo 5 (δεν έχω χώρο για τη φιγούρα.... ). Και τέλος, αν και δεν είμαι fan του Pokemon TCG, μου άρεσε πολύ ο Ancient Mew που έδιναν στην προβολή της 2ης ταινίας. 6
George! Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Την Halo 5: Guardians Limited Collector's Edition πόσο την είχε το public;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα