dekulinkgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Το super mario 3d land απιστευτη παιχνιδαρα αλλα και το Kid icarus μολις συνηθησεις τον χειρισμο δεν θα σταματας να παιζεις.Απο τα ποιο υποτιμεμενα παιχνιδια.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ωωωω ρε φίλε......!!! Mewtwo απο έξω ετσι..? 1
NickTG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και τα 3 στην πρώτη φωτογραφία από Amazon.fr. Το Captain Toad μάλιστα στα 35€ ενώ έπαιξε και στα 30€ αλλά δεν το πρόλαβα. 2
chek2fire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Και η δικιά μου συλλογή μετά από σχεδόν κοντά στα 30 χρόνια gaming καριέρας . Ηταν περισσότερα ιδίως τα game για spectrum και amiga αλλά η δεν τα έχω βάλει στην φώτο η απλά τα έχω χάσει.Και το κλασικό μου παλιό spectrum το είχα χάσει και πήρα μετά από χρόνια την νεώτερη έκδοση με τα ποιο σκούρα κουμπιά. 15
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πολύ PC βλέπω και μ'αρέσει!! Να σε ρωτήσω, τα ράφια που έστησες στον τοίχο έχουνε βάσεις στις άκρες για να κρατιούνται? Ή έχουνε δικές τους απο κάτω? Θέλω να κάνω κάτι αντίστοιχο για τις φιγούρες και τα PC games. Έχω βάλει το παρακάτω στο μάτι απο ΙΚΕΑ. http://www.ikea.gr/kathistiko/apothikeusi-kathistikou/rafia-toihou/olokliromena-rafia-toihou/rafi-toixoy-30836/31967/
chek2fire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 είναι ενιαίο με ξύλο ενδιάμεσα που κουμπώνει πάνω σε βάσεις από τι θυμάμαι γιατί έχουν περάσει χρόνια που το έχω βάλει
Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πολύ PC βλέπω και μ'αρέσει!! Να σε ρωτήσω, τα ράφια που έστησες στον τοίχο έχουνε βάσεις στις άκρες για να κρατιούνται? Ή έχουνε δικές τους απο κάτω? Θέλω να κάνω κάτι αντίστοιχο για τις φιγούρες και τα PC games. Έχω βάλει το παρακάτω στο μάτι απο ΙΚΕΑ. http://www.ikea.gr/kathistiko/apothikeusi-kathistikou/rafia-toihou/olokliromena-rafia-toihou/rafi-toixoy-30836/31967/ Έχει βάση όσο το μήκος του ραφιού. Την βιώνεις στον τοίχο. Εχει δυο στηρίγματα τα οποία μπαίνουν μέσα στο ράφι. Είναι στιβαρό και αντέχει. 1
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Επιτέλους κατάφερα και βρήκα το 3ο steelbook που μου έλειπε απο το Witcher 3. Σχεδόν 8 μήνες το έψαχνα, επιτέλους μπήκε κι αυτό στη συλλογή! Και άλλο ένα πανέμορφο steelbook που με εντυπωσίασε απο τη πρώτη στιγμή, The Darkness II. Απο βδομάδα περιμένω άλλα καλούδια... 1
JohnVani18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) A wild packet from Germany appeared! Packet used unboxing collector's edition σε τιμές σκότωμα! It's super effective! Άργησαν να έρθουν, αλλά δεν πειράζει!! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από JohnVani18 7
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κοιταξε να δεις ομως αν ειναι και λες το τιμες σκοτωμα να λες και ποιες τιμες ειναι αυτες γιατι και εγω μπορει να γραψω πχ οτι πηρα την Collector του Overwatch σε τιμη σκοτωμα και να την πληρωσα ακριβοτερα απο τα μισα καταστηματα Καλοριζικες οι εν λογω παραγγελιες αν και περιμενα οτι θα ηταν για το Tomb raider 1
JohnVani18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 19€ το Castlevania, 34€ το Watch_Dogs. Μπα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα