Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Edit: Συγκεκριμένα σε αυτό το link, και απο οτι είδα είναι αποκλειστική διάθεση απο την Ubisoft, οπότε δεν παίζει να υπάρχει (at the moment) κάπου αλλού σε καλύτερη τιμή...

Προσωπικά αν ηταν να πάρω κάποια του AC, αυτή θα έπαιρνα. Είναι το πιο πλήρες πακέτο που έβγαλε.

Αλλά κουράζει πολύ αυτό που κάνει η Ubi.. Τρείς special/συλλεκτικές εκδόσεις? Και οι δύο με διαφορετική φιγούρα? Κάνει μπαμ το άρμεγμα.

• Like 1
  • Απαντ. 963
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς? :P Εγώ έπαθα πλάκα μόλις είδα Μ, μου φάνηκε εξωπραγματικό!

Και είναι ίσως το μοναδικό μπλουζάκι που έχω και είναι στα μέτρα μου. :P

Καλή φάση η μάσκα. ;)

υγ : PS4 το πήρες?

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχει περάσει πολύς καιρός από τις τελευταίες φωτογραφίες και οι προσθήκες είναι πολλες ιδικά σε ps3 και PC οπότε ξανά βάζω όλη τη συλλογή αντίστοιχα .

post-302721-0-50934300-1448911945_thumb.jpg

post-302721-0-11656000-1448912002_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο απο το έτερον ήμισυ, but it still counts! :D

24ypsw3.jpg

Και το Xenoblade Chronicles X (ψηφιακό, επίσης δωράκι). Αν πετύχω πουθενά σκέτο το steelbook, εννοείται θα τιμηθεί!

qppjj4.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Παιδες υπαρχει κανενας που να θελει να ξεφορτωθει τπτ σχετικα με ποκεμον απο poke park 2 wii  και ποκεμον shadow gale xD gamecube? πρεπει και εγω καποια στιγμη να πω οτι ολοκληρωσα την συλλογη μου :Ρ

Δημοσ.

Παιδες υπαρχει κανενας που να θελει να ξεφορτωθει τπτ σχετικα με ποκεμον απο poke park 2 wii  και ποκεμον shadow gale xD gamecube? πρεπει και εγω καποια στιγμη να πω οτι ολοκληρωσα την συλλογη μου :Ρ

Υπαρχουν οι αγγελιες ξερεις :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξερω φιλε :Ρ αλλα δεν επειδη δεν βρισκω αυτο που θελω ειπα μηπως κανω καμια ερωτηση που ειναι φρι μηπως και σταθω τυχερος, συγγνωμη αν προσβαλα το topic..

Επεξ/σία από poseidontan3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...