naruto14 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Απο ένα παλικάρι στις αγγελίες. Μια χαρά φίλε! Πολύ τούμπανο το μπλουζάκι!
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Όπως είχα πεί, με περιμένει δουλειά στο χωριό μου. Επιτέλους μετά απο αρκετές ώρες, εν μέρη όλα τελείωσαν. Χρειάζεται λίγο συμμάζεμα το δωμάτιο, αλλά άυριο τώρα πάλι.. Δεν έχω όρεξη να τακτοποιώ άλλο.. Το έπιπλο για τις κονσόλες (κατά κύριο λόγο υλικό απο Nintendo και Sony) Αδικώ ένα Master System II, αλλά δεν μου κολλάει με τα υπόλοιπα και δεν το έβαλα. Και κάποια άλλα πραγματάκια.. (ραφάκια με τα steelbook (δεν χώρεσαν ευτυχώς μόλις 2), PS stuff απο numskull (τα μπρελόκ τα είχα, το PS4 είναι νέα άφιξη), κάτι μπλουζάκια απο Greek PS community και τα περισσότερα handheld games μου σε μια θέση (υπάρχουν κι άλλα απο GameBoy αλλά δεν φαίνονται)) Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2015 από JohnVani18 4
Mr_Terror Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 το επιπλο απο που το αγορασες? Ψαχνω ενα ιδιο.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Απο Ikea, βιβλιοθήκη είναι και λέγεται Laiva, 20€ κάνει. 1
naruto14 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Που το βρήκες ρε θυρίο το μπλουζάκι Beyond? Ωραίο στήσιμο πάντως!
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Thx Διονύση! Απο το ελληνικό community του PlayStation.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Και μόλις είδα οτι δεν έβαλα το GameBoy Micro.... Είναι τόσο micro που δεν το θυμήθηκα.. edit : updated και τώρα φαίνεται και το GB micro επίσης έβαλα μια φώτο απο το συρτάρι που επιτέλους έχει χώρο για όλα τα handheld games Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2015 από JohnVani18
vrwmiaris Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ρε φίλος, Θέλω να σε ρωτήσω εδώ και καιρό τι δουλειά κάνεις; 1
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Όπως και οι περισσότεροι της ηλικίας μου, άνεργος. Απλά έκανα τη θητεία μου στην Κύπρο (όπου πληρώνεσαι) και απο την πρακτική μου οτι πήρα. Και έχω κάνει πολλές "θυσίες" για να πάρω αυτά που έχω. υγ : περιττό να αναφέρω πως υπάρχουν άτομα που έχουν πολύ μεγαλύτερη συλλογή απο τη δική μου 2
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Mε λίγο ψάξιμο τόσο εντός όσο εκτός χώρας, τα βρίσκεις σε ''βατές'' τιμές τα περισσότερα. Μην τρελαίνεστε, δεν ήμαστε όλοι εδώ πλούσιοι or sth. Όπως είπε και παραπάνω ο JohnVani, πολλές θυσίες και πολύ υπομονή(θα προσθέσω) για τους περισσότερους από εμάς είτε για να φτιάξουμε pc είτε για να αγοράσουμε κονσόλα & games, συλλογές κτλ. Εγώ προσωπικά πούλησα και πολλά πράγματα για να αγοράσω κάποια άλλα, και ας εργάζομαι συγχρόνως. Με τους μισθούς που παίρνουμε η αλήθεια είναι πως το χόμπι αυτό είναι πολυτέλεια, αλλά βρίσκουμε τους τρόπους μας πάντα. Όσο και να τα πετσοκόψουν όλα, εγώ θα βρίσκω τρόπο να κάνω αυτό που αγαπάω, και αυτό είναι τα games και ότι έχει σχέση με αυτά. 1
Socratis_g Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Όπως και οι περισσότεροι της ηλικίας μου, άνεργος. Απλά έκανα τη θητεία μου στην Κύπρο (όπου πληρώνεσαι) και απο την πρακτική μου οτι πήρα. Και έχω κάνει πολλές "θυσίες" για να πάρω αυτά που έχω. υγ : περιττό να αναφέρω πως υπάρχουν άτομα που έχουν πολύ μεγαλύτερη συλλογή απο τη δική μου πόσα σας δίνανε στην κύπρο? 2 χιλιάρικα το μήνα! λολ
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 275 το μήνα, και 365 σαν δεκανέας. Προφανώς και δεν τα πήρα όλα σε 9 μήνες θητείας, και πρφανώς δεν τα πήρα όλα full price. Το Splinter Cell Conviction για παράδειγμα κόστισε 10€ σφραγισμένο.
vrwmiaris Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 275 το μήνα, και 365 σαν δεκανέας. Προφανώς και δεν τα πήρα όλα σε 9 μήνες θητείας, και πρφανώς δεν τα πήρα όλα full price. Το Splinter Cell Conviction για παράδειγμα κόστισε 10€ σφραγισμένο. Θα ήθελες να με βοηθήσεις σε κάτι; για αγορά να με συμβουλέψει ς Θέλω
JohnVani18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν και η συγκεκριμένη πάει για δωράκι στην κοπέλα μου, είπα να την μοιραστώ και μαζί σας. Οταν ανοιχτεί θα ανεβάσω κι άλλη με όλα τα καλούδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα