naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ανοίγω αυτό το topic για να ποστάρει ο καθένας τη δικιά του συλλογή για να δούμε τι έχει ο καθένας αγοράσει και πόσο πολλοί αγοράζουμε σαν λαός μιας και η πειρατία στην χώρα μας παραείναι μεγάλη. Για να ξεκινήσουμε προσθέτω εγώ τον δικό μου χώρο gaming και κάποια πρόσφατα αποκτήματα μου (μην νομίζετε πως έχω και καμιά τεράστια συλλογή. έχουμε πει εξάλλου οι καιροί είναι δύσκολοι.) Περιμένω να δω και τις δικές σας! 4
kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πολυ ομορφες οι συλλογες σας παιδια. Παρακατω βαζω και εικονες απο την δικια μου συλλογη, συγχωρεστε με αν δεν ειναι σε τελεια ποιοτητα αλλα μολις τωρα τις εβγαλα. Υ.Γ.Η εικονα που θα ειναι το ps3 με τον ενιχυτη και την tv ειναι πιο παλια (θα το προσεξετε και απο τα games που πλεον τα εχω στο γραφειο μου). 2
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Κονσόλες απουσιάζουν SEGA Master System II, 2x SNES, N64 PS3 Games Wii Games X360 Games PC Games Steam (αγνοείστε τα Left 4 Dead 2 Beta και Marvel Heroes) PSVita Games Collector's Collectibles etc Τελευταίες προσθήκες Setup πριν φύγω φοιτητής Το τωρινό μου setup (πλέον με άλλα ηχεία/mouse/keyboard) Sorry for long post!! Επεξ/σία 15 Μαΐου 2013 από JohnVani18 9
kjtzemis Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Τα παντα τακτοποιημενα και καθαρα. Φοβερα ολα Γιαννη.Να τα χερεσε.
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ωραίος kjtzemis. Έχεις πράγμα και από ps και ps2 βλέπω Γιάννη εντάξει τα λόγια είναι περιττά. Καλλιτεχνικές φωτογραφίες και πολύ πολύ περιεχόμενο. να χαίρεσαι την συλλογή σου!
vag.patrick Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 γιαννη respect φιλε....αν και στο thread του consoles vs pc εισαι προς pc μερια.... τελικα δειχνεις οτι εισαι κονσολακιας...!!! ευγε για την συλλογη σου.!!
JohnVani18 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ παιδιά! Θα βάλω και του Steam μετά, τα ξέχασα.. @vagΞεκίνησα και μεγάλωσα με κονσόλες (το ανέφερα και στο σχετικό topic), αλλά προτιμώ τo PC σαν gaming πλατφόρμα, έχει άλλη χάρη.Αλλά σαν gamer, θέλω να παίζω τα πάντα χωρίς προκαταλήψεις. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2013 από JohnVani18
Bourdoulas Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πολύ ωραία thread! Ας βάλω και εγώ ένα μέρος της συλλογής μου. 6
naruto14 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πολύ ωραία thread! Ας βάλω και εγώ ένα μέρος της συλλογής μου. Ωραίος φίλε! έχεις από όλα βλέπω. Και πολύ όμορφα στημένα!
kjtzemis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πολύ ωραία thread! Ας βάλω και εγώ ένα μέρος της συλλογής μου. Μπραβο φιλε, πανεμορφα ολα. Βλεπω τα final fantasy δεν σαρεσουν καθολου ε?
Bourdoulas Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Δεν φαίνεται καθόλου ε; :-P Πάντως πλέον δεν μπορώ να μαζέψω αλλά παιχνίδια γιατί δεν υπάρχει χώρος να το βάλω δυστυχώς. 1
hollow_83 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Λοιπουν ακομα πολλα πραγματα που πρεπει να κατεβασω απο το παταρι (3DO, Jaguar, Neo Geo AES, διαφορα games), πρεπει να μπει ενας scanline generator μεταξυ τηλεορασης και παλιων κονσολων γιατι τα SNES και megadrive ειναι πλεον απαλευτα στην 50αρα. 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα