PoWeR3O7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλησπερα εχω το παραπανω κινητο τηλεφωνο απειρακτο και μου εμφανιζει το εξης πρόβλημα οταν παω να ανοιξω το ξυπνητηρι κ καποιες αλλες εφαρμογες... Μπορει κανεις να μμ πει τι συμβαινει;;; εχω συννημενη φωτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtaz Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 είχες ορίσει την ώρα την πρώτη φορά που το άνοιξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoWeR3O7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Αυτοματη απο το δικτυο ηταν η ώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultron Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 κανε restore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoWeR3O7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλημερα και παλι.. Εχω ιδη κανει ενα ριστορ και έστρωσε το μαραφέτι ομως αυτη τη δουλεια θα κανουμε;; δν ξερουμε πανω κατω τι παιζει ωστε ν μην ξαναγινει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoWeR3O7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει.. δεν έχω κάποιο task manager η συσκευή λειτουργεί άψογα αν εξαιρέσουμε την απρόσμενη διακοπή λειτουργίας ορισμένων εφαρμογών.. και το θέμα είναι ότι είναι μαμα-εφαρμογή δεν είναι απο google play... δεν γίνετε συνεχώς να κάνω restore και να χάνω τα πάντα όμως.. κάποιος που να έχει παρόμοιο πρόβλημα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ξαναβαλε την rom συμβαινουν αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα