Προς το περιεχόμενο

Galaxy SIII mini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε καν, παρα πολυ Smooth ειναι ειναι η καλυτερη επιλογη π μπορει να κανει σε android σμαρτphone, η επομενη επιλογη ειναι το s4 για μενα και το λεω πολυ σοβαρα. ουτε ζεστενεται φιλε μου, Οπως ξερουμε το Ui ειναι super smooth, Και οι λειτουργιες τ βολευουν πολυ, το κινητο σε νιωθει :)

φιλε μου το ειχα εγω, δεν κολλαει ασε τους αλλους να λενε, δε κολλαει ουτε ενα δευτερολεπτο, εγω μολις το εβαλα διπλα διπλα με Iphone 4 ενιωθα τυχερος π δεν ειχα το Iphone 4, Καταρχην οσο ειναι το Iphone ειναι η οθονη του s3 mini και δευτερον παει μπουνιες, το Dead Trigger Που σερνεται παντου, στο s3 mini ανοιγει μπουνιες!

Δηλαδή αξίζει και με το παραπάνω τα 215 η να κοιτάξω για άλλο σε αυτά τα λεφτά 

Δημοσ.

Αν δεν είσαι τόσο σίγουρος και δεν βιάζεσαι μάζεψε ακόμα λίγα χρήματα και πάρε το s3. Δώσε 100 ευρώ παραπάνω και πάρε εκείνο που τα σπάει...

Δημοσ.

Αν δεν είσαι τόσο σίγουρος και δεν βιάζεσαι μάζεψε ακόμα λίγα χρήματα και πάρε το s3. Δώσε 100 ευρώ παραπάνω και πάρε εκείνο που τα σπάει...

Τότε δώσε άλλα 100 ευρώ και πάρε το xperia z που είναι αδιάβροχο και δεν συγκρίνεται με το s3

Δημοσ.

Αν δεν είσαι τόσο σίγουρος και δεν βιάζεσαι μάζεψε ακόμα λίγα χρήματα και πάρε το s3. Δώσε 100 ευρώ παραπάνω και πάρε εκείνο που τα σπάει...Τ

Το S3 κάνει 350 ευρώ και δεν μπορώ να διαθέσω τόσα για αυτό ψάχνομαι γύρω στα 215 ευρώ. Ευχαριστώ για την απάντηση σου παντός 

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα που το είδα μου φάνηκε αρκετά καλό ειδικά για τα 215 ευρώ εχει καποιος να μου προτείνει κάποιο καλύτερο κινητό στα ιδια λεφτά

Δημοσ.

Τελικά κοιτώντας όλα τα android σε αυτήν την τι μη κατέληξα ανάμεσα σε 2 galaxy s3 mini η sony xperia p.Τι λέτε

Δημοσ.

Στα χαρτια μπορει το P να φαινεται καλυτερο, το θεμα ειναι πιο εχει την καλυτερη υλοποιηση του android ομως και κατα συνεπεια την πιο καλη εμπειρια χρησης. Αβυσσος η ψυχη του android

Δημοσ.

Πάντως εμένα με έχει βολέψει σε όλους τους τομείς το xperia p και το βασικό είναι ότι δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα  . 

Δημοσ.

Αν είναι να πάρεις το S3 Mini, πάρε το Xperia P ή το Galaxy S2 που έχει πέσει στα 250€ πλέον. Καλύτερες επιλογές και τα δύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...