pilitss Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Γεια σας θέλω να κάνω ένα update το iPhone μου γιατί κολλάει πολύ και έχει μερικά προβλήματα σε κάποιες εφαρμογές αν γίνετε πείτε μου πως θα το κάνω αυτό Έκδοση : 3.1.3 (7Ε18) Μοντέλο :ΜΑ712LL 8GB Το iPhone 2 ειναι αν δεν κανω λαθος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Γεια σας θέλω να κάνω ένα update το iPhone μου γιατί κολλάει πολύ και έχει μερικά προβλήματα σε κάποιες εφαρμογές αν γίνετε πείτε μου πως θα το κάνω αυτό Έκδοση : 3.1.3 (7Ε18) Μοντέλο :ΜΑ712LL 8GB Το iPhone 2 ειναι αν δεν κανω λαθος To iPhone στο οποίο αναφέρεσαι είναι το αρχικό iPhone (το iPhone 1) το οποίο κυκλοφόρησε το 2007. Δεν είναι δυνατή η αναβάθμισή του πέραν της έκδοσης 3.1.3 του λογισμικού - οπότε η απάντηση στο ερώτημά σου είναι "δεν γίνεται update".
iMarilina Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Γεια σας θέλω να κάνω ένα update το iPhone μου γιατί κολλάει πολύ και έχει μερικά προβλήματα σε κάποιες εφαρμογές αν γίνετε πείτε μου πως θα το κάνω αυτό Έκδοση : 3.1.3 (7Ε18) Μοντέλο :ΜΑ712LL 8GB Το iPhone 2 ειναι αν δεν κανω λαθος Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να λειτουργεί καλύτερα είναι να κατεβάσεις την whited00r, είναι μια μονταρισμένη έκδοση 3.1.3 η οποία είναι jailbroken και unlocked (αν χρειάζεσαι και ξεκλείδωμα κατεβάζεις την UNLOCKER αν όχι κατεβάζεις την απλή), και λειτουργει γρηγορότερα και έχει μέσα και χαρακτηριστικά από τα άλλα μεταγενέστερα iOS.
pilitss Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Γίνετε να μου δώσεις μια βοήθεια πως θα το κάνω αυτό? Γιατί πήγα να το κάνω από το itunes restore και έχω αυτό το πρόβλημα τώρα
iMarilina Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πηγαινε εδω http://www.whited00r.com/iPhone2G Κατέβασέ την , Και μετά ανοιξε το ιτουνς, κρατα πατημένο SHIFT και πάτα το Ρηστορ και στο παράθυρο που θα ανοιξει επελεξέ την. Για να βγει απο ρηκόβερυ πρεπει να το βαλεις dfu με ireb
DjVassel Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Κατεβασε το iReb, με τις οδηγιες του προγραμματος θα το βαλεις σε Pwned DFU mode, και μετα ανοιγεις itunes και περνας whitedoor με shift +restore Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα