Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

εχω κατεβασει ενα αρχειο mkv(3,90 GB) με πολλα audio και υποτιτλους.δν ηξερα μεχρι πριν λιγο καιρο οτι δν μπορω να το γραψω σε dvd.βρηκα ενα προγραμμα,το MediaConverter 7.5,με το οποιο η ποιοτητα στο ματι μου μου φενεται ιδια οταν μετατρεψω το mkv σε avi.παρ ολα αυτα η ταινια μου εχει ενσωματομενους υποτιτλους και ειναι προεπιλεγμενοι.ετσι ο υποτιτλος που ειναι προεπιλεγμενος με την μετατροπη απο mkv σε avi γινεται hardcoded και δεν μπορω να τον βγάλω απο το βιντεο avi.ετσι λοιπον προσπαθησα να κανω extract τους υποτιτλους με το mkvmerge αλλα και με το MKVExtractGUI2 δοκιμασα.τους εβγαλα τελικα αλλα οταν ανοιγω το αρχειο mkv στο  MediaConverter 7.5 για να το μετατρεψω σε avi μου βγαζει το μηνυμα  

''cannot be imported.cannot find the splitter'' κι ετσι δεν μπορει να γινει η δουλεια.γνωριζει κανεις τι παιζει?τωρα καποιες ερωτησεις: 1)υπαρχει περιπτωση να εχω ενα αρχειο avi με πολλα audio και υποτιτλους και να μπορω να τα γραψω σε dvd και να παιζει στο dvd player μου?υπαρχουν στην αγορα bluray writers για να μετατρεψω το mkv σε dvd ετσι ωστε να μην μπλεκω με μετατροπες και χασιμο ποιοτητας(αν και νομιζω οτι δν συμφερει μιας και τα bluray ειναι ακριβα και ο τροπος εγγραφης τους διαφορετικος)..γενικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ενα mkv αρχειο μπορω να χωρεσω τα GB του σε ενα dvd αλλα οχι την ποιοτητα και την αναλυση του.σωστα?γενικα στοχος μου ειναι να μετατρεψω πολλες ταινιες με audio σε ξενες γλωσσες και με υποτιτλους.ευχαριστω.

που το μετετρεψα σε avi αλλα χαθηκε η ποιοτητα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...