kuzko21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Χαιρετώ Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να στείλουμε από iPad wifi only iMessage η να κάνουμε κλήση FaceTime σε iPhone? Θεώρησα ότι απλά αρκούσε να βάλω τον αριθμό τηλεφώνου και να το στείλω αλλά δεν. Μετά δοκίμασα και με το μειλ αλλά πάλι δεν... Δοκίμασα και δημιούργησα και επαφή με τα παραπάνω στοιχεία αλλά πάλι τα ήπιαμε.... Ξέρεις κανείς τι παίζει η πως να το φτιάξω το ρημαδι?
SPANK Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Με το email του αλλου γίνεται η δουλειά αρκει βέββαια το mail που θα βάλεις να ειναι αυτο που χρησιμοποιει ο αλλος στην Apple
kuzko21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ναι αυτό το δοκίμασα αλλά πάλι δεν πιάνει.... Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση....:s
iMarilina Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Χαιρετώ Γνωρίζει κανείς πως γίνεται να στείλουμε από iPad wifi only iMessage η να κάνουμε κλήση FaceTime σε iPhone? Θεώρησα ότι απλά αρκούσε να βάλω τον αριθμό τηλεφώνου και να το στείλω αλλά δεν. Μετά δοκίμασα και με το μειλ αλλά πάλι δεν... Δοκίμασα και δημιούργησα και επαφή με τα παραπάνω στοιχεία αλλά πάλι τα ήπιαμε.... Ξέρεις κανείς τι παίζει η πως να το φτιάξω το ρημαδι? Βαλε και +30 μπροστά. (Και χαζομάρα βέβαια αλλά είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ έτσι? Τα facetime/imessage τα έχεις ενεργοποιημένα? Εχεις κάνει login με το Apple ID/username σου στις ρυθμίσεις?_
kuzko21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τελικά λυθηκε , οι δυο συσκευές ήταν στο ίδιο wifi συνδεδεμένες και δεν άφηνε...παρολαυτα μόλις βγήκε το iPhone και πήρε ιντερνετν απο αλλού πήγαν κατευθείαν όλα...δε ξέρω γιατί και πως αλλά αυτό εντόπισα... Ευχαριστώ για την βοήθεια όπως και να χει.
nikoskon Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τελικά λυθηκε , οι δυο συσκευές ήταν στο ίδιο wifi συνδεδεμένες και δεν άφηνε...παρολαυτα μόλις βγήκε το iPhone και πήρε ιντερνετν απο αλλού πήγαν κατευθείαν όλα...δε ξέρω γιατί και πως αλλά αυτό εντόπισα... Ευχαριστώ για την βοήθεια όπως και να χει. Δεν νομίζω αυτό να ήταν το πρόβλημα.
iMarilina Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τελικά λυθηκε , οι δυο συσκευές ήταν στο ίδιο wifi συνδεδεμένες και δεν άφηνε...παρολαυτα μόλις βγήκε το iPhone και πήρε ιντερνετν απο αλλού πήγαν κατευθείαν όλα...δε ξέρω γιατί και πως αλλά αυτό εντόπισα...<br><br> Ευχαριστώ για την βοήθεια όπως και να χει. Δεν παιζει κανένα ρολο αυτό. Και το δικό μου αειφον και του συζύγου και το ιπαντ ειναι στο ίδιο δίκτυο και μια χαρά στέλνουμε μεταξύ μας και κάνουμε και φέις τάιμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα