Anubis13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με ενα laptop turbo-x οταν μπει σε sleep mode και ενω αν πατησω καποιο κουμπι κανει οτι πρεπε(πχ αν ειμαι σε notepad το κουμπι θα γραψει το γραμμα)ι η οθονη δεν αντιδρα παραμενει μαυρη. Τι μπορει να φταιει? Ειναι καποιο hardware θεμα? Ιδεες? http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/p/19469871/20200085.aspx Δεν ειναι dell το λαπτοπ αλλα πχ εγω το "WAKE_FROM_S3" δεν υπαρχει. Γενικοτερα στα powercfg δεν βλεπω πουθενα τα mouse & keyboard Επεξ/σία 13 Μαΐου 2013 από Anubis13
Antf Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Καλημερα...αδερφε εχω το ιδιο προβλημα.. βρηκες λυση..? Το εβαλα sleep..κ μετα δεν φωτιζει η οθονη..λειτουργει κανονικα και με φακο βλεπω μεσα στην οθονη...επισης το led sleep ειναι αναμενο...please help
vampirakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αν είσαι σε sleep mode και πατήσεις ένα κουμπί-γράμμα τότε κανονικά θα επανέλθει το λάπτοπ σε normal mode και δεν θα γράψει τπτ πχ στο notepad. αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν μπαίνει σε sleep mode, απλά σβήνει ο φωτισμός της οθόνης...
johnyboy Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 τι win έχει?παίζει να υπάρχει καμιά ασυμβατότητα με κανένα driver, μου έτυχε μια φορά σε λενοβο με win 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα