Προς το περιεχόμενο

overclocking παραξενη κατασταση

Hawk7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στο forum.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,σχετικα με τον τιτλο του θεματος.Προσφατα αλλαξα κουτι στον υπολογιστη,χωρις να αλλαξω οτιδηποτε αλλο.Τωρα το ερωτημα μου ειναι το εξης.Καθε φορα που τρεχω τον υπολογιστη,αυτος υπερχρονιζεται απο μονος του,διχως εγω να αλλαξω τιποτε.Παραξενο,η' μου διαφευγει κατι?

Υπερχρονιζεται στα 4,4 Ghz,ενω εγω καθε φορα θετω τις εργοστασιακες ρυθμισεις στο bios.Κανω f10 και save,αλλα παλι στην επανεκκινηση,αυτος αλλαζει.Εχω το τελευταιο bios,και κανενα προγραμμα εγκατεστημενο για Overclocking.Η μητρικη ειναι της Asus.Λετε να μην κανει save,και απλα τρεχει τις ιδιες ρυθμισεις συνεχως?Ειχα ποτε κανεις παρομοιο προβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.ο επεξεργαστης σου ειναι ο fx8350?

2.η μητρικη σου?

αν ναι ειναι το turbo  του επεξεργαστη σου  που απο το bios ειναι ενεργοποιημενο by default

Oχι,ο επεξεργαστης ειναι i7 σειρας κ,και η μητρικη P8P67.Μπορεις λιγο να μου επεξηγησεις,τι προτεινεις να κανω?πρωτη φορα το παθαινω,και με εχει τρελανει λιγακι.

Αν αυτο φιλε συνεβηκε απο τοτε που αλλαξες κουτι........ θελω και εγω ενα τετοιο κουτακι.

χαχα,καλο φιλε.Θα προτιμουσα ομως να το κανω οποτε θελω εγω το over,διοτι εαν του κατεβει και ανεβασει κι αλλο τα volts,η' τον χρονισμο,μετα θα κλαιω την cpu.

Eφυγε για RMA.Δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα.Μπαταρια κανουρια,ολα στο τραπεζι,τιποτε συνδεδεμενο κλπ.Μαλλον θα εφαγε φλασια το chip του bios.Eυτυχως ηταν στην εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...