Hopi Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Στο dropbox ακόμα μόνο 2gb? Δεν το βλέπω καλά... Έλα ντε. Αυτοί οι γελοίοι τύποι δεν πάνε πουθενά με αυτή τη χωρητικότητα... 1
keepgoing Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Λογική η ενοποίηση. Γιατί να σου βάζει όρια στο πως θα χρησιμοποιήσεις το χώρο που σου δίνει; Δεν είμαι οπαδός του cloud αλλά για όσους το προτιμούν είναι καλά νεα.
kxs14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 και εγλω 50 στο MEGA, και/?? Σημασία έχει να μην τα χρησιμοποιείς άσκοπα.. Προσωπικά και με τα 2 του dropbox μια χαρά την κάνω την δουλειά μου μιας και το χρησιμοποιώ για να ανεβάζω σημειώσεις και κανένα βιβλίο ώστε να έχω πρόσβαση από το tablet οπου και να ταξιδεψω... Το cloud δεν έιναι για να ανεβάσεις όλη την σειρά με τα transformers αλλά ούτε και υλικό όπως τσόντες κλπ κλπ, αλλά για να έχεις πρόσβαση σε έγγραφα και υλικό που δεν μπορείς να κουβαλάς μαζί σου όλη την ώρα ή σε ταξίδια.. Μέχρι να αποκτήσω tablet μου ήταν αχρείααστο, αλλά πλέον έιναι must have! Αν και νομίζω ότι μποστά σε όλα τα υπόλοιπα το MEGA είναι λίγο καλύτερο. Όσο για το google θα ενσωματωθει αυτόματα στους λογαριασμούς μας οπότε θα έιναι ένα ευχάριστο πρόσθετο χαρακτηρηστικό.. 2
clepto Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Και το photoshop κλπ στο cloud πήγανε, και σιγά μην τα ξαναβρεί κανένας τσάμπα. Καληνύχτα. γιατί να ξαναβρεί κάποιος τζάμπα; άμα θέλει τα χρησιμοποιήσει να τα αγοράσει και άμα δεν θέλει να τα αγοράσει γιατί δεν έχει λεφτά ή είναι τσιγκούνης και προτιμάει τα πάντα από torrent ας χρησιμοποιήσει αντίστοιχες εφαρμογές που είναι δωρεάν (gimp)
dewn735 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Και το photoshop κλπ στο cloud πήγανε, και σιγά μην τα ξαναβρεί κανένας τσάμπα. Αλλά δεν πειράζει, το cloud μαμάτο, ε; Έτσι. Ό,τι σας σερβίρουν, αμάσητο και ασάλιοτο. Κλασσικός γαμιστερός νεοέλληνας που έχει για μαγκιά το ότι χρησιμοποιεί τα προγράμματα του θείου και δε τα σκάει σαν όλους τους μαλάκες. Εσύ κάτσε και γκρίνιαζε γιατί δε σε αφήνουνε ήσυχο στις τεχνολογίες του '90 που τις κατέχεις χαλαρά, οι υπόλοιποι μαθαίνουμε να εκμεταλεύομαστε τις εξελίξεις 5
apomat1982 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Νομίζω ότι έχουν παρεξηγηθεί λίγο αυτές οι υπηρεσίες. Για παράδειγμα: Αυτή την περίοδο κάνω τη διπλωματική μου και μπορεί να δουλεύω από 3 διαφορετικούς υπολογιστές. δεν μπορώ να κουβαλάω πάντα μαζί μου ένα flash drive γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που χάνονται, κλέβονται, χτυπάνε. Οπότε εγκαθιστώ στους 3 υπολογιστές το Google Drive και ότι αλλαγές κάνω ανεβαίνουν αυτόματα. Και αν τύχει να δουλεψω σε τέταρτο υπολογιστή, μπαίνω στο cloud και δουλεύω online. Για αυτούς που θέλουν να αποθηκεύουν τσόντες, ταινίες κτλ. δόξα το Θεό μπορείς να βρείς πλέον τα πάντα, παντού. Βέβαια η πιο χρήσιμη λειτουργία που μπορώ να βρω σε αυτές τις υπηρεσίες είναι η online αποθήκευση των χιλιάδων φωτογραφιών που έχω τραβήξει, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χτυπήσει κάποιος δίσκος. Και για το φίλο μας που μας επιτίθεται και μας αποκαλεί πρόβατα: Να φοβάται αυτός που έχει να κρύψει κάτι. Και αν έχει να κρύψει κάτι μπορεί να το κρύψει και αλλιώς. Και να μην το φωνάζει τόσο που έχει να κρύψει κάτι. 2
SPARTIAN Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εγω ακόμη 5 GB βλέπω, ξέρει κανείς γιατί Αν διαβάσεις προσεκτικά λέει τις επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι διαθέσιμες οι τροποποιήσεις για όλους....... 1
lexmark Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Και για το φίλο μας που μας επιτίθεται και μας αποκαλεί πρόβατα: Να φοβάται αυτός που έχει να κρύψει κάτι. Και αν έχει να κρύψει κάτι μπορεί να το κρύψει και αλλιώς. Και να μην το φωνάζει τόσο που έχει να κρύψει κάτι. Ε, καλά! Μην νομίζεις ότι και αυτός έχει κάτι να κρύψει από τους περισσότερους. Απλά είναι ο κλασικός ημιμαθής ................. (συμπληρώστε χαρακτηρισμό) που τα λέει όπως τα ξέρει: μισά. 1
takjar Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το dropbox πως το ανέβασες τζάμπα 34 γίγα; 18 δεν δίνει free χώρο; Τόσο έχω εγώ δηλαδή και δεν ανεβαίνει παραπάνω προσκαλώντας άλλα άτομα Το dropbox έχει δώσει κατά καιρούς ευκαιρίες να ανεβάσουμε έστω και για λίγο (όριο 1-2 χρόνια) την χωρητικότητα μας. Αφού κάνεις το getting started και τις social αποστολές παίρνεις κάποια τυπικά mb (λιγότερα από 2gb σύνολο). Έπειτα μπορείς να κάνεις invite φίλους σου με 250mb ανα επιτυχημένο referral (500mb για φοιτητές) με όριο τα 8gb (16gb για φοιτητές παλιότερα, 18gb ήταν χτες που κοίταξα). Από κει και πέρα είναι τα promotions που σου έλεγα Εάν είχες κάποια συγκεκριμένη HTC συσκευή σου έδινε μερικά gb extra αλλά με χακάκι μπορούσε ο οποιοσδήποτε να το κάνει. (έχει λήξη) Έπειτα εάν ήσουν φοιτητής είχε βγάλει το Space Race όπου όσα περισσότερα email του πανεπιστημίου σου είχαν κάνει εγγραφές τόσο ανέβαινε στα leaderboard το πανεπιστήμιο σου και κατηγοριοποιόταν σε κάποιες αυξήσεις Gb (15gb όσον αφορά το πολυτεχνείο αθηνών). Και κάνει στο άσχετο μία στο τόσο έναν αγώνα puzzle-game όπου προχωράς λύνοντας γρίφους και ανάλογα σε τι σειρά θα τερματίσεις παίρνεις τα αντίστοιχα gb (2gb π.χ εγώ) Όπου έχω φτάσει στα 39.9Gb τώρα 59% used αλλά βέβαια έχω στο Box.net 50Gb (μόνιμα) στο SugarSync 42Gb (μόνιμα) στο SkyDrive 25Gb (μόνιμα) οπότε μεταξύ μας το dropbox το χρησιμοποιώ μόνο και μόνο επειδή το χρησιμοποιούν όλοι, αλλιώς θα χρησιμοποιούσα το sugarsync, που έχει όριο referrals τα 100Gb όχι τα 8Gb για απλούς χρήστες και με 500Mb το referral. 1
Nick789 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μη ξεχνάμε και τo skydrive που δίνει 7gb. Καληνύχτα κι έφεξε... Να κοιτάξεις λίγο τους τρόπους σου κι άσε τα σύννεφα. Δεν είναι η πρώτη απάντησή που τα χώνεις σε όλους και για όλα. Ασε το κήρυγμα, τα καντήλια και τους εξάψαλμους για τον Κυριακάτικο εκκλησιασμό.. :/ Όχι. Προς όλους: Νομίζετε ότι οι εταιρίες σας δίνουν τσάμπα τόσο χώρο απο την καλή τους την καρδιά, ε; Καληνύχτα και καλή τύχη. Όπως η Google π.χ. Σας δίνει τσάμπα, χάρτες, youtube, google translate, android, chrome os, gmail κλπ Α, ναι. ξέχασα ότι είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα που σαν ιερό στόχο έχει την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Όχι ότι έχει κέρδος πουλώντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε διαφημιστές ώστε να φτιάξουν το προφιλ του καταναλωτικού κοινού. Όχι ότι διαβάζει τα e-mail στο gmail για να σας κάνει στοχευμένες διαφημίσεις. Στο youtube έβαλε διαφημίσεις κλπ. Και το cloud σας το προσφέρουν τσάμπα... γιατί...;;; Τροφή για σκέψη... Ελπίζω η μόδα του cloud να περάσει σύντομα... Υ.Γ.: Και τα nexus γιατί είναι τόσο φτηνά: 1) Δεν πληρώνει π.χ. η ASUS προγραμματιστές για τις αναβαθμίσεις και τη δημιουργία έκδοσης android. Που σημαίνει ότι το android πάει δωρεάν στους κατασκευαστές, ΟΧΙ σε εσάς. Ανοιχτό λογισμικό, δε σημαίνει και δωρεάν λογισμικό. Γιατί πολλοί τα μπερδεύουν. 2) Θα επωφεληθεί επειδή τα nexus δεν έχουν microsd θύρες (+ ότι μειώνεται και το κόστος που δε βάζουν) από το γεγονός ότι θα το ανεβάσετε στο cloud. Και σαν δικαιολογία για τη ΜΗ ύπαρξη microsd θύρας, τι δικαιολογία είπε; Ότι ο κόσμος μπερδεύεται που πάνε τα αρχεία όταν τα κατεβάζει. Ο ίδιος κόσμος που τόσα χρόνια είχε pc με 100000 φακέλους, που τώρα κάνει root, βάζει άλλη rom, μπερδεύεται που θα κατέβει το αρχείο. Και να πεις ότι υπάρχει και search για να βρεθεί, μπαααα. Αλλά είπαμε, cloud ftw!!!
Nick789 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Κλασσικός γαμιστερός νεοέλληνας που έχει για μαγκιά το ότι χρησιμοποιεί τα προγράμματα του θείου και δε τα σκάει σαν όλους τους μαλάκες. Εσύ κάτσε και γκρίνιαζε γιατί δε σε αφήνουνε ήσυχο στις τεχνολογίες του '90 που τις κατέχεις χαλαρά, οι υπόλοιποι μαθαίνουμε να εκμεταλεύομαστε τις εξελίξεις Ναι, τις κατέχω. Εσύ φαίνεται ότι δεν κατέχεις, ούτε τις τότε, ούτε τις σημερινές, για αυτό και τρως αμάσητο ότι σου σερβίρουν. Ναι, τόσοι χρήστες των windows (δηλαδή ΟΛΟΙ) που δε δίνουν 200 ευρώ + για μια άδεια, ΔΕΝ είναι μαλάκες. Και το ίδιο ισχύει και για το Office. Και επίσης μαλάκες ΔΕΝ είναι ούτε στη Microsoft που τα αφήνουν να σπάνε για να τα βάζουν όλοι και να έχει κι αυτή κέρδος. Εγώ με τα σπασμένα προγράμματα, ούτε να κλείνει καμιά εταιρία είδα + ότι έγιναν πιο προσιτά στον κόσμο και πιο πολύς κόσμος έκανε πιο εύκολα τη δουλειά του. Οπότε, ή Α) είναι μαλάκες αυτοί που είπες, ή Β)αυτοί που προσαρμόζονται όχι ανάλογα με τις εξελίξεις, αλλά ανάλογα με τα βίτσια της κάθε εταιρίας και δεν είναι πρόβατα.
Nick789 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Νομίζω ότι έχουν παρεξηγηθεί λίγο αυτές οι υπηρεσίες. Για αυτούς που θέλουν να αποθηκεύουν τσόντες, ταινίες κτλ. δόξα το Θεό μπορείς να βρείς πλέον τα πάντα, παντού. Βέβαια η πιο χρήσιμη λειτουργία που μπορώ να βρω σε αυτές τις υπηρεσίες είναι η online αποθήκευση των χιλιάδων φωτογραφιών που έχω τραβήξει, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να χτυπήσει κάποιος δίσκος. Και για το φίλο μας που μας επιτίθεται και μας αποκαλεί πρόβατα: Να φοβάται αυτός που έχει να κρύψει κάτι. Και αν έχει να κρύψει κάτι μπορεί να το κρύψει και αλλιώς. Και να μην το φωνάζει τόσο που έχει να κρύψει κάτι. Πως φαίνεται από χιλιόμετρα ποιος είναι ο ημιμαθής. Εμπιστεύσου τις ίδιες εταιρίες που έτρεξαν με 1000 να ψηφίσουν το CISPA για να πάει περίπατο η internetική σου ελευθερία. Πολύ έξυπνο. Σου σερβίρουν το cloud χωρίς κανένα κέρδος (?) από την καλή τους την καρδιά. Επειδή τις πήρε ο πόνος, πώς θα δουλεύεις εσύ στους 13 υπολογιστές σου. Έτσι, πάμε γερά ρε. CLOUD!!!
lexmark Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Προς όλους: Νομίζετε ότι οι εταιρίες σας δίνουν τσάμπα τόσο χώρο απο την καλή τους την καρδιά, ε; Καληνύχτα και καλή τύχη. Όχι, δεν το νομίζουμε. Όπως η Google π.χ. Σας δίνει τσάμπα, χάρτες, youtube, google translate, android, chrome os, gmail κλπ Α, ναι. ξέχασα ότι είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα που σαν ιερό στόχο έχει την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Όχι ότι έχει κέρδος πουλώντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε διαφημιστές ώστε να φτιάξουν το προφιλ του καταναλωτικού κοινού. Όχι ότι διαβάζει τα e-mail στο gmail για να σας κάνει στοχευμένες διαφημίσεις. Στο youtube έβαλε διαφημίσεις κλπ. Και το cloud σας το προσφέρουν τσάμπα... γιατί...;;; Τροφή για σκέψη... Ελπίζω η μόδα του cloud να περάσει σύντομα... Και που είναι το κακό των διαφημίσεων; Εμείς δεν έχουμε κριτική για να ξέρουμε πότε πρέπει να αγοράσουμε κάτι και πότε όχι; Το κύρηγμά σου λοιπόν στα βόδια που έτσι κι αλλιώς αγοράζουν ανεξέλεγκτα (υπάρχει και η τηλεόραση και το ραδιόφωνο για να βλέπουν/ακούν τις διαφημίσεις. Δεν περίμεναν το internet). Στο cloud δεν υπάρχει τρόπος να προστατεύσεις τα αρχεία σου; (<- σοβαρή ερώτηση και δεν θέλω να απαντήσει κάποιος άλλος παρακαλώ). Υ.Γ.: Και τα nexus γιατί είναι τόσο φτηνά: 1) Δεν πληρώνει π.χ. η ASUS προγραμματιστές για τις αναβαθμίσεις και τη δημιουργία έκδοσης android. Που σημαίνει ότι το android πάει δωρεάν στους κατασκευαστές, ΟΧΙ σε εσάς. Ανοιχτό λογισμικό, δε σημαίνει και δωρεάν λογισμικό. Γιατί πολλοί τα μπερδεύουν. 2) Θα επωφεληθεί επειδή τα nexus δεν έχουν microsd θύρες (+ ότι μειώνεται και το κόστος που δε βάζουν) από το γεγονός ότι θα το ανεβάσετε στο cloud. Και σαν δικαιολογία για τη ΜΗ ύπαρξη microsd θύρας, τι δικαιολογία είπε; Ότι ο κόσμος μπερδεύεται που πάνε τα αρχεία όταν τα κατεβάζει. Ο ίδιος κόσμος που τόσα χρόνια είχε pc με 100000 φακέλους, που τώρα κάνει root, βάζει άλλη rom, μπερδεύεται που θα κατέβει το αρχείο. Και να πεις ότι υπάρχει και search για να βρεθεί, μπαααα. Αλλά είπαμε, cloud ftw!!! Ο κόσμος δεν είναι η πλειοψηφία του insomnia. Ο κόσμος δεν ξέρει καν τι πάει να πει root. Ο κόσμος χρησιμοποιεί μόνο 2-3 φακέλους: Την επιφάνεια εργασίας, τις λήψεις, τον «Εικόνες» και, ένα μικρό ποσοστό, τον φάκελο «Βίντεο». Όσον αφορά τα του android, γιατί νομίζεις ότι έχουν γίνει οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις; Ας πάρουμε παράδειγμα τα smartphone. Γιατί είναι τόσο διαδεδομένα τα smartphone με android; Μήπως επειδή είναι τα πιο φτηνά; Μήπως επειδή με το android πάνω, είδε smartphone και η κουτσή Μαρία; - Ασχέτως αν ακόμα νομίζει και το χρησιμοποιεί σαν ένα απλό τηλέφωνο (και μάλιστα σταθερό!). Αυτοί που κάνουν root και βάζουν άλλες rom, δεν έχουν πρόβλημα στο να βρουν το δρόμο τους μέσα από τους φακέλους και τους υποφακέλους ενός υπολογιστή ή ενός smartphone ή ενός tablet. Αλλά είπαμε! Ημιμάθεια και άγιος ο Θεός! Edit: Ουαου!! Άλλα δύο στο καπάκι μηνύματα, μέχρι να γράψω το δικό μου! Σίγουρα θα πρέπει να χτυπήσαμε φλέβα! 1
Nick789 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το θέμα δεν είναι οι διαφημίσεις προφανώς, αλλά ότι σου καταπατάνε τα προσωπικά δεδομένα με το έτσι θέλω μέχρι να φτάσουν στις διαφημίσεις. Αλλά δεν έχει νόημα να μιλάω σε κάποιον που λέει τον άλλον ημιμαθή από τη στιγμή που είναι full ο ίδιος. Όσο για τη φλέβα, εχώ χτύπησα φλέβα ασχετοσύνης εδώ μέσα.
pany07 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Το χρήμα όλο βρίσκεται στο user base, στους καταχωρημένους, στο δέσιμο στο άρμα. Οι Microsoft το έκανε (κάνει), σφυρίζοντας αδιάφορα για τα "μη αγορασμένα" windows + office (όχι "σπασμένα" όπως παραπλανητικά αναφέρεται). ...Σιγά-σιγά κι αυτοί για cloud μεριά θα πάνε. Το τέρας Google το έκανε (κάνει), με gmail και τα ρέστα, χτίζοντας την αυτοκρατορία που πλέον και οι άσχετοι γνωρίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα